שאלה למבינים בוידאו (חיבורי יציאות והקלטה)
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
שלום,
ברשותי מכשיא אולטרא סאונד (מרפאה וטרינרית) אשר מוציא אות וידאו (מלבד המסך שלו)
רציתי לשאול האם יש דרך וכיצד הכי פשוט להקליט את השידור.
מצורפת תמונה של היציאות של המכשיר,חלק מהיציאות הן BNC - RGB/VIDEO OUT
ויש יציאת SVHS
האם יש מכשיר שיכול להקליט דיגיטלית מיציאות אלו? כמו MP4 או משהו פשוט כזה בעל כניסת SVIDEO
או RCA במקרה הפחות טוב ..עדיפות למחיר נמוך..
ברשותי מכשיא אולטרא סאונד (מרפאה וטרינרית) אשר מוציא אות וידאו (מלבד המסך שלו)
רציתי לשאול האם יש דרך וכיצד הכי פשוט להקליט את השידור.
מצורפת תמונה של היציאות של המכשיר,חלק מהיציאות הן BNC - RGB/VIDEO OUT
ויש יציאת SVHS
האם יש מכשיר שיכול להקליט דיגיטלית מיציאות אלו? כמו MP4 או משהו פשוט כזה בעל כניסת SVIDEO
או RCA במקרה הפחות טוב ..עדיפות למחיר נמוך..
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במכשירי אולטרסאונד במרפאות נשים ישנה יציאה ייעודית לחיבור צג נוסף או מכשיר הקלטה. מהיציאה זו אני מחבר את המוניטור הנוסף למטופלת, במכשירים יותר ישנים זה אות COMPOSITE על ידי מחבר BNC ובמכשירים חדשים יותר יציאת D-SUB.
לפי התמונה אני רואה שיש כבל המחובר מיציאת VIDEO OUT (ככל הנראה זה חיבור למסך הקיים שיש למכשיר).
לא בטוח שיציאות RGB וS-VIDEO הם מאפשרות הקלטה כי רוב הסיכוים הם מעבירות דרכם את האות הנכנס למכשיר (LOOP THROUGH), לכן לא בטוח שמה שכרגע מוצג במוניטור יכול לצאת מיציאות אלו.
אם אני רואה טוב ישנה יציאת SYNC OUT, בדרך כלל יציאה זו מקבילה ליציאת VIDEO OUT ולכן על ידי חיבור מסך נוסף ליציאה זו יתן לך תשובה האם אכן היציאה זו נותנת אות במקביל.
במקרה ולא ניתן לראות מהיציאה זו ורק מיציאת VIDEO OUT אפשר לחבר מפצל BNC ולחבר כבל RG6 נוסף למכשיר ההקלטה.
הפופולרים ביותר בחדרי ניתוח בבית החולים בלינסון זה מכשירים הקלטה של SONY, אך אתה יכול להשתמש בכל DVD מקליט.
מכשירים אלו עובדים בשיטת PAL ולכן גם אם תחבר למסך FHD התמונה לא תראה איכותית מספיק, ובשביל לחבר את המכשיר האולטרהסאונד למכשיר ההקלטה אתה צריך כבל כזה, או מתאם מBNC לRCA ואז כבל RCA ורצוי כבל שבנוי מRG6 או RG59.
לפי התמונה אני רואה שיש כבל המחובר מיציאת VIDEO OUT (ככל הנראה זה חיבור למסך הקיים שיש למכשיר).
לא בטוח שיציאות RGB וS-VIDEO הם מאפשרות הקלטה כי רוב הסיכוים הם מעבירות דרכם את האות הנכנס למכשיר (LOOP THROUGH), לכן לא בטוח שמה שכרגע מוצג במוניטור יכול לצאת מיציאות אלו.
אם אני רואה טוב ישנה יציאת SYNC OUT, בדרך כלל יציאה זו מקבילה ליציאת VIDEO OUT ולכן על ידי חיבור מסך נוסף ליציאה זו יתן לך תשובה האם אכן היציאה זו נותנת אות במקביל.
במקרה ולא ניתן לראות מהיציאה זו ורק מיציאת VIDEO OUT אפשר לחבר מפצל BNC ולחבר כבל RG6 נוסף למכשיר ההקלטה.
הפופולרים ביותר בחדרי ניתוח בבית החולים בלינסון זה מכשירים הקלטה של SONY, אך אתה יכול להשתמש בכל DVD מקליט.
מכשירים אלו עובדים בשיטת PAL ולכן גם אם תחבר למסך FHD התמונה לא תראה איכותית מספיק, ובשביל לחבר את המכשיר האולטרהסאונד למכשיר ההקלטה אתה צריך כבל כזה, או מתאם מBNC לRCA ואז כבל RCA ורצוי כבל שבנוי מRG6 או RG59.
-
jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
משהו כזה?
http://cgi.ebay.com/Portable-3-MP4-Vide ... 3a5af7ea3a
המטרה היא לשמור את ההקלטה בתיק המטופל במחשב..לכן אם אפשר להקליט לכרטיס SD כמו שנראה שהמכשיר מאפשר זה מצוין....השאלה אם ניתן להקליט למכשיר את מה שאני צריך.
המטרה היא לשמור את ההקלטה בתיק המטופל במחשב..לכן אם אפשר להקליט לכרטיס SD כמו שנראה שהמכשיר מאפשר זה מצוין....השאלה אם ניתן להקליט למכשיר את מה שאני צריך.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
על פי הרישום ניתן להקליט וניתן גם לצפות או להעביר את הכרטיס למקום אחר.
תשקול גם אופציה של כרטיס הקלטה למחשב שלך.
נראה כך: http://www.mediagalaxy.co.il/files/easy ... ugs(1).jpg
תשקול גם אופציה של כרטיס הקלטה למחשב שלך.
נראה כך: http://www.mediagalaxy.co.il/files/easy ... ugs(1).jpg