מעוניין לקנות רמקולים מדפיים עד 2500 ש"ח
שלום לכולם אני כיום עם tannoy m3, רמקולים מצוינים אבל קדחת השדרוגים נכנסה בי ואני רוצה רמקולים מדפיים איכותיים,
חשבתי בינתיים על
b&w 602 s3 שאני יכול להשיג ב 1900 עם סטנדים
epos es11 - ב 2500 עם סטנדים
triangle comete es סביב ה 2000 ללא סטנדים
איך הרמקולים? המלצות למשהו אחר, אני אשמח לשמוע.
כיום עם מגבר רוטל rx850 , מדובר על חדר קטן של 3x2,8
שומע הכל, עם העדפות לאלקטרו ורוק...
מקור מחשב+ dac
תודה !
חשבתי בינתיים על
מקור מחשב+ dac
תודה !
שלום,
אתה מציין חלופות טובות אבל מאוד שונות אחת מהשניה.
triangle comete נשמע שונה מ b&w 602 ומ epos (שאמנם לא שמעתי את הדגם הספציפי שנקבת אבל יצא לי לשמוע דגם אחר שלהם).
לדעתי השילוב של triangle comete עם רוטל יניב סאונד בהיר מאוד (לא שמעתי את השילוב. זה מתוך הכרות עם הסאונד של כל אחד מהם בנפרד). אולי אתה אוהב את זה ואולי לא....
אני לא התלהבתי מה 602 של b&w .
ממליץ לך לשמוע את שתי החלופות האחרות. בהחלט מדובר ברמקולים טובים.
השילוב של ה EPOS עם רוטל מאוד מסקרן....
ארז
triangle comete נשמע שונה מ b&w 602 ומ epos (שאמנם לא שמעתי את הדגם הספציפי שנקבת אבל יצא לי לשמוע דגם אחר שלהם).
לדעתי השילוב של triangle comete עם רוטל יניב סאונד בהיר מאוד (לא שמעתי את השילוב. זה מתוך הכרות עם הסאונד של כל אחד מהם בנפרד). אולי אתה אוהב את זה ואולי לא....
ארז
הבנתי שה epos זקוקים להגברה איכותית וחזקה, האם הרוטל שלי יספק אותם? ובכללי איך אופי הסאונד שלהם? הם יחסית ישנים, המחיר שציינתי הוא מחיר טוב בשבילם?ארז_וחני כתב:שלום,
ארז...
אני אישית לא אהבתי את הEPOS כי הבמה שלהם נשמעה לי מאוד צרה, הTRIANGLE לא יעבדו טוב עם המגבר שלך בגלל שיש להם סאונד בהיר והשילוב עם מגבר בהיר רק יחזק את זה. תוסיף לרשימה שלך את הBR2 שהם רמקולים מצוינים וגם את הבוס 201 שישמעו מצויין עם הרוטל אבל רק אם ממקמים אותם לפי המלצות היצרן (בגלל צורת המבנה שלהם המיקום הוא "קריטי" אם רוצים להגיע לתוצאות טובות).
אני בעליו של הES11 שמוצע למכירה
יש לטעמי לES11 את אחת מהבמות היותר מרשימות למחירו, מדוייקת ורחבה ועמוקה.למעשה היא היתה הכי מרשימה ושמעתי המון רמקולים בסדר גודל של מחירו.
מאחר ושהדעה שלי נחשבת סובייקטית, ואני גם כמובן בעל עיניין בנושא.
אמליץ לפחות למתעניין להריץ חיפוש של עוד חוות דעת באינטרנט, ויש המון כאילו,
בקשר לשילוב עם המגבר, אתה מוזמן להביא אותו אלי, נחבר ונשמע
*אני לא יכול לשלוח פרטיות, לכן אני משיב פה
יש לטעמי לES11 את אחת מהבמות היותר מרשימות למחירו, מדוייקת ורחבה ועמוקה.למעשה היא היתה הכי מרשימה ושמעתי המון רמקולים בסדר גודל של מחירו.
*אני לא יכול לשלוח פרטיות, לכן אני משיב פה
מאיפה אתה בארץ?Rozshay כתב:אני בעליו של הES11 שמוצע למכירה
*אני לא יכול לשלוח פרטיות, לכן אני משיב פה...
אני מתל אביב,liran96 כתב:מאיפה אתה בארץ?Rozshay כתב:אני בעליו של הES11 שמוצע למכירה
*אני לא יכול לשלוח פרטיות, לכן אני משיב פה......
[email protected]
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
איך בכלל אפשר להשוות את הEPOS ל201 של בוסzeev78 כתב:אני אישית לא אהבתי את הEPOS כי הבמה שלהם נשמעה לי מאוד צרה, הTRIANGLE לא יעבדו טוב עם המגבר שלך בגלל שיש להם סאונד בהיר והשילוב עם מגבר בהיר רק יחזק את זה. תוסיף לרשימה שלך את הBR2 שהם רמקולים מצוינים וגם את הבוס 201 שישמעו מצויין עם הרוטל אבל רק אם ממקמים אותם לפי המלצות היצרן (בגלל צורת המבנה שלהם המיקום הוא "קריטי" אם רוצים להגיע לתוצאות טובות)....
ואני לא יודע זאב אם שמעת את ה850 של רוטל...דבר אחד אני יכול לומר עליו ,שבהיר הוא לא!
אז מה ההמלצה שלך?ofir-harlev כתב:איך בכלל אפשר להשוות את הEPOS ל201 של בוסzeev78 כתב:אני אישית לא אהבתי את הEPOS כי הבמה שלהם נשמעה לי מאוד צרה, הTRIANGLE לא יעבדו טוב עם המגבר שלך בגלל שיש להם סאונד בהיר והשילוב עם מגבר בהיר רק יחזק את זה. תוסיף לרשימה שלך את הBR2 שהם רמקולים מצוינים וגם את הבוס 201 שישמעו מצויין עם הרוטל אבל רק אם ממקמים אותם לפי המלצות היצרן (בגלל צורת המבנה שלהם המיקום הוא "קריטי" אם רוצים להגיע לתוצאות טובות)....![]()
{גם הBR2 לא באותו קטגוריה בכלל...}
ואני לא יודע זאב אם שמעת את ה850 של רוטל...דבר אחד אני יכול לומר עליו ,שבהיר הוא לא!...
ובכלל ה Epos ילכו טוב בלי סאב? הם יורדים עד 60 הרץ רק... יהיה מחסור רציני בנמוכים..
ofir-harlev האם אתה שמעתה בכלל את הבוס 201 (כמו שצריך)? היה לי בעבר את הRA02 ביחד עם הבוס 201 והתוצאה היתה די מפתיעה, השילוב היה אידיאלי. הבאס היה הדוק ודינמי ולא בומי, המיד היה במקום והגבוהים לא היו צורמים, הבעיה היחידה ברמקולים האלה היא הSWEET SPOT שהוא מאוד קטן אבל מי שיושב בו יכול לעצום את העיניים ולדמיין שיש לו מערכת יוקרתית. הסטיגמה שהדביקו לבוס כנראה גורמת להרבה אנשים לפסול את המוצרים שלהם מבלי לבדוק מהם שווים. לגבי הBR2 אני אישית מעדיף אותם על פני EPOS בכל פרמטר אפשרי, הבמה שלהם יותר רחבה, הם יותר אול ראונדרים, והם לא צובעים את הסאונד, צריך להתאים להם הגברה ומקור טובים (קיימברידג אודיו לדוגמא) ואז האיכות שלהם פורצת החוצה.
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
זה עניין של טעם, ושילוב נכון עם ההגברה. לדעתי, האפוס משאיר לשאר המתמודדים אבק.liran96 כתב:שלום לכולם אני כיום עם tannoy m3, רמקולים מצוינים אבל קדחת השדרוגים נכנסה בי ואני רוצה רמקולים מדפיים איכותיים,
חשבתי בינתיים על
מקור מחשב+ dac
תודה !...
מופיע בלוחות הes12 של אפוס. ממליץ לך בחום להאזין לו.