עזרה בחיבור XTREAMER
אני לא בקיא בנושא זה, לכן אבקש הדרכה/עזרה שתתאים למתחילים.
ברשותי XTREAMER. המכשיר מחובר בעזרת כבל רשת ישירות למחשב בעזרת כרטיס רשת.
בדף הכניסה לתפריט של ה XTREAMER מופיע IP אבל אין מספר ( המכשיר כרגע על התחברות אוטומטית). גם ניסיון לראות האם המכשיר מזהה קובץ כלשהו לא צלחו.
תחת תיקיית "חיבורים לרשת" מופיע לי כי ישנו חיבור לרשת מקומית אך היא מוגבלת או חסרה -האם תקין?
שאלות:
1. האם צריך להתקין תוכנה כלשהי במחשב על מנת שיזהה את המזרים?
2. באיזו תיקייה במחשב אני ממקם את הקבצים (סרטים, תמונות, מוזיקה) אותם אני מעוניין להזרים?
3. האם אני צריך לבצע הגדרה כלשהי על גבי התיקייה המכילה את הקבצים?
4. בתפריט במזרים יש אפשרות לגשת ל NET או ל NETWORK SHARES . מה בוחרים ומה ההבדל ביניהם?
תודה.
ברשותי XTREAMER. המכשיר מחובר בעזרת כבל רשת ישירות למחשב בעזרת כרטיס רשת.
בדף הכניסה לתפריט של ה XTREAMER מופיע IP אבל אין מספר ( המכשיר כרגע על התחברות אוטומטית). גם ניסיון לראות האם המכשיר מזהה קובץ כלשהו לא צלחו.
תחת תיקיית "חיבורים לרשת" מופיע לי כי ישנו חיבור לרשת מקומית אך היא מוגבלת או חסרה -האם תקין?
שאלות:
1. האם צריך להתקין תוכנה כלשהי במחשב על מנת שיזהה את המזרים?
2. באיזו תיקייה במחשב אני ממקם את הקבצים (סרטים, תמונות, מוזיקה) אותם אני מעוניין להזרים?
3. האם אני צריך לבצע הגדרה כלשהי על גבי התיקייה המכילה את הקבצים?
4. בתפריט במזרים יש אפשרות לגשת ל NET או ל NETWORK SHARES . מה בוחרים ומה ההבדל ביניהם?
תודה.
לא צריך להתקין כלום על המחשב.
כדאי שתשים את כל הקבצים שברצונך רוצה לצפות בהם באמצעות האקסטרימר בתיקייה כלשהיא שבתוכה יהיו תיקיות משנה כגון סרטים, תמונות , מוסיקה וכו' אבל זה רק בשביל הסדר ולא בשביל פתרון הבעייה ...
בשביל שתוכל לראות את החומר באמצעות המזרים עלייך לשתף את התיקייה שבה יש קבצים. אתה צריך במחשב לעמוד מעל התיקייה ובאמצעות לחצן ימני ללחוץ על שתף (SHARE) - לסמן ב וי את "שתף תיקייה זו ברשת" ווללחוץ OK ואז אתה אמור לראות את התיקייה בטלויזיה
כדאי שתשים את כל הקבצים שברצונך רוצה לצפות בהם באמצעות האקסטרימר בתיקייה כלשהיא שבתוכה יהיו תיקיות משנה כגון סרטים, תמונות , מוסיקה וכו' אבל זה רק בשביל הסדר ולא בשביל פתרון הבעייה ...
בשביל שתוכל לראות את החומר באמצעות המזרים עלייך לשתף את התיקייה שבה יש קבצים. אתה צריך במחשב לעמוד מעל התיקייה ובאמצעות לחצן ימני ללחוץ על שתף (SHARE) - לסמן ב וי את "שתף תיקייה זו ברשת" ווללחוץ OK ואז אתה אמור לראות את התיקייה בטלויזיה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה אמור לעשות את העבודה:
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... d8f68dc2ad
יש תמיכה ב-XP, ויסטה, ו-7...
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... d8f68dc2ad
יש תמיכה ב-XP, ויסטה, ו-7...
אני מצטער אבל עדיין לא הצלחתי - לא ברורה לי מה זאת התוכנה שהוא עובד איתה. הבנתי בתחילת השרשור שלא צריך להתקין כלום.
נוריות התקשורת, גם במחשב וגם במזרים דולקות, לכן אני מניח שהחיבור תקין. הבעיה היא בהגדרה שבמחשב.
אבקש עזרה מבעל מכשיר זהה שביצע התקנה.
נוריות התקשורת, גם במחשב וגם במזרים דולקות, לכן אני מניח שהחיבור תקין. הבעיה היא בהגדרה שבמחשב.
אבקש עזרה מבעל מכשיר זהה שביצע התקנה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
זה שהבנת מה שנכתב בהתחלה לא אומר שזה מדויק.
יש שתי אפשרויות, ללא תוכנה, או עם תוכנה (שנועדה לעזור לאנשים כמוך שהסתבכו עם הגדרות השיתוף...).
התוכנה עובדת עם XP, ואני בעבר השתמשתי בגרסה קודמת שלה.
יש שתי אפשרויות, ללא תוכנה, או עם תוכנה (שנועדה לעזור לאנשים כמוך שהסתבכו עם הגדרות השיתוף...).
התוכנה עובדת עם XP, ואני בעבר השתמשתי בגרסה קודמת שלה.
ביצעתי את כל מה שבקישור אך עדיין לא רואים את הקבצים דרך המזרים.
אני שוב שואל- האם במסך הראשון שמדליקים את ה XTREAMER צריכה להופיעה כתובת IP. כרגע שדה הכתובת ריק.
כמו כן, מתחת לשדה הכתובות ישנם כל מיני חיוויים שהם כבויים, אם אני מבצע תחת ההגדרות בכרטיסיית " רשת" במזרים חיבור אוטומטי, הוא מדליק לי את "NAS" ואת שלושת המחשבים הקטנים.
האם זהו המצב התקין?
אני שוב שואל- האם במסך הראשון שמדליקים את ה XTREAMER צריכה להופיעה כתובת IP. כרגע שדה הכתובת ריק.
כמו כן, מתחת לשדה הכתובות ישנם כל מיני חיוויים שהם כבויים, אם אני מבצע תחת ההגדרות בכרטיסיית " רשת" במזרים חיבור אוטומטי, הוא מדליק לי את "NAS" ואת שלושת המחשבים הקטנים.
האם זהו המצב התקין?
משהו לא ברור לי או שפספסתי משהו...
אם יש לך -.-.-.- ואין לך IP במסך הראשי, האקסטרימר לא מחובר לרשת. מצד שני.. אני חושב ששלושת המחשבים הקטנים מראים שהוא כן מחובר לרשת..
אם windows אומרת לך שהחיבור של הכרטיס רשת מוגבל, אז היא לא רואה את הסטרימר.
אתה צריך להגדיר באקסטרימר רשת (קווית במקרה שלך) ו- DHCP..
אם אני זוכר נכון (וחופשי יש מצב שאני טועה
) ב- XP אתה צריך להגדיר לכרטיס הרשת שאליו מתחבר האקסטרימר ולהגדיר אותו לדבר עם הסטרימר.
ב- XP, גש להגדרות רשת של כרטיס הרשת שאליו מחובר המכשיר קליק ימני, מאפיינים, TCP/IP ואז הגדרות.
אתה צריך לקבוע לו IP - לרוב 192.168.0.1
יש גם subnet שהוא 255.255.255.0
עד כמה שאני זוכר זה אמור לגרום לסטירמר ולמחשב לראות אחד את השני. הסטרימר אמור עכשיו לקבל IP מהמחשב - היא תתחיל ב- 192.168.0 - והם יהיו על אותה רשת.
תתחיל מזה..
אם יש לך -.-.-.- ואין לך IP במסך הראשי, האקסטרימר לא מחובר לרשת. מצד שני.. אני חושב ששלושת המחשבים הקטנים מראים שהוא כן מחובר לרשת..
אם windows אומרת לך שהחיבור של הכרטיס רשת מוגבל, אז היא לא רואה את הסטרימר.
אתה צריך להגדיר באקסטרימר רשת (קווית במקרה שלך) ו- DHCP..
אם אני זוכר נכון (וחופשי יש מצב שאני טועה
ב- XP, גש להגדרות רשת של כרטיס הרשת שאליו מחובר המכשיר קליק ימני, מאפיינים, TCP/IP ואז הגדרות.
אתה צריך לקבוע לו IP - לרוב 192.168.0.1
יש גם subnet שהוא 255.255.255.0
עד כמה שאני זוכר זה אמור לגרום לסטירמר ולמחשב לראות אחד את השני. הסטרימר אמור עכשיו לקבל IP מהמחשב - היא תתחיל ב- 192.168.0 - והם יהיו על אותה רשת.
תתחיל מזה..
לא נראה לי תקין. חיבור אוטמטי אפשרי רק אם יש שרת DHCP שמחלק כתובות ברשת ואצלך אין.smh כתב:ביצעתי את כל מה שבקישור אך עדיין לא רואים את הקבצים דרך המזרים.
האם זהו המצב התקין?...
נסה להגדיר במחשב ובאקסטרימר כתובות קבועות (לדוגמה 10.1.1.1 במחשב ו-10.1.1.2 באקסטרימר).
במחשב אתה אמור להכנס למאפיינים של כרטיס הרשת ומשם למאפייני TCP/IP להגדיר את הכתובת 10.1.1.1.
באקסטרימר להכנס לרשת קוית ומשם לכתובת קבועה ולהגדיר אותה כ-10.1.1.2
אם במי מהם תדרש להגדיר SUBNET MASK השתמש ב-255.255.255.0 אין צורך להגדיר GATEWAY
בהצלחה.