רכשתי את ה A200
אוקיי, אז במזל טוב קניתי את ה A200 היום ואני מחזיק אצבעות שהמוצר תקין ולא יעשה בעיות..
בכל אופן אני ואני רוצה לוודא שאני עושה את הדברים בצורה נכונה..
אז קודם כל התקנתי את ה HDD בפנים, חיברתי אותו למחשב באמצעות ה USB ואני מבצע לו פירמוט מלא ל NTFS
1. מה השלב הבא שאני אמור לעשות? אני מניח שזה להתקין את עדכון הקושחה האחרון?
2. מתי אני מתקין את ה NMT APPS? אחרי שאני מחבר את ה A200 לטלוויזיה? האם אני צריך להיות מחובר לאינטרנט בשביל זה? בכלל, האם יש חובה להתקין את ה NMT APPS לצורך תפקוד תקין של המכשיר או שאפשר גם בלי זה?
3. האם יש עוד משהו חשוב שצריך לעשות או לשים לב אליו?
תודה!
בכל אופן אני ואני רוצה לוודא שאני עושה את הדברים בצורה נכונה..
אז קודם כל התקנתי את ה HDD בפנים, חיברתי אותו למחשב באמצעות ה USB ואני מבצע לו פירמוט מלא ל NTFS
1. מה השלב הבא שאני אמור לעשות? אני מניח שזה להתקין את עדכון הקושחה האחרון?
2. מתי אני מתקין את ה NMT APPS? אחרי שאני מחבר את ה A200 לטלוויזיה? האם אני צריך להיות מחובר לאינטרנט בשביל זה? בכלל, האם יש חובה להתקין את ה NMT APPS לצורך תפקוד תקין של המכשיר או שאפשר גם בלי זה?
3. האם יש עוד משהו חשוב שצריך לעשות או לשים לב אליו?
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר להסתדר בלי זה, אם אתה לא צריך את הNMT APPS (נניח שרת ניוז או טורנטים) - אין שום סיבה להתקין.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בעיקרון, כשהמכשיר יוצא מהקופסא - חוץ מלהגדיר אודיו ווידאו - אפשר לחבר לו כונן USB לגשת אליו ולנגן כל סרט בלי בעיות.
אולי רק גם לבחור שפת כתוביות.
אולי רק גם לבחור שפת כתוביות.
אני עדיין מבצע לו פירמוט NTFS דרך המחשב כשהוא מחובר עם הכבל USB שהגיע עם המכשיר.. זה עניין של כמה שעות טובותIrus כתב:בעיקרון כן, לא צריכה להיות שום בעיה.
אני חושב שלפני שמתחילים להעביר תוכן, כדאי לבצע פרמוט והתקנה של ה-NMT APPS על המכשיר....
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Itay_Pollak
אני לא מסכים עם מה שרשמת לגבי ה-NMT APPS.
דווקא שרתי הניוז והטורנטים פחות שימושיים ומיועדים בעיקר למשתמש המתקדם.
דווקא למשתמש המתחיל שרתי ה-NMT APPS הם מאוד משמעותיים, ובעזרתם הוא מקבל בלחיצת כפתור מספר שרתים שימושיים, כמו SAMBA ו-FTP למשל, כשלאחר מכן המשתמש יכול ליצור בקלות שיתופים עם המחשב.
כל זה עוד לפני שהזכרתי את האפשרות להתקין תוכנות ותוספים על הפופקורן (אחת המעלות החזקות של נגני ה-NMT), אחד התוספים המשמעותיים, לדעתי, זה ה-JB הפנימי (OVERSIGHT), אשר לא דורש חיבור והתעסקות עם המחשב, ועובד בקלות וביעילות.
בקיצור, זה לא חובה ואפשר להסתדר בלי, אבל אני חושב שזה בהחלט כדאי.
אני לא מסכים עם מה שרשמת לגבי ה-NMT APPS.
דווקא שרתי הניוז והטורנטים פחות שימושיים ומיועדים בעיקר למשתמש המתקדם.
דווקא למשתמש המתחיל שרתי ה-NMT APPS הם מאוד משמעותיים, ובעזרתם הוא מקבל בלחיצת כפתור מספר שרתים שימושיים, כמו SAMBA ו-FTP למשל, כשלאחר מכן המשתמש יכול ליצור בקלות שיתופים עם המחשב.
כל זה עוד לפני שהזכרתי את האפשרות להתקין תוכנות ותוספים על הפופקורן (אחת המעלות החזקות של נגני ה-NMT), אחד התוספים המשמעותיים, לדעתי, זה ה-JB הפנימי (OVERSIGHT), אשר לא דורש חיבור והתעסקות עם המחשב, ועובד בקלות וביעילות.
בקיצור, זה לא חובה ואפשר להסתדר בלי, אבל אני חושב שזה בהחלט כדאי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

irus - הוא שאל אם צריך - ברמה של חייב - ולכן ציינתי - שחובה אין ונתתי דוגמאות לאלו דברים למשל חייבים להתקין NMT APPS.
בגדול - מי שמוכן לעבור פשוט בין ספריות ולבחור את התוכן - אין שום בעייה להסתדר בלי.
לגבי FTP וסמבה - לפי מה שהוא רשם אפשר להבין שאין לו חיבור רשת למכשיר.
בגדול - מי שמוכן לעבור פשוט בין ספריות ולבחור את התוכן - אין שום בעייה להסתדר בלי.
לגבי FTP וסמבה - לפי מה שהוא רשם אפשר להבין שאין לו חיבור רשת למכשיר.
- Irus
- חבר מביא חבר

סבבה, הבנתי
אני פשוט חושב שלמשתמשים חדשים יש נטייה "להתפזר" עם כל ההגדרות, ובמקרים רבים הם מפספסים כל מיני דברים שעלולים להיות מאוד שימושיים בהמשך.
אתה יודע, די מבאס להעביר את כל התוכן ואח"כ לגלות שצריך לפרמט את הכונן מחדש, כאשר רוצים להתקין עליו את ה-NMT APPS...
במקרים מסוימים המשתמש יעדיף לוותר על ה"תענוג" וחבל.
אני פשוט חושב שלמשתמשים חדשים יש נטייה "להתפזר" עם כל ההגדרות, ובמקרים רבים הם מפספסים כל מיני דברים שעלולים להיות מאוד שימושיים בהמשך.
אתה יודע, די מבאס להעביר את כל התוכן ואח"כ לגלות שצריך לפרמט את הכונן מחדש, כאשר רוצים להתקין עליו את ה-NMT APPS...
במקרים מסוימים המשתמש יעדיף לוותר על ה"תענוג" וחבל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

את האמת - ההערה שלך מאוד נכונה - לגבי כך שאח"כ הוא יצטרך לפרמט וכשאר כאבי ראש...
קיבלתי
רשת רשת רשת... פותר את כל בעיות החיים
קיבלתי
רשת רשת רשת... פותר את כל בעיות החיים
אוקיי, אז חיברתי את הסטרימר לרשת דרך כבל רשת. עשיתי FRESH SETUP וזה התקין לי את כל מה שצריך אני מאמין...
הבעיה עכשיו, שכאשר אני מחבר את הסטרימר למחשב דרך ה USB כדי להעביר קצת תוכן, והמחשב שלי לא מזהה אותו בכלל. (המחשב זיהה את הדיסק לפני שעשיתי את ה פירמוט+NMTAPPS
מה יכולה להיות הבעיה?
הבעיה עכשיו, שכאשר אני מחבר את הסטרימר למחשב דרך ה USB כדי להעביר קצת תוכן, והמחשב שלי לא מזהה אותו בכלל. (המחשב זיהה את הדיסק לפני שעשיתי את ה פירמוט+NMTAPPS
מה יכולה להיות הבעיה?
- Irus
- חבר מביא חבר

אין שום בעיה, הכל בסדר, זה בגלל שלאחר הפרמוט הדיסק פורמט ל-EXT3 (לינוקס).
יש מספר דרכים לחיבור.
אני ממליץ שתיכנס לכאן, ותמצא תשובות לגבי יצירת שיתוף ברשת והעברת קבצים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
קודם כל, תתמקד ביצירת שיתוף SMB (הסטרימר מחובר בכבל רשת אז אין שום בעיה, אין צורך בחיבור USB).
בהצלחה.
יש מספר דרכים לחיבור.
אני ממליץ שתיכנס לכאן, ותמצא תשובות לגבי יצירת שיתוף ברשת והעברת קבצים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
קודם כל, תתמקד ביצירת שיתוף SMB (הסטרימר מחובר בכבל רשת אז אין שום בעיה, אין צורך בחיבור USB).
בהצלחה.
- Irus
- חבר מביא חבר

ממש לא אבוד, יש תוכנה פשוטה שמתקינים ואז המחשב יזהה את הדיסק שבסטרימר.
אין צורך שהסטרימר יהיה מחובר כל הזמן לרשת, אבל באותה מידה שאתה מחבר למחשב ב-USB אתה יכול לחבר את כבל הרשת ולקבל את אותה התוצאה...
בכל מקרה, באחד הקישורים יש תשובה לגבי התוכנה שדיברתי עליה.
אני אחפש לך עוד מידע.
אין צורך שהסטרימר יהיה מחובר כל הזמן לרשת, אבל באותה מידה שאתה מחבר למחשב ב-USB אתה יכול לחבר את כבל הרשת ולקבל את אותה התוצאה...
בכל מקרה, באחד הקישורים יש תשובה לגבי התוכנה שדיברתי עליה.
אני אחפש לך עוד מידע.
אוקיי, חיפשתי בקישורים שנתת ואם אני לא טועה אז התוכנה אמורה להיות Ext2Fsd-0.39.exe נכון?
העניין הוא שבחיפוש ברשת מצאתי את האתר הזה אבל לפי מה שאני קורא, לא נראה שהתוכנה מותאמת ל WIN 7
http://ext2fsd.sourceforge.net/projects/projects.htm
העניין הוא שבחיפוש ברשת מצאתי את האתר הזה אבל לפי מה שאני קורא, לא נראה שהתוכנה מותאמת ל WIN 7
http://ext2fsd.sourceforge.net/projects/projects.htm
- Irus
- חבר מביא חבר

חיבור USB SLAVE למחשב - פופקורן A200\A110
הנה, מדריך חיבור למחשב (למכשירים עם NMT APPS מותקנים על הדיסק):
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... /USB_Slave
http://www.networkedmediatank.com/wiki/ ... /USB_Slave