Killzone 3 - סרטון גיימפליי (ברקע)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ממש אהבתי את הראיון הזה. בכלל אני מאד אוהב את הסטודיו הזה ואת הקטע שהם לא מחרטטים יותר מידי..
מעין מיני סיכום לנקודות שהוזכרו שאהבתי :
אהבתי לראות שהם מודעים לכל הדברים שלא נעשו בצורה טובה ב KILLZONE 2 ושהם הצליחו לסדר את רוב הבעיות או עובדים עליהן.
הבטיח שהם הצליחו להקטין משמעותית את הלאג שיש בשליטה של המשחק הקודם ושהוא יגיב ממש מיידית.
אחרי שהוא פרגן ל UNCHARTED 2 ול- GOW3 הוא הבטיח שהם יתעלו גם ויזואלית על המשחק הקודם.
יהיה שיפור למנגנון הכניסה למכסה. אפשר כעת גם להחליק אל המכסה וגם לקפוץ מעליו.
יהיה שיפור משמעותי למנוע עצמו בכל מה שקשור לגודל השלב וכמות הפירוט שאפשר להכניס.
אחד השיפורים שממש אהבתי לשמוע שעשו - לא יהיה את העצירות LOADING האלה כל הזמן. השלב כולו ירוץ ללא עצירה אחת.
יהיה שיפור גם ב AI, מעכשיו הם גם יוכלו להחיות את השחקן אם הוא פצוע קשה ובאופן כללי יהיו קצת יותר יעילים.
יהיה כמובן גם ה ג'ט-פאק המדובר שכבר הוזכר כאן בעבר..
נ.ב - משהו חדש ששמתי לב אליו בוידאו - ב 1:27
הוא בועט בו שם ואז שובר לו את המפרקת או משהו כזה ?!
מעין מיני סיכום לנקודות שהוזכרו שאהבתי :
אהבתי לראות שהם מודעים לכל הדברים שלא נעשו בצורה טובה ב KILLZONE 2 ושהם הצליחו לסדר את רוב הבעיות או עובדים עליהן.
הבטיח שהם הצליחו להקטין משמעותית את הלאג שיש בשליטה של המשחק הקודם ושהוא יגיב ממש מיידית.
אחרי שהוא פרגן ל UNCHARTED 2 ול- GOW3 הוא הבטיח שהם יתעלו גם ויזואלית על המשחק הקודם.
יהיה שיפור למנגנון הכניסה למכסה. אפשר כעת גם להחליק אל המכסה וגם לקפוץ מעליו.
יהיה שיפור משמעותי למנוע עצמו בכל מה שקשור לגודל השלב וכמות הפירוט שאפשר להכניס.
אחד השיפורים שממש אהבתי לשמוע שעשו - לא יהיה את העצירות LOADING האלה כל הזמן. השלב כולו ירוץ ללא עצירה אחת.
יהיה שיפור גם ב AI, מעכשיו הם גם יוכלו להחיות את השחקן אם הוא פצוע קשה ובאופן כללי יהיו קצת יותר יעילים.
יהיה כמובן גם ה ג'ט-פאק המדובר שכבר הוזכר כאן בעבר..
נ.ב - משהו חדש ששמתי לב אליו בוידאו - ב 1:27
הוא בועט בו שם ואז שובר לו את המפרקת או משהו כזה ?!
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עצירות היו גם היו. אמנם לא משהו שהפריע אבל היו די הרבה לאורך השלב..
לגבי מיפוי אישי של הכפתורים - כפי שבטח ראית בסרטון אתה לא היחיד שביקש את זה..
לי אישית היה טוב מאד עם מיפוי ברירת המחדל של המשחק ולא הרגשתי צורך לשנות בו משהו.
לפי דעתי הם בכיוון הנכון עם המשחק הזה. זה סטודיו שמבין עניין ויודע איכות מהי, במיוחד כשסוני עומדת מאחוריהם.
הייתי שמח לקבל משחק המשך שמבוסס אפילו על אותו מנוע של הקודם, אז אדרבה כאשר יש את כל השיפורים שהוזכרו..
לגבי מיפוי אישי של הכפתורים - כפי שבטח ראית בסרטון אתה לא היחיד שביקש את זה..
לי אישית היה טוב מאד עם מיפוי ברירת המחדל של המשחק ולא הרגשתי צורך לשנות בו משהו.
לפי דעתי הם בכיוון הנכון עם המשחק הזה. זה סטודיו שמבין עניין ויודע איכות מהי, במיוחד כשסוני עומדת מאחוריהם.
הייתי שמח לקבל משחק המשך שמבוסס אפילו על אותו מנוע של הקודם, אז אדרבה כאשר יש את כל השיפורים שהוזכרו..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.ausgamers.com/features/read/2931206
בריאיון שנערך עם מפתחי המשחק התגלה בין היתר כי בחלק השלישי בסידרה לא יהיו מסכי טעינה בכלל מהרגע שהשלב עלה. לדברי המפתחים הם קיבלו את הטענות של השחקנים על החלק השני בתחום של זמני טעינה ארוכים ו"שיהוקים" במהלך השלב ובחלק השלישי כל זה יעלם לחלוטין.
בריאיון שנערך עם מפתחי המשחק התגלה בין היתר כי בחלק השלישי בסידרה לא יהיו מסכי טעינה בכלל מהרגע שהשלב עלה. לדברי המפתחים הם קיבלו את הטענות של השחקנים על החלק השני בתחום של זמני טעינה ארוכים ו"שיהוקים" במהלך השלב ובחלק השלישי כל זה יעלם לחלוטין.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לא בשביל להתרברב או משהו חס וחלילה, אבל כבר רשמתי את זה שתי הודעות קודם לפני כמעט חודשיים.. 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
זה בסדר, אני לא מחייב אותך על זה - חינם