לדעתי כבר קיימת גרסת קוד שפותרת חלק נרחב מהבאגים, אבל אינה מותאמת ספציפית לדגם ממיר זה, או לגרסת התוכנה הספציפית שמותאמת לשוק הישראלי. אני מסיק מסקנה זו, כיוון שישנם ממירים שזהים או קרובים במפרט שלהם שמיוצרים ע"י חברת Zinwell ומשווקים תחת שמות שונים ברחבי העולם שלהם קיימות גרסאות עדכניות יותר.
למשל הממיר ZMT-620FTA תחת השם olevia - אם תסתכלו על היסטוריית גרסאות הקושחה שלו תראו שהגרסה הראשונה שמופיעה היא גם V1.0.2. גם שידורי FreeView שבניו זילנד (כך הם קוראים לשידורי ה-DVB-T אצלם) ניתנים לקליטה ע"י ממיר זה. עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ה-630 ל-620 הוא שב-620 ישנה תמיכה נוספת ב-MHEG-5 (לתמיכה בתפריטים אינטראקטיביים, למשל EPG משוכלל יותר מהבסיסי, שגם ככה אין בשידורים בישראל).
ישנו פרוייקט קוד פתוח בשם zimview שמאפשר לקבל מידע אודות קבצי הקושחה (קבצי ה-ZIM שמשמשים לעדכון הממיר) ואף לבצע בהם שינויים קלים. בנוסף קיימים הסברים כיצד לבצע צריבה של קוד של משווק אחד על ממיר של משווק אחר (בפועל מוסבר איך לבצע עדכון של ממיר FreeView עם קושחה של olevia), וקיימת גם רשימה של גרסאות קושחה שיצאו ל-olevia.
לא נעים לי כל כך להציע דברים שאני עצמי לא מתכוון לבצע (מה גם שהממיר משמש את אימי), אבל אם יש מישהו שכבר התייאש לגמרי מהממיר הזה וכבר רכש או מתכוון לרכוש ממיר אלטרנטיבי, ומתכנן להפוך את הנוכחי לעציץ, אז במקרה המיוחד הזה הייתי מציע לו לקחת על עצמו את הסיכון (אני מראש מסיר כאן את אחריותי אם משהו משתבש וכו' וכו'