meedio&wintv pvr 150 mce

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Plonter1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי כרטיס PVR 150 MCE התקנתי את הכרטיס וקינפגתי את המדיה סנטר הכל עובד מעולה .

התקנתי את הMEEDIO פרו עם תמיכה ב T.V ובשום פנים אני לא מסוגל לקנפג את הכרטיס אני מריץ את ה wizard הוא מזהה את הכרטיס אני בוחר בהתקנה ללא BOX ואחרי זה CABLE ו ישראל הוא מסיים את ההתקנה אני פותח את התוכנה נכנס ל LIVE T.V וזהו שום דבר לא קורה .

אני עובד עם שלט של מיקרוסופט למדיה סנטר ומחובר ליאס מהממיר לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO .

בבקשה בבקשה בבקשה השקעתי לא מעט שעות בנסיון להפעיל את התוכנה ללא הצלחה
תודה מראש לכולכם .

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אתה עובד עם MCE ו Meedio TV ביחד?

אם אתה מנוי של yes אתה צריך לבחור את הכרטיס שלך ואחר כך להגדיר ב setup שאתה עובד עם set-top-box, לבחור את השיטה שבה אתה שולט בממיר (Hauppauge IR blaster) ולאחר מכן להגדיר את ה TV program list.
תקרא את ה guide של MeedioTV, ההסבר מאוד מפורט ותהליך ההגדרה מאוד פשוט. אני גם קניתי כרטיס 150 לפני כחודש והגדרתי את השימוש ב MeedioTV תוך כמה דקות וזה עבד לי מיד מן ההתחלה. מאוד פשוט.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

Plonter1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

השלט שלי הוא ...

שליחה #3 

השלט שלי הוא של מיקרוסופט מותאם ל מדיה סנטר , אני לא עובד עם שניהם במקביל פשוט אני מנסה עוד אופציה לעומת המדיה סנטר של מיקרוסופט שאיתה אני עובד כיום , כאני בוחר את השלט של hauppauge מתוך הרשימה של החיבורים אני מקבל הודעה שהוא לא מותקן לי ואין לי אפשרות לבחור שלט אחר כי אין תמיכה בשלט של המדיה סנטר .

הבנתי שישנה בעיה של תאימות אם הממיר של יאס מחובר דרך S-VIDEO לכרטיס PVR ה MEEDIO לא יודעת לזהות את הסיגנל האם זה נכון ?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

ממש לא נכון. הכרטיס שלי מחובר לממיר של yes דרך s-video ו MeedioTV עובד לי מצוין. נראה לי שיש לך טעות ב setup.
קראת את ה installation guide של ה hauppauge? תכנס לאתר שלהם ותוריד את כל הגירסאות האחרונות של כל הדרייברים.בין השאר תמצא שם את ה IR Remote control application ואת IR Blaster setup program. תתקין את מה שאתה צריך מבין כל האפשרויות שם (תקרא את המדריך).
אני קראתי את שני המדריכים (meedio ו hauppauge) ותוך פחות משעה הכל עבד.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

Plonter1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עברתי על שני המדריכים

שליחה #5 

עברתי על 2 המדריכים בשני האתרים , השלט שלי הוא של מיקרוסופט ולא של HAUPPAUGE עדיין להתקין את הדרייברים של ה IR ?

יכול להיות שבגלל שהתקנתי את הדרייברים ל MCE ולא את ה 150 הרגיל ישנה בעיה ?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אם אני זוכר נכון אתה צריך להתקין רק את הדרייבר של ה blaster ואז ב setup wizard אתה בוחר את ה IR blaster כדי לשלוט על הממיר שלך.

Plonter1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

יש אפשרות ליצור איתך

שליחה #7 

ישנה אפשרות ליצור איתך קשר טלפוני המידה וזה אפשרי ?
תודה מראש .

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

ראה מסר אישי

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 83
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

הבעיה נפתרה ...

שליחה #9 

במקום windows media center 2005 התקנתי xp pro והכל עובד , תודה בכל אופן לכל העוזרים .

לידיעה כללית המדיה סנטר של מיקרוסופט מתקינה פרוסס שעובד קבוע ומונע מתוכנות אחרות להשתמש ב בדרייברים של הכרטיס PVR

במידה ורוצים להשתמש בתוכנה אחרת כגון MEEDIO יש להיכנס ל SERVICES של המערכת ולבטל את ה Media Center Receiver Service הוראות מדויקות ב לינק הבא
http://snapstream.helpserve.com/index.p ... 37&nav=0,1

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #10 

השאלה היא האם הפסקת התהליך גורמת לMCE לפעול בצורה לא תקינה - כי האידיאל זה להרוויח את כול העולמות (תוכנות)

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

לא ממש

שליחה #11 

מנסיוני גם לאחר הפסקת התהליך וביטול הפרוסס זה עדיין לא עזר , רק התקנה נקיה של XP פרו ללא מדיה סנטר של מיקרוסופט פתר לי את הבעיה וה MEEDIO עובדת חלק ללא בעיות .

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

דרך אגב ...

שליחה #12 

ישנה אפשרות לקנפג את השלט של המדיה סנטר שיעבוד בצורה מלאה עם ה MEEDIO לא כל הפקדים בשלט עובדים אצלי .

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”