שלום,
את התמונה אני מעביר דרך כבל HDMI. משום מה התמונה במתקבלת במסך הLCD היא לא על מסך מלא ונוצרת מסגרת שחורה.
בתמונה המוצגת המסגרת הלבנה זו התמונה המתקבלת מהמחשב. ואילו המסגרת האדומה מציינת את המסך של הטלויזיה עצמה.
גודל המסך הוא 37. של LG דגם LH3000.
כרטיס המסך שלי הוא ATI 4670 HD.
התמונה להמחשה:
http://img132.imageshack.us/img132/2511/dscf2147r.jpg
אודה לעזרתם.
התמונה בLCD מהמחשב לא על מסך מלא
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינק לטיפ בעניין - "מדוע התמונה לא על כל המסך". נסה לפעול לפיו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בהחלט עזר - לא ידעתי על קיומה של פונקציה זו.
שאלה נוספת באותו עניין. האם יש דרך להשאיר את המדיה סנטר על השולחן עבודה המורחב. ולהמשיך לעבוד על השולחן עבודה השני?
כי אם העכבר למשל נמצא על שולחן עבודה העיקרי אז המדיה סנטר לא מגיב עד שאני מזיז את העכבר לצד השני.
אגב גם בשיטה הזו נשארת מסגרת אומנם קטנה וכמעט חסרת משמעות אבל נשארת. אך כאשר אני מעביר את העכבר לצד השני של המסך (כלומר לשולחן העבודה תכלס) המסך מהבהב כמה פעמים. והמסגרת נעלמת. וכאשר אני משיב את העכבר למדיה סנטר המסגרת חוזרת (כאמור הפעם היא ממש קטנה וחסרת משמעות אבל בכל זאת) יש לזה הסבר?
תודה רבה.
שאלה נוספת באותו עניין. האם יש דרך להשאיר את המדיה סנטר על השולחן עבודה המורחב. ולהמשיך לעבוד על השולחן עבודה השני?
כי אם העכבר למשל נמצא על שולחן עבודה העיקרי אז המדיה סנטר לא מגיב עד שאני מזיז את העכבר לצד השני.
אגב גם בשיטה הזו נשארת מסגרת אומנם קטנה וכמעט חסרת משמעות אבל נשארת. אך כאשר אני מעביר את העכבר לצד השני של המסך (כלומר לשולחן העבודה תכלס) המסך מהבהב כמה פעמים. והמסגרת נעלמת. וכאשר אני משיב את העכבר למדיה סנטר המסגרת חוזרת (כאמור הפעם היא ממש קטנה וחסרת משמעות אבל בכל זאת) יש לזה הסבר?
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שידוע לי, אי אפשר לעבוד על הדסקטופ תוך כדי שליטה על המדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"