מחפש רסיבר עד 6000 יש המלצות?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שמועה שגונבה לאוזניי - אולי אפשר עוד להשיג פיוניר LX70 מתצוגה במחיר הזה... אולי אפילו יישאר לך עודף
תודה, יש עוד הצעות כי אני רוצה ללכת לשמוע את הדגמים שתציעו לי ולקנות אז כמה שיותר יותר טוב.
חשבתי על הימאה RXV3800 אבל לא הרבה מתלהבים ממנו.כרגע יש לי את ה RXV2092 ואני מאוד אוהב אותו פשוט אני לא יכול לשמוע את הפורמטים החדשים.
חשבתי על הימאה RXV3800 אבל לא הרבה מתלהבים ממנו.כרגע יש לי את ה RXV2092 ואני מאוד אוהב אותו פשוט אני לא יכול לשמוע את הפורמטים החדשים.
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אך אך iveleli עדיין לא הסתדרת מאז...(דרך אגב אני עם ה3900 מרוצה מאוד חוץ מהאקוסטיקה הגרועה שלי שלא נותנת למערכת לנצל את עצמה)
אל תדאג ידידי לאט לאט בסוף אתה תגיע למה שאתה רוצה וגם אם תצטרך לשגע את כול העולם ואשתו.
אם אתה שואל לגבי המלצה אז אתה יודע מה דעתי בנושא - אין על ימאה מבחינתי.
יש את ה1900 בתקציב שלך ביד 2 אבל זה נתון להחלטה שלך.
בהצלחה המון סבלנות
אל תדאג ידידי לאט לאט בסוף אתה תגיע למה שאתה רוצה וגם אם תצטרך לשגע את כול העולם ואשתו.
בהצלחה המון סבלנות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
iveleliiveleli כתב:בעיקרון הוא 55% לסרטים 45% מוזיקה אוהב לשמוע באסים טובים. תודה מראש לכככוווולללםםם...
המלצתי היא חפש רסיבר איכותי מתצוגות כולל אחריות מלאה . בחנויות מתמחות בלבד .
1. פיונר LX-70 מחיר 6k
2. אונקיו 875 . מחיר 6.5k
שתי הרסיברים הם סופר מעולים ואיכותיים .
רק לצורך העניין דגמים חופפים של אותם דגמים מתומכרים בסביבות ה 14k .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שיחקת אותה תאמין לי, תתחדש ותהנהzion1234 כתב:אך אך iveleli עדיין לא הסתדרת מאז...(דרך אגב אני עם ה3900 מרוצה מאוד חוץ מהאקוסטיקה הגרועה שלי שלא נותנת למערכת לנצל את עצמה)
בהצלחה המון סבלנות...
האונקיו 875 הוא לא ישן? יש לו את כל הפורמטים החדשים? יש לו תמיכה ל 3D?9000es כתב:iveleliiveleli כתב:בעיקרון הוא 55% לסרטים 45% מוזיקה אוהב לשמוע באסים טובים. תודה מראש לכככוווולללםםם...
המלצתי היא חפש רסיבר איכותי מתצוגות כולל אחריות מלאה . בחנויות מתמחות בלבד .
1. פיונר LX-70 מחיר 6k
2. אונקיו 875 . מחיר 6.5k
שתי הרסיברים הם סופר מעולים ואיכותיים .
רק לצורך העניין דגמים חופפים של אותם דגמים מתומכרים בסביבות ה 14k .
בהצלחה ....
ה875 לא תומך ב3D אבל הוא תומך בפורמטים החדשים, עומד בתקן THX ULTRA 2 עם סאונד מצויין בק"ב וטוב יחסית גם בסטריאו ויש לו מעבד תמונה ברמה מאוד גבוהה. החיסרונות : שוקל 24 ק"ג +- אחרי שהרמתי אותו לבד הייתי מושבת לשבוע עם כאבי גב איומים, דורש מרחב "נשימה" מכל הצדדים על מנת שלא יתחמם.