:כותרת: התלבטות קשה לגבי רסיבר של דנון!!!!
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
חבר'ה אני חייב המלצה...
הגיע הזמן לשדרג את הרסיבר הענתיקה שלי (ימהה 430, בן 4)
יש לי אפשרות לרכוש את ה DENON 2106 ב-3200 ש"ח ,
או את ה- 3805 ב-5500 ש"ח.
שימוש ברסיבר- 30 אחוז TV
30 אחוז DVD
40 אחוז מוזיקה
ידוע לי ללא כל צל של ספק שה 3805 הוא רסיבר מדהים, עבדתי איתו בעבר ואין מה להשוות, אבל הקטע הוא שהתקציב מעט מוגבל, ואאלץ להחנק מעט בעניין הזה.
נניח שארצה להפטר ממש מהר מהרסיבר שלי ואמכור אותו ב-400 ש"ח, זה עדיין הבדל של 1900 ש"ח.
השאלה שלי היא: האם ההבדלים ביניהם שווים לי 2K ?
תודה!!
הגיע הזמן לשדרג את הרסיבר הענתיקה שלי (ימהה 430, בן 4)
יש לי אפשרות לרכוש את ה DENON 2106 ב-3200 ש"ח ,
או את ה- 3805 ב-5500 ש"ח.
שימוש ברסיבר- 30 אחוז TV
30 אחוז DVD
40 אחוז מוזיקה
ידוע לי ללא כל צל של ספק שה 3805 הוא רסיבר מדהים, עבדתי איתו בעבר ואין מה להשוות, אבל הקטע הוא שהתקציב מעט מוגבל, ואאלץ להחנק מעט בעניין הזה.
נניח שארצה להפטר ממש מהר מהרסיבר שלי ואמכור אותו ב-400 ש"ח, זה עדיין הבדל של 1900 ש"ח.
השאלה שלי היא: האם ההבדלים ביניהם שווים לי 2K ?
תודה!!
אתה כ"כ נעול על דנון? אם כך לך על זה
אבל בתור אחד שהיה מחובר לימאהה 4 שנים... לא כדאי לך להמשיך עם אותה המשפחה?
את ה 1500 שמעת כבר?
אמרת שעם הדנון כבר יש לך נסיון אז בוודאי שהרגשת את אופי שני הרסיברים האלו עם הרמקולים שלך, לא מציק לך ההבדל בינהם ואני מתכוון רק לנוכח העובדה שהיית משודך 4 שנים לימאהה?
אבל בתור אחד שהיה מחובר לימאהה 4 שנים... לא כדאי לך להמשיך עם אותה המשפחה?
את ה 1500 שמעת כבר?
אמרת שעם הדנון כבר יש לך נסיון אז בוודאי שהרגשת את אופי שני הרסיברים האלו עם הרמקולים שלך, לא מציק לך ההבדל בינהם ואני מתכוון רק לנוכח העובדה שהיית משודך 4 שנים לימאהה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
keyser
- עוסק בתחום

אכן הייתי משודך לימהה 4 שנים אבל את הדנון אני אוהב יותר. שמעתי את ה-1500 ולמרות שיש לו כמה פונקציות נחמדות- אהבתי את השמיעה בדנון הרבה יותר.
אני פשוט מתלבט אם לקחת את ה 3805 ולהחנק כמה חודשים, או לקחת את ה- 2106....
וזה לא קל כי אני לא קונה מגבר לחודשיים...
אני פשוט מתלבט אם לקחת את ה 3805 ולהחנק כמה חודשים, או לקחת את ה- 2106....
וזה לא קל כי אני לא קונה מגבר לחודשיים...
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ענית בעצמך
לא רע להיחנק לפעמים,אתה לא קונה מגבר כל חדשיים
אל-פחד,תקנה בלי להסס
רוץ עכשו לחנות לפניי שיגמר
אל-פחד,תקנה בלי להסס
רוץ עכשו לחנות לפניי שיגמר
אמן מייסר
תשמע, זה סדר עדיפויות...
אם זה בסדר עדיפויות שלך ואתה מוכן להחינק כמה חודשים שזה הרבה בשביל המוצר שלך, אז לך על זה..
בהצלחה ותעדכן..
אם זה בסדר עדיפויות שלך ואתה מוכן להחינק כמה חודשים שזה הרבה בשביל המוצר שלך, אז לך על זה..
בהצלחה ותעדכן..
-
keyser
- עוסק בתחום

בינתיים עדיין לא רציני, Polk Audio דגם Monitor 30 עם סנטר מצויין של אינפיניטי, ואחוריים פשוטים.
אם אשדרג את המגבר אולי המערכת תצא מהחדר אל עבר סלון הבית ואז אשדרג גם את הרמקולים.
אם אשדרג את המגבר אולי המערכת תצא מהחדר אל עבר סלון הבית ואז אשדרג גם את הרמקולים.
אני מציע לך בכל הכנות
ללכת או בעצם לרוץ ליקנות את ה-3805 כי העינויים שתעבור אחר כך בגלל שלא קנית
יהיו כאיין וכאפס לעומת המחנק שתרגיש אם תיקנה אותו.
יהיו כאיין וכאפס לעומת המחנק שתרגיש אם תיקנה אותו.
אל תתלבט לך על ה 2106 החדש שצריכת הזרם שלא היא 450W לעומת ה 2105 הקודם שצרך 280 ווט ההספק של ה 2106 שופר פלאים וכן גם המעבד DSP עבר ל 32 ביט.
ה 3805 צורך רק 390 וווט ולכן חלש יותר בפועל מ 2106
כל הסידרה החדשה של דנון שופרה בהספק וביכולות ההגברה.
דן
ה 3805 צורך רק 390 וווט ולכן חלש יותר בפועל מ 2106
כל הסידרה החדשה של דנון שופרה בהספק וביכולות ההגברה.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
יש קשר ישיר בן הספק ספק המגבר והספקת הזרם לדרגה הסופית לבן DAMPINGFCTOR ויכולת המגבר לישלוט ברמקולים ובעיקר בוופר וכמובן על עוצמת המגבר ויכולתו להפיק צליל נקי גם בעומס רב ולא רק בעוצמה גבוהה. למשל מצב בו כל 7 הערוצים עובדים.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
הכל טוב ויפה אך עדיין תלוי ברמקולים. זהו עדיין רסיבר ועם רמקולים לא נצילים הוא לא יוכל לתפקד טוב ב-7 ערוצים. לכן, יש לבדוק את נצילות הרמקולים העתידיים (ניתן להניח זאת מהודעותיו של פותח הת'רד) ואת התאמתם לרסיבר מבחינת סאונד נטו. במידה ו-2 הפרמטרים הנ"ל עוברים אז יש סיבה לבחון את הרסיבר הנ"ל, אחרת שום DAMPING FACTOR של רסיבר כזה לא יעזור.
אים הימאה 430 היספיק לא ל 4 שנים לא ניראה לי שתהיה לא בעיית נצילות... עים ה 2106
חוץ מיזה אפשר להשיג את ה 2106 הרבה הרבה יותר זול מהמחיר של 3200 ש"ח שביקשו ממינו גם בפיוז והכי זול שראיתי ב סטראוסטאר פ"ת
המחירים ב ZAP מ-ז-ע-ז-ע-י-ם בכל נושא הסטיראו והקולנוע בייתי כתוצאה מהמצב בו היבואנים לא מוכרים סחורה למי שמפרסם מחיר
נמוך מהמחיר המיירבי ביותר למוצר.....
דן
חוץ מיזה אפשר להשיג את ה 2106 הרבה הרבה יותר זול מהמחיר של 3200 ש"ח שביקשו ממינו גם בפיוז והכי זול שראיתי ב סטראוסטאר פ"ת
המחירים ב ZAP מ-ז-ע-ז-ע-י-ם בכל נושא הסטיראו והקולנוע בייתי כתוצאה מהמצב בו היבואנים לא מוכרים סחורה למי שמפרסם מחיר
נמוך מהמחיר המיירבי ביותר למוצר.....
דן
רב סרן-רועי קליין.