מחפש אוזניות למחשב נייד
שלום לכולם,
אני מחפש אוזניות למחשב נייד. ממש לא למשחקים,
ל3 שימושים:
1. מוזיקה.
2. סרטים
3. סקייפ.
חשבתי על כמה דגמים:
SteelSeries Siberia v2
או
g35 של לוג'יטק.
חשוב לי שזה יהיה חיבור usb כי אני מחבר אותם למקבוק ומשום מה אפל החליטו שתהיה כניסה רק לאוזניות ואין למיקרופון
2 הדגמים הנ"ל הם יותר למשחקים אני יודע, אבל הם היחידות שעונות לי הצרכים לדעתי.
אז דבר ראשון אני רוצה לדעת מה דעתכם על האוזניות האלו. דבר שני אני ממש אשמח אם תמליצו לי על אוזניות שיענו על הצרכים שלי, איכות שמע מצוינת + מיקרופון לסקייפ.
תודה מראש.
אני מחפש אוזניות למחשב נייד. ממש לא למשחקים,
ל3 שימושים:
1. מוזיקה.
2. סרטים
3. סקייפ.
חשבתי על כמה דגמים:
SteelSeries Siberia v2
או
g35 של לוג'יטק.
חשוב לי שזה יהיה חיבור usb כי אני מחבר אותם למקבוק ומשום מה אפל החליטו שתהיה כניסה רק לאוזניות ואין למיקרופון
2 הדגמים הנ"ל הם יותר למשחקים אני יודע, אבל הם היחידות שעונות לי הצרכים לדעתי.
אז דבר ראשון אני רוצה לדעת מה דעתכם על האוזניות האלו. דבר שני אני ממש אשמח אם תמליצו לי על אוזניות שיענו על הצרכים שלי, איכות שמע מצוינת + מיקרופון לסקייפ.
תודה מראש.
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
baconman, דיי להטריד, קח את הDJ1 כבר
XD
לגבי מגבלת הMAC, פשוט חבר את האוזניות לMAC, קנה כרטיס קול סיני חיצוני בUSB, וחבר אליו מיקרופון נפרד.
XD
לגבי מגבלת הMAC, פשוט חבר את האוזניות לMAC, קנה כרטיס קול סיני חיצוני בUSB, וחבר אליו מיקרופון נפרד.
טוב חברים אחרי חיפוש עמוק הגעתי למסקנה שמיקרופון זה מיותר כי יש את המובנה של המחשב, וגם החיבור usb מאוד מצמצם את האפשרויות,
אז החלטתי לרדת מזה.
אני רוצה אוזניות בסגנון hd555 אבל הם נראות לי מאוד יקרות, מישהו יכול לתת המלצה על אוזניות בסגנון עד 500 שקל.
אני יעדיף של סנהייזר.
אז החלטתי לרדת מזה.
אני רוצה אוזניות בסגנון hd555 אבל הם נראות לי מאוד יקרות, מישהו יכול לתת המלצה על אוזניות בסגנון עד 500 שקל.
אני יעדיף של סנהייזר.
קניתי את הhd555 ביד שניה ב350 שקל (מחיר טוב לדעתכם?), המצב שלהם הוא טוב מאוד.
אני יכול להגיד שאני ממש שמח שקניתי יד שניה, בשביל המקבוק שלי ממש הייתי יכול להסתפק באוזניות פחות טובות, כי אין בו כרטיס קול טוב, ככה שכל אוזניות סבירות + היו מוציאות בו סאונד מצוין רק חבל לי קצת שזה אוזניות פתוחות אבל לא נורא.
לעומת זאת חיברתי אותם לרסיבר שלי של denon, וכמעט התפוצצו לי האוזניים מאושר
בקיצור, קניה טובה, אני חושב שאני מעדיף אוזניות סגורות אבל אני ממש מבסוט שורה תחתונה
אני יכול להגיד שאני ממש שמח שקניתי יד שניה, בשביל המקבוק שלי ממש הייתי יכול להסתפק באוזניות פחות טובות, כי אין בו כרטיס קול טוב, ככה שכל אוזניות סבירות + היו מוציאות בו סאונד מצוין רק חבל לי קצת שזה אוזניות פתוחות אבל לא נורא.
לעומת זאת חיברתי אותם לרסיבר שלי של denon, וכמעט התפוצצו לי האוזניים מאושר
בקיצור, קניה טובה, אני חושב שאני מעדיף אוזניות סגורות אבל אני ממש מבסוט שורה תחתונה