שאלה בסיסית, SD בלבד, מה עדיף?
אני יודע שיש פה בפורום המון מידע, אבל זה בדיוק מה שמבלבל אותי...
מרחק צפייה 1.8-2בערך, אולי גם יותר אבל השימוש העיקרי הוא כזה. הכוונה ל-37".
שימוש SD עיקרי ומוחלט כרגע, לרוב כדורגל וספורט, אולי בעתיד יהיה HD אבל נראה לי ש-HDR זה יספק בהחלט.
חיבור לממיר HOT ללא HD.
אין חשק להוציא סכומים גדולים
כרגע על CRT.
אני בעיקר חושש מאיכות הצפיה של ה-SD, אני לא רוצה להתאכזב כי יראו פחות טוב, אולי יותר גדול (אבל עדייו חתוך ומומר ל- 16:9) אבל עדיין לא יראו טוב כל כך.
יש המלצות?
שימוש SD עיקרי ומוחלט כרגע, לרוב כדורגל וספורט, אולי בעתיד יהיה HD אבל נראה לי ש-HDR זה יספק בהחלט.
חיבור לממיר HOT ללא HD.
כרגע על CRT.
אני בעיקר חושש מאיכות הצפיה של ה-SD, אני לא רוצה להתאכזב כי יראו פחות טוב, אולי יותר גדול (אבל עדייו חתוך ומומר ל- 16:9) אבל עדיין לא יראו טוב כל כך.
יש המלצות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי לSD עדיף פלאזמה. ואחת הפלאזמות שרואים בה הכי טוב היא הX10 של פנאסוניק. אבל - היא עולה כ4.5K. יש גם את המחליפה שלה הA20 שאומרים שרואים בה עוד יותר טוב - אבל היא גם עולה יותר.
כמובן שהן בגודל 42".
כמובן שהן בגודל 42".
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
aizikbaizikb כתב:אני יודע שיש פה בפורום המון מידע, אבל זה בדיוק מה שמבלבל אותי...
חיבור לממיר HOT ללא HD.
כרגע על CRT.
יש המלצות?...
לגבי מסך איכותי שיוכל להתמודד הייטב עם שידורי SD .
1. שיהיה לו כניסות סקרט איכותיות כולל מתיחה חכמה ותמיכה ב RGB .
2. המלצתי לגבי המסך הוא סוני דגם S-5500 או S-5600 שתי הדגמים מצויינים ותומכים בנתונים די איכותיים בשידורי SD .
מומלץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
זו ההמלצה הטובה ביותר לSD, גם לדעתי
Itay_Pollak כתב:לדעתי לSD עדיף פלאזמה. ואחת הפלאזמות שרואים בה הכי טוב היא הX10 של פנאסוניק. אבל - היא עולה כ4.5K. יש גם את המחליפה שלה הA20 שאומרים שרואים בה עוד יותר טוב - אבל היא גם עולה יותר.
כמובן שהן בגודל 42"....
- opv
- חבר מביא חבר

מה הבעיה עם הגודל? אם אתה חושב שהיא גדולה למרחק שלך, אתה טועה. אם יש מגבלה אחרת כמו גודל הקיר או גודל הנישה זה כבר ענין אחר.aizikb כתב:itay ו- opv , ההצעה שלכם לא רלוונטית לי בגלל המחיר ובגלל הגודל, תודה בכל אופן
9000es, תודה על ההכוונה על פרמטרים, הסוני הנ"ל מעל התקציב שלי, לפחות לפי מה שראיתי ב-zap...
לגבי המחיר, יש פלזמות HDR זולות יותר, C10 של פנסוניק, B450 של סמסונג ואפילו B430 של סמסונג.
- opv
- חבר מביא חבר

מה זה אומר,אני באמת לא מבין.
פרט מה בדיוק המגבלה ואולי נמצא פתרונות יצירתיים שיאפשרו מסך גדול יותר.aizikb כתב:המגבלה היא פיזית, אין מקום לגדול יותר....
- opv
- חבר מביא חבר

יש תמונה או שרטוט?
אתה חייב להבין שיש הבדל מאוד משמעותי בין איכות הSD ב42" (הגודל שבו מתחילות פלזמות) לבין האיכות ב37".
אבל אם העגל לא רוצה לינוק אז...
אבל אם העגל לא רוצה לינוק אז...
אני מבין (או מתחיל להבין) שיש הבדל משמעותי באיכות בתכנים לפי הדרישה שלי. כרגע אני בגבול עליון של 37", מכל מיני סיבות.
אבל מכיוון שזה המצב אני אבדוק שוב אם יש לי אופציה לשנות את ההגבלות שלי
בכל אופן, תודה רבה על העזרה וההמלצות
אבל מכיוון שזה המצב אני אבדוק שוב אם יש לי אופציה לשנות את ההגבלות שלי
בכל אופן, תודה רבה על העזרה וההמלצות
42 אינץ' למרחק 1.8, שידור SD בלבד, זה די גדולopv כתב:מה הבעיה עם הגודל? אם אתה חושב שהיא גדולה למרחק שלך, אתה טועה. אם יש מגבלה אחרת כמו גודל הקיר או גודל הנישה זה כבר ענין אחר.aizikb כתב:itay ו- opv , ההצעה שלכם לא רלוונטית לי בגלל המחיר ובגלל הגודל, תודה בכל אופן
9000es, תודה על ההכוונה על פרמטרים, הסוני הנ"ל מעל התקציב שלי, לפחות לפי מה שראיתי ב-zap...
לגבי המחיר, יש פלזמות HDR זולות יותר, C10 של פנסוניק, B450 של סמסונג ואפילו B430 של סמסונג....
- opv
- חבר מביא חבר

די גדול, זה טוב או רע?
לא הבנתי את כוונתך, אתה מתכוון גדול מדי או גדול מספיק?asaf23 כתב:42 אינץ' למרחק 1.8, שידור SD בלבד, זה די גדולopv כתב:מה הבעיה עם הגודל? אם אתה חושב שהיא גדולה למרחק שלך, אתה טועה. אם יש מגבלה אחרת כמו גודל הקיר או גודל הנישה זה כבר ענין אחר.aizikb כתב:itay ו- opv , ההצעה שלכם לא רלוונטית לי בגלל המחיר ובגלל הגודל, תודה בכל אופן
לגבי המחיר, יש פלזמות HDR זולות יותר, C10 של פנסוניק, B450 של סמסונג ואפילו B430 של סמסונג.......
המלצתי לך היא לשקול להשאר בCRT, הפתרון הכי זול ועד היום לא ראיתי מסכים דקים שנותנים תמונת SD טובה יותר מטלוויזית CRT איכותית, שמעתי שיש כאלה אבל עוד לא ראיתי בעצמי, יש גם פה בפורום אנשים שמוכרים טלוויזיות CRT מעולות שפעם עלו עשרות אלפי שקלים בגרושים, אם השימוש שלך הוא לSD אני ממליץ לך לקנות CRT איכותית ומשומשת של לווה או של סוני וליהנות מקצב ריענון, קונטרסט ועומק צבע שיהיו טובים מכל מסך דק שתקנה בתקציב נמוך
Re: די גדול, זה טוב או רע?
גדול מדי לדעתיopv כתב:לא הבנתי את כוונתך, אתה מתכוון גדול מדי או גדול מספיק?asaf23 כתב:42 אינץ' למרחק 1.8, שידור SD בלבד, זה די גדולopv כתב:מה הבעיה עם הגודל? אם אתה חושב שהיא גדולה למרחק שלך, אתה טועה. אם יש מגבלה אחרת כמו גודל הקיר או גודל הנישה זה כבר ענין אחר.aizikb כתב:itay ו- opv , ההצעה שלכם לא רלוונטית לי בגלל המחיר ובגלל הגודל, תודה בכל אופן
לגבי המחיר, יש פלזמות HDR זולות יותר, C10 של פנסוניק, B450 של סמסונג ואפילו B430 של סמסונג..........