האם מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין אונקיו ....
--------------------------------------------------------------------------------
onkyo 607 ל 577
608 ONKYO ל 578
יש הבדלים במחיר אבל אף אחד לא מדבר על הדגמים הללו (577/578) יש סיבה ? ה ם נראים כמעט אותו דבר ?
שאלה נוספת.
UPSCALING לוידאו האם זה הכרחי כשהמגבר מחובר לממיר שמוציא 1080 והטלויזיה תומכת ב 1080 או שזה פונקציה במגבר המיועדת למקורות אנלוגיים בלבד ?
תודה.
onkyo 607 ל 577
608 ONKYO ל 578
יש הבדלים במחיר אבל אף אחד לא מדבר על הדגמים הללו (577/578) יש סיבה ? ה ם נראים כמעט אותו דבר ?
שאלה נוספת.
UPSCALING לוידאו האם זה הכרחי כשהמגבר מחובר לממיר שמוציא 1080 והטלויזיה תומכת ב 1080 או שזה פונקציה במגבר המיועדת למקורות אנלוגיים בלבד ?
תודה.
הממיר של יס HD לא
מוציא 1080 ?
זאת אומרת אם הוא מוציא 720P ואין לי UPSCALING במגבר 1080P אז המגבר יעביר לטלויזיה תמונה ברזולוציה של 720P ?
זאת אומרת אם הוא מוציא 720P ואין לי UPSCALING במגבר 1080P אז המגבר יעביר לטלויזיה תמונה ברזולוציה של 720P ?
אם הממיר מוציא 720 ואין לך אפסקייל במגבר אז זה ישאר 720 וזה מה שתקבל בטלוויזיה,
ואני דיי בטוח שגם הממיר של הוט מוציא רק 720p
דעתי האישית...בתוכניות טלוויזיה רגילות 720p עדיף לי מה1080, זה עניין של טעם אבל כשזה 720 יותר נוח לצפות בזה ועם כמה שזה ישמע לא הגיוני זה פשוט נראה אמין יותר, לגבי סרטים עם אפקטים וכו' זה כבר משהו אחר.
אבל שוב זו רק דעתי
ואני דיי בטוח שגם הממיר של הוט מוציא רק 720p
דעתי האישית...בתוכניות טלוויזיה רגילות 720p עדיף לי מה1080, זה עניין של טעם אבל כשזה 720 יותר נוח לצפות בזה ועם כמה שזה ישמע לא הגיוני זה פשוט נראה אמין יותר, לגבי סרטים עם אפקטים וכו' זה כבר משהו אחר.
אבל שוב זו רק דעתי
אז לפי מה שאתה אומר .......
לי upscaling במגבר הוא לא כל כך חשוב היום למי שמשתמש עם מקורת איכותיים דרך HDMI כמו מחשב, ממיר HD ו ונגן DVD,
יש מישהו שיכול לתת לי את התשובה על ההבדלים בין הדגמים של האונקיו שרשמתי בהתחלה ???
יש מישהו שיכול לתת לי את התשובה על ההבדלים בין הדגמים של האונקיו שרשמתי בהתחלה ???
מבחינת הסאונד ה607 נותן סאונד יותר דינמי ועם יותר נפח מאשר ה577 שהוא בעצמו רסיבר לא רע בכלל יחסית למחירו.
ה608 מעלה את רף הציפיות מהבחינה הזאת ועל הנייר הוא אמור להיות יותר טוב מה607 היות והוא עומד בתקן THX ואני מניח שהפערים בינו ל578 יהיו זהים לפערים בין הרסיברים הקודמים.
ה608 מעלה את רף הציפיות מהבחינה הזאת ועל הנייר הוא אמור להיות יותר טוב מה607 היות והוא עומד בתקן THX ואני מניח שהפערים בינו ל578 יהיו זהים לפערים בין הרסיברים הקודמים.
אז לפי מה שאתה אומר ההבדל בין 577 / 607
ו 578 / 608 הוא בסאונד הדינמי וזה וודאי ?
ומה בקשר ל UPSCALING ? האם זה משפר תמונה עם המקןרות מחוברים ב HDMI ?
ומה בקשר ל UPSCALING ? האם זה משפר תמונה עם המקןרות מחוברים ב HDMI ?