שמועה - Natal יעלה 149 דולר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73371
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.edge-online.com/news/natal-t ... %93-source

מתרוצצת ברשת שמועה די מבוססת (כנראה ממקור אמין) שהתמחור של מצלמת הנאטאל יעמוד על 149 דולר. נמסר גם כן מועד ההשקה של המוצר הוא 26/10. השם האמיתי של המוצר יתגלה בתערוכת E3 בחודש הבא.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

ממה שהבנתי, זה כבר לא בגדר שמועה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

כל עוד אין תגובה רישמית ממיקרוסופט - שמועה. אומנם שמועה מבוססת (ממקור שנחשב אמין), אבל שמועה. לי המחיר נשמע הגיוני ולכן אני מאמין שהשמועה אכן מבוססת.

150 דולר קצת יקר - לא? כמעט מחיר של WII.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

בישראל בטח 1000-1200 שח
מחכה למוצר בכליון עיניים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אותי מעניין יותר כמה יעלה באנדל של הקונסולה והמצלמה - אם המחיר שפוי אצרף XBOX ל PS3 שיושב לי בסלון 8)

yigal33
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

חבילה של Xbox 360 Arcade + מצלמה תעלה $299.

גם האתר MCV אישר כי הנטאל יעלה 150$ ולא יקרא נטאל.

http://www.mcvuk.com/news/39166/Natal-t ... hange-name

אם זה 150$ בארה"ב, זה כנראה יעלה פה בארץ 700~800 ש"ח, אם לא יותר.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

אם אכן היא תקיים את כל ההבטחות, זה בהחלט שווה את המחיר ואני אזמין אותה מאיביי, השאלה אם באמת היא מסוגלת לתרגם תנועות ללא דילאיי... ואם כן זאת תיהיה קפיצת דרך משמעותית מהWII הדפוק בכל הנוגע לשליטה

ובקשר להשוואה למחיר של ה-WII, העלות יצור של ה-WII היא אפילו לא רבע מהעלות יצור של מצלמה כזאת, ככה זה שמייצרים קונסולה שמבחינת חומרה משתווה ל-PS2 שיצא כבר בשנת 2000

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #8 

אני היחיד שחושב ש150$ בשביל תוסף לקונסולה שעולה 200$ זה מחיר מופרך לחלוטין?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

ושמיקרוסופט לא נותנת לה שרות בארץ
וראינו את השרות של באג
העם דורש..... כל מיני דברים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #10 

מחיר מופרך לחלוטין, לכל הדיעות. יהיה צורך בביצועים מאוד גבוהים וביכולות מאוד מיוחדות על מנת לשכנע.
Vocare Ad Regnum

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

Malcontent כתב:אני היחיד שחושב ש150$ בשביל תוסף לקונסולה שעולה 200$ זה מחיר מופרך לחלוטין?
...
זה לא המחיר זה מה שאתה מקבל, ועלות ייצור של הנטאל תיהיה מאוד גבוהה

ואם לא יהיה דילאיי זה בהחלט יהיה שווה את המחיר

חוץ מזה זה כמו שתגיד איך קונסולה כמו ה-WII וקונסולה כמו האקס בוק ס עולים 200$, שהעלות יצור של ה-WII היא עשירית מהאקס בוקס... לפי מה שהבנתי יכול להיות אפילו שמיקרוסופט תסבסד חלק מהעלות של הנטאל כמו שהיה עם הבוקס והפלייסטיישן בתחילת הדרך

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #12 

ntk כתב:
Malcontent כתב:אני היחיד שחושב ש150$ בשביל תוסף לקונסולה שעולה 200$ זה מחיר מופרך לחלוטין?
...

חוץ מזה זה כמו שתגיד איך קונסולה כמו ה-WII וקונסולה כמו האקס בוק ס עולים 200$, שהעלות יצור של ה-WII היא עשירית מהאקס בוקס... לפי מה שהבנתי יכול להיות אפילו שמיקרוסופט תסבסד חלק מהעלות של הנטאל כמו שהיה עם הבוקס והפלייסטיישן בתחילת הדרך
...
אתה באמת ראית בסרטונים של זה משהו שנראה לך שווה 150$?
זה יכול להיות נחמד מאוד לשליטה במערכת קולנוע ביתי או משהו בסגנון, אבל למשחקים? תבדוק ביקורות על משחקי ווי, ותגלה שהמשחקים שנחשבים למוצלחים הם דווקא אלה שבהם לא התפרעו עם השימוש בבקרי התנועה. אלא שכאן לא תהיה ברירה מלבד להשתמש בתנועה כל הזמן, כי אין כפתורים.
חוץ מזה, תראה את הסרטון הזה - זה משחק שעומד לצאת ל PS3. זה אולי נראה פחות מרשים מנטאל, אבל לא עד כדי כך פחות מרשים שזה יצדיק הפרש של למעלה ממאה דולר במחירי המצלמות.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Malcontent כתב:
ntk כתב:
...

...
אתה באמת ראית בסרטונים של זה משהו שנראה לך שווה 150$?
זה יכול להיות נחמד מאוד לשליטה במערכת קולנוע ביתי או משהו בסגנון, אבל למשחקים? תבדוק ביקורות על משחקי ווי, ותגלה שהמשחקים שנחשבים למוצלחים הם דווקא אלה שבהם לא התפרעו עם השימוש בבקרי התנועה. אלא שכאן לא תהיה ברירה מלבד להשתמש בתנועה כל הזמן, כי אין כפתורים.
חוץ מזה, תראה את הסרטון הזה - זה משחק שעומד לצאת ל PS3. זה אולי נראה פחות מרשים מנטאל, אבל לא עד כדי כך פחות מרשים שזה יצדיק הפרש של למעלה ממאה דולר במחירי המצלמות.

...
בו נתחיל מזה שאם אתה משווה את המצלמה המפגרת של סוני לנטאל אין לך מושג מה זה בכלל, וחבל שאני אתאמץ בכלל להסביר

דבר שני, הויי לא מעניין אותי, ואין לזה שום קשר ל-WII, נתחיל מזה שהאקס בוקס לא תלוי בבקר השליטה בשביל להיות מוצר מצליח, זאת תוספת שמי שחושב שתיהיה שווה את הכסף יקנה אותה, מי שיחשוב שלא,שפשוט לא יקנה, מה הבעיה בדיוק ? אני עוד לא ראיתי כלום וגם אתה, לכן אני לא שופט, מה ששאמרתי שיש לדבר הזה פוטנציאל אדיר, ואם אתה רוצה דוגמה, אז הקטע מהסדרה מסודרים, שבו רואים את ברלד הולך בחד עם משקפיים ויורה באנשים שצצים מאחוורי כל מיני עצמים בחדר, זה בדיוק לאן שאפשר להגיע עם הנטאל בעתיד ( ואם לא ראית את מסודרים, אז תחפש את הקטע ביוטיוב ותבין ) לא השלט והמצלמה של סוני ולא השלט של ה-WII מתקרבים בכלל למה שיש בדבר הזה ( ושוב, הכל בהנחה שזה יעבוד ללא דילאיי )
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 29/05/2010 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #14 

א. לא צריך לצטט את כל המודעה, או שרושמים רק שם, או שחותכים את חלק מהציטוט.
ב. עכשיו גם משקפיים אתה מכניס לעניין? 150$ לא הספיק.
ג. גם אם זה יעבוד כמו שזה מתואר - אני דווקא חושב שכשאין התנגדות - זה קצת משגע. מתקשה גם להאמין שזה יהיה כ"כ מדוייק.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #15 

...
לא... :roll:

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

Itay_Pollak כתב:ב. עכשיו גם משקפיים אתה מכניס לעניין? 150$ לא הספיק.
.
...
עדיף שאני לא אגיב לזה, אני רק מקווה שזה היה בציניות

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

הדוגמה הכי טובה שלך ללמה הנטאל טוב הייתה על משהו עתידי שלא לומר עתידני למדיי...

emostation
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

אני חושב שהמחיר הוא נכון, חשוב להדגיש כי בהגדרה לא מדובר בתוספת לxbox 360 אלא ביחידת עיבוד עם מצלמה שמתחברת לאקס בוקס 360, הנאטל יוצא באוקטובר כ5 שנים לאחר שהאקס בוקס 360 החל להימכר בארצות הברית בעיניי זו יוזמה מבורכת.
אם מדובר בכישלון זה כבר עניין אני מאמין שמייקרוסופט לא הוציאו סכומים של עשרות מליונים של דולרים בשביל לפתח מוצר סוג ב'.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

Itay_Pollak כתב:הדוגמה הכי טובה שלך ללמה הנטאל טוב הייתה על משהו עתידי שלא לומר עתידני למדיי...
...
אני לא חושב שיצא דבר כזה לאקס בוקס, וזה ממש לא עתידני, הנטאל מסוגלת לזה, אבל האקס בוקס זה לא קונסולה ניידת עם משקפי וידאו, זאת הייתה דוגמה למה אפשר לעשות עם הנטאל, ואם זה נשמע לך עתידני מדיי כנראה שגם אתה לא מבין מה זה הנטאל

אחד הדברים שזה יכול לעשות, זה לדעת מה המרחק של כל עצם במרחק של 4 מטרים, ככה שהוא יודע שהמרחק של השולחן הוא X, ואחרי השולחן עד הספה יש X מרחק, ועד הקיר יש X מרחק, ועם תוכנה מתאימה, דמויות יכולות לקפוץ מאחורי כל דבר בחדר, בדיוק כמו במסודרם, וזה כמובן חלק ממה שהנטאל מסוגל לעשות ( ושוב הכל בהנחה שזה באמת יפעל כמו שזה צריך ) בכל מקרה, לפי התגובה שלך אפשר לראות שאתה לא מבין שזאת הייתה רק דוגמה, ומצד שני לא דבר עתידני בכלל

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #20 

תודה על העדכון לגבי מה הנטאל מסוגל לעשות, הצרה היא שבין זה - לבין המציאות - יש מרחק רב.
גם אם זה מה שהנטאל מסוגל לעשות הרי שעלות משקפיים שידעו להציג את זה - ויתרה מזאת - הם יצטרכו למעשה לעבוד בתיאום מלא עם הנטאל. לכן זה עתידני - זה אמנם חלק מהתכנונים AUG. REALITY אבל בין תכנון לבין מציאות - יש מרחק לא קטן

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”