מחפש המלצה לפלאסמה כחלק מחזרה לארץ מארצות הברית
פרסמתי בשרשור אחר אולם בעקבות המלצה של עופר - פתחתי שרשור חדש (מתנצל על הכפילות!)
אנו בדרך חזרה (אחרי 5 שנים) ומתכננים להביא מכולה מחו"ל.
אשמח להיעזר בחברי הפורום לגבי המלצות לטלויזיה (עדיפות פלסמה) בגדלים 42-50" אשר יעבדו בארץ עם ממירים ללא התאמות מורכבות מדי
התסכלתי על הדגם הזה של פנסוניק
http://www.visualapex.com/plasma/plasma ... TH-42PF20U
עולה כאן 1700$+ מס
האם מישהו מכיר את הסדרה החדשה? מוצר מהסדרה הקודמת (אולם 720P) עולה פחות מחצי
השאלה:
האם יעבוד בישראל? האם ההפרש מוצדק?
אילו עוד דגמים ( 42 או 50) ניתן להביא מארה"ב בלי התעסקות מיותרת עם Converters
המלצות??
תודה מראש
אבי
אנו בדרך חזרה (אחרי 5 שנים) ומתכננים להביא מכולה מחו"ל.
אשמח להיעזר בחברי הפורום לגבי המלצות לטלויזיה (עדיפות פלסמה) בגדלים 42-50" אשר יעבדו בארץ עם ממירים ללא התאמות מורכבות מדי
התסכלתי על הדגם הזה של פנסוניק
http://www.visualapex.com/plasma/plasma ... TH-42PF20U
עולה כאן 1700$+ מס
האם מישהו מכיר את הסדרה החדשה? מוצר מהסדרה הקודמת (אולם 720P) עולה פחות מחצי
השאלה:
האם יעבוד בישראל? האם ההפרש מוצדק?
אילו עוד דגמים ( 42 או 50) ניתן להביא מארה"ב בלי התעסקות מיותרת עם Converters
המלצות??
תודה מראש
אבי
כמה שאני יודע כל הפלזמות החדשות תומכות במולטי סיסטם ובמגוון פורמטים רחב..ואין בעיה למעבר מ NTSC ל PAL וכו...
תבדוק את המחיר בארץ (לא בטוח ש U20 כבר נמכרת..) ותחליט אם "כאב הראש" וסיכון שתשאר ללא אחריות שווים לך את החסכון...
תבדוק את המחיר בארץ (לא בטוח ש U20 כבר נמכרת..) ותחליט אם "כאב הראש" וסיכון שתשאר ללא אחריות שווים לך את החסכון...
תודה על התגובה
היות ואני בכל מקרה מביא את המכולה - התכנון שלי הוא להביא TV בכל מקרה (אלא אם ההפרש ממש זניח)
טלויזיות מסדרה 20 (720P עולות חצי מזה - כך למשל 42" עולה 800 $ ו50" עולה כאן 1000%)
אשמח לשמוע דעות והמלצות
תודה מראש!
היות ואני בכל מקרה מביא את המכולה - התכנון שלי הוא להביא TV בכל מקרה (אלא אם ההפרש ממש זניח)
טלויזיות מסדרה 20 (720P עולות חצי מזה - כך למשל 42" עולה 800 $ ו50" עולה כאן 1000%)
אשמח לשמוע דעות והמלצות
תודה מראש!
אם יש לך דגם מסויים שאתה מעוניין בו תבדוק את המחיר שלו בארץ ע"י בדיקה פשוטה ב ZAP.CO.IL למרות שלא תמיד המחיר שם מיצג בדיוק את המחיר האמיתי זה יתן לך כיוון... כמובן שישנם עוד אתרי השוואה וחנויות עם מחירים שמוצגים ONLINE...
אם דגם מסויים עדיין לא הגיע לארץ גם לא בטוח שיגיע בדיוק באותו השם - ישנם דגמים שמיובאים מהמזרח (גם לפנסוניק...) ולפעמים דגם אירופי וכו'...
ואם בכל זאת "נדלקת" על דגם מסויים ואתה לא מוצא אותו בארץ - ישנם חנויות מתמחות שיוכלו לענות לך במייל אם יש או יהיה אותו ואם כן באיזה מחיר פחות או יותר
בהצלחה
אם דגם מסויים עדיין לא הגיע לארץ גם לא בטוח שיגיע בדיוק באותו השם - ישנם דגמים שמיובאים מהמזרח (גם לפנסוניק...) ולפעמים דגם אירופי וכו'...
ואם בכל זאת "נדלקת" על דגם מסויים ואתה לא מוצא אותו בארץ - ישנם חנויות מתמחות שיוכלו לענות לך במייל אם יש או יהיה אותו ואם כן באיזה מחיר פחות או יותר
בהצלחה
תודה על התגובה - "MAYA1"
אין לי דגם מסוים שאני יודע לגביו ולכן שאלתי המקורית - אני מעוניין לשמוע חוות דעת של אנשים שעשו צעד דומה (יבוא מארה"ב) בתקופה האחרונה , מה הדגמים הרלוונטים , מהיכן רכשו וכיו"ב
הדגמים בארה"ב שונים מאלה שבארץ ולכן קשה להשוות למה שמפורסם ב-ZAP
אין לי דגם מסוים שאני יודע לגביו ולכן שאלתי המקורית - אני מעוניין לשמוע חוות דעת של אנשים שעשו צעד דומה (יבוא מארה"ב) בתקופה האחרונה , מה הדגמים הרלוונטים , מהיכן רכשו וכיו"ב
הדגמים בארה"ב שונים מאלה שבארץ ולכן קשה להשוות למה שמפורסם ב-ZAP
אתה ממש לא מדייק.asaf23 כתב:טלוויזיות עדיף לרכוש בארץ, דגמים אמריקאיים לא מתאימים...
אני הבאתי את הפלזמה שלי (פנסוניק) מארה"ב במכולה לפני כשנתיים. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות הוא לקנות טרנספורמטור מ-220 ל-110.
העלות אחרי המיסים היתה כ-60% מהמחיר בארץ. הפרש ממש לא זניח.
המלצה שלי תבדוק פלזמה פנסוניק 50" (או יותר - תלוי בתכניות שלך.....)FHD מהדגמים החדשים הכוללים את ה NeoPDP (ו600 הרץ SUB FIELD) רצוי מסדרות החדשות של 2010 , תבדוק מפרט של דגם שנראה לך הכי מתאים מבחינת מפרט ותכונות... ותבדוק מול הדגמים המשווקים בארץ ותראה את המקביל שלו (פחות או יותר...) ואם פער המחירים מאוד גדול (גדול זה עניין סובייקטיבי..מחירם של ה 50" FHD עם NEO-PDP עוברים בקלות את ה 10K בארץ....) - צרף למכולה...
יתכן שחלק מהדגמים באים מתאימים רק ל 110 ויש כאלה שאפשר להזיז בורר ל 220 כדאי לבדוק - אם כי לקנות שנאי כזה זה ממש לא סיפור...
ושוב כך בחשבון שזהו מוצר אלקטרוני די רגיש נסיעה במכולה עלולה להיות "לא פשוטה " בשבילה ולכן תמיד קיים הסיכון שתגיע לארץ עם מוצר תקול וללא אחריות של ממש...
יתכן שחלק מהדגמים באים מתאימים רק ל 110 ויש כאלה שאפשר להזיז בורר ל 220 כדאי לבדוק - אם כי לקנות שנאי כזה זה ממש לא סיפור...
ושוב כך בחשבון שזהו מוצר אלקטרוני די רגיש נסיעה במכולה עלולה להיות "לא פשוטה " בשבילה ולכן תמיד קיים הסיכון שתגיע לארץ עם מוצר תקול וללא אחריות של ממש...
אין התאמה לשיטת השידור בארץ , מה שנמכר בארה"ב מתאים לשיטת ATSCbennybenami כתב:אתה ממש לא מדייק.asaf23 כתב:טלוויזיות עדיף לרכוש בארץ, דגמים אמריקאיים לא מתאימים...
אני הבאתי את הפלזמה שלי (פנסוניק) מארה"ב במכולה לפני כשנתיים. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות הוא לקנות טרנספורמטור מ-220 ל-110.
העלות אחרי המיסים היתה כ-60% מהמחיר בארץ. הפרש ממש לא זניח....
וגם אין אחריות. לדעתי זה לא שווה.
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 214
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
היי,
אם אתה מחפש מסך איכותי, לך על Pioneer Pro 111 FD או PDP-5020FD.
למרות שהיצור פלאזמות הופסק ע"י פיוניר, ישנם עדיין ספקים בארה"ב שיכולים לספק מכשירים אלו ( מיוצרים במקסיקו)
ישנם אנשים בארץ שיכולים להעיד על כך שטלוויזיות אלו פועלות על מתח רשת 230וולט ללא כל בעיות.
לך על משהו איכותי.
אם אתה מחפש מסך איכותי, לך על Pioneer Pro 111 FD או PDP-5020FD.
למרות שהיצור פלאזמות הופסק ע"י פיוניר, ישנם עדיין ספקים בארה"ב שיכולים לספק מכשירים אלו ( מיוצרים במקסיקו)
ישנם אנשים בארץ שיכולים להעיד על כך שטלוויזיות אלו פועלות על מתח רשת 230וולט ללא כל בעיות.
לך על משהו איכותי.
להזכירך ATSC זו לא שיטת שידור שהטלויזיה אמורה לתמוך (כמו PAL NTSC וכו'..) זו בעצם תקן לשידורי טלוויזיה ב דומה ל DVB האירופי - מה שנקרא לפעמים "הערוצים החופשיים"... שמצריך טיונר (מקלט ) או מובנה או חיצוני....asaf23 כתב:אין התאמה לשיטת השידור בארץ , מה שנמכר בארה"ב מתאים לשיטת ATSCbennybenami כתב:אתה ממש לא מדייק.asaf23 כתב:טלוויזיות עדיף לרכוש בארץ, דגמים אמריקאיים לא מתאימים...
וגם אין אחריות. לדעתי זה לא שווה....
כך שם אתה לא מתעקש על טיונר מובנה של DVB ( ונראה לי שאף אחד מאתנו לא ממש מתעקש על זה...) ובכל מקרה קליטת השידורים תיעשה בכבלים/לויין - אין שום קשר אם יש או אין ATSC....
כפי שציינתי כל הדגמים (המדוברים כאן) מגיעים עם כל שיטות השידור הנפוצות (מולטי סיסטם מלא - 16 -17 שיטות...)
נושא האחריות זה סיפור אחר...
יבוא מחו"ל
תודה לכל המשיבים
הסתכלתי על דגמי 2010 של פנסוניק - דגמי ה-PRO (ללא TUNER ורמקולים) מסדרה U20 עולים כאן
2300$ ל - 50" ו 1700 ל -42"
דגמי סדרה 12 עולים 1100 ו - 800 בהתאמה
דגמי ה-VIERA למיניהם עולים פחות (לדוגמא דגם TC-P50G20 עולה כאן 1300$) אולם אינני בטוח אם יעבוד בישראל ללא SCALER.
באותו עניין (ואני מקווה שאני לא פותח כאן תיבת פנדורה) האם Samsung הינם ברמה זהה ל Panasonic מבחינת עיבוד ,רמות שחור וכד'?
לעניין הפיוניר - נראה כי הדגמים הקיימים יקרים מאוד - 2700$ לפחות (נכון לעכשיו , מחוץ לתקציב) - חיפשתי גם את ה- KRP 550 אבל גם הוא יקר (מעל 2500$)
תודה מראש למסייעים!
הסתכלתי על דגמי 2010 של פנסוניק - דגמי ה-PRO (ללא TUNER ורמקולים) מסדרה U20 עולים כאן
דגמי ה-VIERA למיניהם עולים פחות (לדוגמא דגם TC-P50G20 עולה כאן 1300$) אולם אינני בטוח אם יעבוד בישראל ללא SCALER.
באותו עניין (ואני מקווה שאני לא פותח כאן תיבת פנדורה) האם Samsung הינם ברמה זהה ל Panasonic מבחינת עיבוד ,רמות שחור וכד'?
לעניין הפיוניר - נראה כי הדגמים הקיימים יקרים מאוד - 2700$ לפחות (נכון לעכשיו , מחוץ לתקציב) - חיפשתי גם את ה- KRP 550 אבל גם הוא יקר (מעל 2500$)
תודה מראש למסייעים!
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Re: יבוא מחו"ל
אבי,tvfan1 כתב:תודה לכל המשיבים
תודה מראש למסייעים!...
אם כבר שאלת על סמסונג אז...
לסמסונג מסכי פלזמה מצויינים שאינם נופלים מפנסוניק עפ"י מביני עניין.
בארץ הקונצנזוס הוא שאחרי פיוניר פנסוניק היא המובילה בפלזמות, וזה נכון פחות או יותר, אך עם זאת יש לסמסונג מסך שכמעט ואינו מוכר כאן והוא, לדעת רבים, שני רק לקורו.
מדובר בסמסונג PN50B860, או יורשו בעל המוכנות לתלת מימד ה-PN50C8000.
http://www.samsung.com/us/consumer/tv-v ... pe=subtype
מדובר במסכים פנטסטיים, דקים מאוד ובעלי עיצוב מהמם וחבילה מנצחת (מבלי להיכנס להתפלספות ופירוט יתר) של ביצועים ופיצ'רים מתקדמים (בניגוד לקורו).
הם אינם זולים אך שווים כל שקל.
עצתי לך, לך על הסמסונג (אני אישית לא כ"כ אוהב את הפנסוניק, וכנ"ל רבים מחברי לפורום אשר עברו מפנסוניק לפיוניר ואשר יכולים להישבע שמדובר בשני עולמות שונים לגמרי...).
מצ"ב קובץ השוואה שנערכה בין ה-KRP לפנסוניק V10 והסמסונג (ומספר מסכים מובילים נוספים, כולל LCD ו-LED).
כמובן שאם ידך משגת KRP או אחד מדגמי ה-ELITE או SIGNATURE - לך על זה !
דרך אגב, מה יהיה מרחק הצפיה שלך ? תכנים ? צפית יום/לילה/אור/השתקפויות ? מעל 3.8מ' הייתי ממליץ לך כבר על מסך 54 אינצ' ומעלה.
נערך לאחרונה על ידי nadavrut ב 30/05/2010 21:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
YNWA
אין לי מושג מה זה ATSC, אבל אתה מוזמן לבוא אלי הביתה ולראות שידורי טלויזיה...asaf23 כתב:אין התאמה לשיטת השידור בארץ , מה שנמכר בארה"ב מתאים לשיטת ATSCbennybenami כתב:אתה ממש לא מדייק.asaf23 כתב:טלוויזיות עדיף לרכוש בארץ, דגמים אמריקאיים לא מתאימים...
זה שאין אחריות אתה צודק, אך אני חסכתי כ-6000 ש"ח ואני חושב שזה היה שווה את הסיכון. המסך עובד כבר שנתיים בלא כל בעיות.
ד"א, אני מכיר עוד שני אנשים שהביאו מסכים של פאנסוניק במכולה וגם להם אין כל בעיות....
יבוא מחו"ל
מרחק הצפיה יהיה כ- 3.5 מטר - נראה לי ש 50" יהיה מספיק לצרכי הצפיה
הצפיה תהיה גם בשעות יום (ילדים) וגם בערב (אנחנו
)
נראה כי סדרה 860 הוחלפה בסדרת 8000 והמלאים הם של Refurb (לפחות אלה שאני ראיתי)
ה-פיוניר , קפיצה גדולה מדי במחיר
בקיצור - ההתלבטות בין סמסונג לפנסוניק קיימת ואשמח להמלצות על דגמים שיובאו לארץ ללא צורך בהתאמות מיוחדות (בעיקר נושא SCALER ממנו אני מעדיף להימנע ככל האפשר)
תודה!
הצפיה תהיה גם בשעות יום (ילדים) וגם בערב (אנחנו
נראה כי סדרה 860 הוחלפה בסדרת 8000 והמלאים הם של Refurb (לפחות אלה שאני ראיתי)
ה-פיוניר , קפיצה גדולה מדי במחיר
בקיצור - ההתלבטות בין סמסונג לפנסוניק קיימת ואשמח להמלצות על דגמים שיובאו לארץ ללא צורך בהתאמות מיוחדות (בעיקר נושא SCALER ממנו אני מעדיף להימנע ככל האפשר)
תודה!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
עדכון: ATSC זו השיטה החדשה בארה"ב (דיגיטלית) המחליפה של ה-NTSC.benjamin כתב:אין לי מושג מה זה ATSC, אבל אתה מוזמן לבוא אלי הביתה ולראות שידורי טלויזיה...asaf23 כתב:אין התאמה לשיטת השידור בארץ , מה שנמכר בארה"ב מתאים לשיטת ATSCbennybenami כתב:אתה ממש לא מדייק.asaf23 כתב:טלוויזיות עדיף לרכוש בארץ, דגמים אמריקאיים לא מתאימים...
זה שאין אחריות אתה צודק, אך אני חסכתי כ-6000 ש"ח ואני חושב שזה היה שווה את הסיכון. המסך עובד כבר שנתיים בלא כל בעיות.
ד"א, אני מכיר עוד שני אנשים שהביאו מסכים של פאנסוניק במכולה וגם להם אין כל בעיות.......
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 30/05/2010 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.