הרסיבר האידאלי. יש כזה?
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לחברי הפורום הנכבדים.
מכיוון שחשקה נפשי בשדרוג. ואין ברצוני לשדרג במגברים נוספים למינהם. רק רסיבר !
הציוד שיש לי: קדמיים dynaudio contur 3.4
אחוריים: dynaudio 42
סנטר: dynaudio 122
האם יש למי מכם דעה נחרצת ! מהו הרסיבר האידאלי ואשר ניתן להפיק ממנו את הטוב ביותר בכל מה שנוגע ,הן לקולנוע ביתי והן למוסיקה. (אין הגבלת תקציב !!). ונמכר בארץ !!!!!!!
אשמח לחוות דעתכם.
תודה.
מכיוון שחשקה נפשי בשדרוג. ואין ברצוני לשדרג במגברים נוספים למינהם. רק רסיבר !
הציוד שיש לי: קדמיים dynaudio contur 3.4
אחוריים: dynaudio 42
סנטר: dynaudio 122
האם יש למי מכם דעה נחרצת ! מהו הרסיבר האידאלי ואשר ניתן להפיק ממנו את הטוב ביותר בכל מה שנוגע ,הן לקולנוע ביתי והן למוסיקה. (אין הגבלת תקציב !!). ונמכר בארץ !!!!!!!
אשמח לחוות דעתכם.
תודה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הייתי בודק דגמים של THETAאו SUNFIRE
וכדומה.
כמובן שכדאי להשוות לדגמי העל של החברות היותר עממיות, PIONEER LX90 (יש כבר 92?) YAMAHA Z11 ודנון AV1HD (משהו כזה, אבל הוא פרוססור ופאוור) וגם האונקיו שהומלץ.
כמובן שכדאי להשוות לדגמי העל של החברות היותר עממיות, PIONEER LX90 (יש כבר 92?) YAMAHA Z11 ודנון AV1HD (משהו כזה, אבל הוא פרוססור ופאוור) וגם האונקיו שהומלץ.
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

Re: הייתי בודק דגמים של THETAאו SUNFIRE
תודה על דעתכם.opv כתב:וכדומה.
כמובן שכדאי להשוות לדגמי העל של החברות היותר עממיות, PIONEER LX90 (יש כבר 92?) YAMAHA Z11 ודנון AV1HD (משהו כזה, אבל הוא פרוססור ופאוור) וגם האונקיו שהומלץ....
אך מאחר שאין לי דעה לכאן ולכאן. הפתעתי לראות שרמת המחירים וההבדלים בין האונקיו 5007 ופיוניר LX90 ודומיו הוא בסביבות 10000K . האם אין הדבר תמוהה?
כיום אני מחובר ל-YAMAHA 3800 אך דיי מאוכזב לצלילו האנמי משהו...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אם התקציב לא משנה אז: Denon AVP-A1HDA - פרוססור לקולנוע ביתי . Denon POA-A1HD - מגבר פאוור 10 ערוצים.
עלות 14000 לירות שטרלינג לא כולל מע"מ...
ואם בתקציב שפוי יותר אז אני ממליץ לך על ה Denon 4810 רסיבר 9.3 ערוצים עם מערכת כיול של חברת Audyssey , עם Audyssey DSX processing, Dolby Pro Logic IIz processing, Wi-Fi. ואם יש לך מגבר פאוור נוסף תוכל לעבוד עם הרסיבר הזה בתצורה של 11.3 ערוצים (3 סאבים).
עלות 14000 לירות שטרלינג לא כולל מע"מ...
ואם בתקציב שפוי יותר אז אני ממליץ לך על ה Denon 4810 רסיבר 9.3 ערוצים עם מערכת כיול של חברת Audyssey , עם Audyssey DSX processing, Dolby Pro Logic IIz processing, Wi-Fi. ואם יש לך מגבר פאוור נוסף תוכל לעבוד עם הרסיבר הזה בתצורה של 11.3 ערוצים (3 סאבים).
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
השאלה הזאת היא בעייתית כי היום אפשר לייבא הכל מחנויות מתמחות...
וכשאמרת שאין הגבלת תקציב...לא מכיר אותך ובמה אתה עוסק אבל אתה בטוח שאין הגבלה?
כי אני מקווה שאני לא מגלה לך שיש רסיברים ומגברים ב70-80000 דולר ואפילו יותר!
כי אני מקווה שאני לא מגלה לך שיש רסיברים ומגברים ב70-80000 דולר ואפילו יותר!
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

טוב. לא צריל להגזים...כמובן שיש הגבלת תקציב...אבל בוא נאמר שאני לא מתכוון ולא אוציא סכום של 70-80 K$ על רסיבר. אז באם נדייק יותר . התקציב שלי נע בין 20-30 K על המכשיר.242ariel242 כתב:השאלה הזאת היא בעייתית כי היום אפשר לייבא הכל מחנויות מתמחות...
כי אני מקווה שאני לא מגלה לך שיש רסיברים ומגברים ב70-80000 דולר ואפילו יותר!...
אשמח להמלצות ודעות נוספות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46392
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בתקציב כזה שווה לשקול רכישת פרוססור עם מגברים יעודיים וגם להוסיף סאב. אני יודע שאמרת שאתה לא מעוניין בזה, אך הדבר דורש חשיבה נוספת מצידך מכיוון שכנראה שפתרון זה יניב עבורך את התוצאות הטובות ביותר.
אגב, בתקציב כזה רצוי מאוד לקנות רסיבר עם HDMI 1.4a. כיום לא קיימים רסיברים כאלו שהם מעבר לרמת כניסה, אך במהלך הקיץ אמורים להחשף כאלו מכל היצרנים הגדולים.
אגב, בתקציב כזה רצוי מאוד לקנות רסיבר עם HDMI 1.4a. כיום לא קיימים רסיברים כאלו שהם מעבר לרמת כניסה, אך במהלך הקיץ אמורים להחשף כאלו מכל היצרנים הגדולים.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 28/05/2010 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בדיוק הבוקר הגיע אליי משהו מתאים
http://www.pcworld.com/article/197263-2 ... eater.html
פחות או יותר
http://www.pcworld.com/article/197263-2 ... eater.html
פחות או יותר
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

מתי בדיוק אמורים לצאת הדגמים החדשים של הרסיברים הנ"ל עם יציאה HDMI 1/4a . האם זה מתכון לשיפור? ואם כן במה זה יתבטא? אודה על מידע נוסף!ziv_r כתב:בתקציב כזה שווה לשקול רכישת פרוססור עם מגברים יעודיים וגם להוסיף סאב. אני יודע שאמרת שאתה לא מעוניין בזה, אך הדבר דורש חשיבה נוספת מצידך מכיוון שכנראה שפתרון זה יניב עבורך את התוצאות הטובות ביותר.
אגב, בתקציב כזה רצוי מאוד לקנות רסיבר עם HDMI 1.4a. כיום לא קיימים רסיברים כאלו שהם מעבר לרמת כניסה, אך במהלך הקיץ אמורים להחשף כאלו מכל היצרנים הגדולים....
- opv
- חבר מביא חבר

זה בעיקר תוספת של פיצ'רים. תמיכה ב3D, רשת על גבי HDMI וכדומה. אין איזשהם פורמטי סאונד חדשים אם לזה אתה מתכוון.avve1959 כתב:מתי בדיוק אמורים לצאת הדגמים החדשים של הרסיברים הנ"ל עם יציאה HDMI 1/4a . האם זה מתכון לשיפור? ואם כן במה זה יתבטא? אודה על מידע נוסף!ziv_r כתב:בתקציב כזה שווה לשקול רכישת פרוססור עם מגברים יעודיים וגם להוסיף סאב. אני יודע שאמרת שאתה לא מעוניין בזה, אך הדבר דורש חשיבה נוספת מצידך מכיוון שכנראה שפתרון זה יניב עבורך את התוצאות הטובות ביותר.
אגב, בתקציב כזה רצוי מאוד לקנות רסיבר עם HDMI 1.4a. כיום לא קיימים רסיברים כאלו שהם מעבר לרמת כניסה, אך במהלך הקיץ אמורים להחשף כאלו מכל היצרנים הגדולים.......
אבל אני מסכים, שאם כבר מוציאים סכום כזה, כדאי להמתין מספר חודשים ולקבל את התוספות האלו.
לדעתי הימהה חלש מדי לרמקולים שלך.avve1959 כתב:תודה על דעתכם.opv כתב:וכדומה.
כמובן שכדאי להשוות לדגמי העל של החברות היותר עממיות, PIONEER LX90 (יש כבר 92?) YAMAHA Z11 ודנון AV1HD (משהו כזה, אבל הוא פרוססור ופאוור) וגם האונקיו שהומלץ....
אך מאחר שאין לי דעה לכאן ולכאן. הפתעתי לראות שרמת המחירים וההבדלים בין האונקיו 5007 ופיוניר LX90 ודומיו הוא בסביבות 10000K . האם אין הדבר תמוהה?
כיום אני מחובר ל-YAMAHA 3800 אך דיי מאוכזב לצלילו האנמי משהו......
הרמקולים שלך הם רמקולים מעולים שדורשים הגברה חזקה.
מכיוון שהם לא נצילים הם דורשים הגברה עם הרבה זרם כדי
להניע אותם כמו שצריך.
נתונים על הרמקולים-
http://www.dynaudio.com/eng/systems/lin ... r_data.php
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

אכן הדברים ידועים לי כעת, אך בזמן שבניתי את המערכת הנ"ל לא נאמר לי שהרסיבר שיש ברשותי חלש מדי עבור רמקולים מסוג זה שיש לי.Rainbow כתב:לדעתי הימהה חלש מדי לרמקולים שלך.avve1959 כתב:תודה על דעתכם.opv כתב:וכדומה.
כיום אני מחובר ל-YAMAHA 3800 אך דיי מאוכזב לצלילו האנמי משהו......
הרמקולים שלך הם רמקולים מעולים שדורשים הגברה חזקה.
מכיוון שהם לא נצילים הם דורשים הגברה עם הרבה זרם כדי
להניע אותם כמו שצריך.
נתונים על הרמקולים-
http://www.dynaudio.com/eng/systems/lin ... r_data.php...
בגלל זה, אני מחפש כרגע אלטרנטיבה טובה יותר עבור הגברה שכן תעשה את העבודה כמו שצריך, או קרוב לכך.
כאמור, ברצוני להשאיר את ההגברה הכי פשוט שאפשר, (מבלי להוסיף מגברים נוספים) כבר הוצע לי להוסיף פאוור, אינטרגרייטד וכ"ו וכ"ו. אבל, זה בלאגן מבחינתי. בסך הכל אני רוצה לשמוע מוסיקה באיכות סבירה+ ולראות סרטים בסבבה. מכאן שהחלטתי לנסות ולמצוא רסיבר שיעשה את העבודה הכי קרוב לאידאלי.
לאחר שאשמע מכם חברים יקרים על כמה רעיונות. אצא לשטח לבדוק ולשמוע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי מבקש לבדוק בבית את הרסיבר - לראות איך הוא מסתדר עם הרמקולים שלך.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אוף..קיוויתי להכיר מישהו שיקנה רסיבר במחיר שאמרתי..
..חחח
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

עד כה נרשמו לי על פי המלצתכם הרסיברים הבאים כעונים (אם בכלל?) על הדרישות שלי פחות או יותר.
פיוניר LX90
ימאהה Z11
ONKYO TX-NR5007
דנון AVR-4810
האם זה הטוב ביותר? או שיש עוד המלצות שעומדות בתקציב!?
מי מהם לדעתכם יתן המענה הטוב ביותר מבחינת האודיו (סיחס לנתוני הרמקולים שברשותי) והן מבחינת הקולנוע הביתי?
פיוניר LX90
ימאהה Z11
ONKYO TX-NR5007
דנון AVR-4810
האם זה הטוב ביותר? או שיש עוד המלצות שעומדות בתקציב!?
מי מהם לדעתכם יתן המענה הטוב ביותר מבחינת האודיו (סיחס לנתוני הרמקולים שברשותי) והן מבחינת הקולנוע הביתי?
תראה ברמות האלה כל הרסיברים הם ברמה מאוד גבוהה אני אישית הייתי בודק את הLX82 (הLX90 זה אובר קיל בשבילך) ואת ה5007 או אפילו את ה3007 שהוא יותר זול אבל לדעתי יהיה מספיק טוב בשביל לנצל את היכולות של הרמקולים שלך עד הסוף. אין טעם להתלהב יותר מדי ולהשקיע כסף שאת התמורה שלו לא תרגיש באוזן אלא רק בכיס.
- opv
- חבר מביא חבר

אני חושב שחבל שאתה מתקבע על רסיבר
קח לנסיון מגבר סטריאו, שרשר אותו לרסיבר ותגלה עולם חדש של עלות/תועלת.