לפני שאני מחזיר להם תשובה (אני מעוניין גם להפנות אותם לשרשור הזה) אני רוצה לוודא שהתקלה הזאת קיימת בכל דפדפני הסלולאר שיש. ידוע לי מבדיקה אישית שדפדפן פנימי באנדרואיד (2.2 ו 2.1) עם מכשיר הנקסוס ודפדפן נוקיה N97 (מריץ סימביאן S60 5th) לא מאפשרים גלילה לתחתית הדף. האם זה מתרחש גם אצלכם? (WinMO, אייפון, מכשרי אנדרואיד אחרים ,סימביאן 3th וכו). אולי הגיע הזמן לפתור את בעיית הגלישה של מובייל ב YNETאריה שלום רב,
ותודה על פנייתך. אנו מודים לך על הסבת תשומת ליבנו לתקלה.
מחלקת הפיתוח באתר מודעת לעובדה שבגלישת html "רגילה" התצוגה איננה מותאמת לכל המכשירים (לכך יש חלופות בדמות אתר wap או אפליקציות אייפון ובקרוב אנדרואיד).
לעומת זאת, הגורמים הרלוונטיים מסרו לנו כי הם אינם מודעים לתקלה שציינת, ואף בוצעה עתה גלישה ממכשיר אנדרואיד ולא נמצאה בעיית גלילה.
אנא מקד פנייתך בכדי שנוכל להעבירה לבדיקת מחלקת הפיתוח.
אם תוכל, בכדי שנוכל לאתר את התקלה ביתר דיוק, אנא שלח לנו צילום מסך כאשר אתה נמצא על העמוד עם התקלה....
האם בנייד שלכם אתר YNET מוצג בצורה תקינה?
בעקבות התקלה שלא מאפשרת לבצע גלילה באתר הראשי של YNET, שלחתי מייל לתמיכה שלהם על מנת לראות האם הם מודעים לבעייה והאם הם יכולים לפתור אותה. להלן תשובתם:
-
- דף הבית-אין גלילה בדף הראשי (יש תמיכה בפלאש)
-
- דף הבית-אין גלילה בדף הראשי (פלאש לא מאופשר)
-
- בדפים פנימיים דווקא ה Scroll עובד בסדר גמור (דף החדשות)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 27/05/2010 16:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
באייפון בהחלט יש את בעיית הגלילה.
יש צורך לגלול בשתי אצבעות.
אבל לאיפון יש את אפליקציית YNET (שגם הא לא חפה מבאגים אחרים למשל בטוקבקים) אבל אין שם בעיית גלילה.
אבל לאיפון יש את אפליקציית YNET (שגם הא לא חפה מבאגים אחרים למשל בטוקבקים) אבל אין שם בעיית גלילה.
אלי חבוש
מה הכוונה בגלילה עם שתי אצבעות?EliHaboosh כתב:באייפון בהחלט יש את בעיית הגלילה.
אבל לאיפון יש את אפליקציית YNET (שגם הא לא חפה מבאגים אחרים למשל בטוקבקים) אבל אין שם בעיית גלילה....
אתה נוגע במסך עם שתי אצבעות וגולל למטה. רק אלוהים יודע למה זה עובד עם שתי אצבעותosherov כתב:מה הכוונה בגלילה עם שתי אצבעות?EliHaboosh כתב:באייפון בהחלט יש את בעיית הגלילה.
אבל לאיפון יש את אפליקציית YNET (שגם הא לא חפה מבאגים אחרים למשל בטוקבקים) אבל אין שם בעיית גלילה.......
ולא עם אחת.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
עזוב, זה עוד טוב...Elad8 כתב:אתה נוגע במסך עם שתי אצבעות וגולל למטה. רק אלוהים יודע למה זה עובד עם שתי אצבעותosherov כתב:מה הכוונה בגלילה עם שתי אצבעות?EliHaboosh כתב:באייפון בהחלט יש את בעיית הגלילה.
אבל לאיפון יש את אפליקציית YNET (שגם הא לא חפה מבאגים אחרים למשל בטוקבקים) אבל אין שם בעיית גלילה.......
ולא עם אחת....
בגרסאות קודמות של האייפון זה עבד רק בגלילה עם שלוש אצבעות
הבעייה קיימת בדפדפני אנדרואיד (לא רק הדפדפן הפנימי) ודפדפני סימביאין
כרגע אני לא רואה את ynet מטפלים בבעיה הזאת
כרגע אני לא רואה את ynet מטפלים בבעיה הזאת
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
התקלה הזאת מוכרת בהחלט ל Ynet. היא מתרחשת גם באתר ONE.
נראה לי שזאת איזו בעייה של Webkit. בכל מקרה, ממליץ להשתמש באפליקציית Ynet שכן נראה שהישוע לא תגיע בקרוב.
אולי כאשר המפתחים יראו שאקספלורר לא שולט ביד רמה בארץ כמו שהוא שלט פעם.
אגב יש אתרים שיש בהם בעיית גלילה הצידה שזה עוד יותר מרגיז
נראה לי שזאת איזו בעייה של Webkit. בכל מקרה, ממליץ להשתמש באפליקציית Ynet שכן נראה שהישוע לא תגיע בקרוב.
אולי כאשר המפתחים יראו שאקספלורר לא שולט ביד רמה בארץ כמו שהוא שלט פעם.
אגב יש אתרים שיש בהם בעיית גלילה הצידה שזה עוד יותר מרגיז
Need more cowbell