מחלות של פלזמות
במהלך המחקר על טלויזיות לפני קניה נתקלתי בהרבה דווחים (בעיקר מחול) על זמזומים חזקים מפלזמות של סמסונג.
מישהו מכיר את התופעה? עד כמה היא גרועה?
חוץ מזה שלכל חברה שמייצרת פלזמה ראיתי שיש מחלות אופייניות לפלזמות שלהם:
LG- צבירה ונקודות אדומות לאחר זמן
SAMSUNG - זמזום חזק (כנראה כתוצאה מפריקה לא טובה של קבלים)
PANASONIC - חוץ מהמחיר יש גם עליית שחורים לאחר כמה מאות שעות.
השאלה היא איזה מחלה הכי פחות גרועה.
השאלות הם לא על דגם ספציפי שכן המחלות של כל חברה נמצאות בכל הדגמים שהם מייצרות ולא רק בדגמים זולים.
השאלות הם לא על דגם ספציפי שכן המחלות של כל חברה נמצאות בכל הדגמים שהם מייצרות ולא רק בדגמים זולים.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שמע, המחלות האלה רק מראות כמה התמונה בפלזמה עדיפה
אנשים נהנים מהתמונה והגיעו למצב שהם מוטרדים מפרטים אחרים.
אתה לא שומע על דברים דומים בLCD כי כשהתמונה כ"כ מחו*בנת, את מי מענין זמזום כזה או אחר...
הכל בהגזמה כמובן.
לשאלתך, אני חושב שהבעיה בפנסוניק היא הכי פחות חמורה.
אתה לא שומע על דברים דומים בLCD כי כשהתמונה כ"כ מחו*בנת, את מי מענין זמזום כזה או אחר...
לשאלתך, אני חושב שהבעיה בפנסוניק היא הכי פחות חמורה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
oshri8oshri8 כתב:במהלך המחקר על טלויזיות לפני קניה נתקלתי בהרבה דווחים (בעיקר מחול) על זמזומים חזקים מפלזמות של סמסונג.
השאלות הם לא על דגם ספציפי שכן המחלות של כל חברה נמצאות בכל הדגמים שהם מייצרות ולא רק בדגמים זולים....
שיותר מידי משעמם אז גם שהפלזמה אינה דלוקה . שומעים כל מיני זימזומים למינייהם .
יש כמה חסרונות לפלזמה . ולדעתי הם די זניחות .
1. אינה מותאמת לעבודה סטטית . משמע חיבור למחשב לשם עבודה .
2. יחסית היא נחשבת לצרכנית חשמל גדולה יותר מאשר מסכי LCD LED . כיום רוב הפלזמות כבר אינם נחשבות לצרכניות חשמל . דוגמא סמסונג 50 אינצ' צריכה מירבית 330w לעומת LCD באותו גודל 250w
3. רוב הלזמות אינם מתאימות לתנאי תאורה חזקים . של כניסת אור מבחוץ .
חוצמזה . יש לפלזמה רק יתרונות ויתרונות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es:
שלא תבין לא נכון, אני מאוד אוהב את איכות התמונה בפלזמה ואני רוצה לקנות פלזמה 50'' לסלון בקרוב.
פתחתי את השרשור בגלל שלכל אחת מיצרניות הפלזמות יש בעיה שמרתיעה אותי מקניה של פלזמות מאותה חברה.
בקשר לסמסונג:
תכתוב samsung buzzing בגוגל והרים של תוצאות יסבירו על מה אני מדבר. זה מרתיע כי הזמזום מופיע אחר זמן ולא מיד כך שאין אפשרות לדעת את תהיה את הבעיה או לא. לפי העדיות זה זמזום כלכך חזק שמפריע אפילו בזמן צפיה בסרטים.
בקשר ל LG:
הביקורות הראשוניות מהללות את איכות התמונה של PK550 למשל אבל יש בעיה קשה של צבירה, אני לא מדבר על עבודה ממושכת מול מחשב אלא תמונה סטטית של 10 שניות יוצרת כבר צבירה שעוברת אחרי חצי דקה (יש עדות פה בפורום על התופעה), תסכים איתי שזה מוגזם.
בקשר לפנסוניק:
היא גם יקרה בארץ מאוד , בחו"ל אגב ההבדלים במחירים של פנסוניק וסמסונג לא גדולים בכלל ובארץ יש הבדל של 30% לפחות בינהם.
ואחרי עלית השחורים לפנסוניק יש את השחורים הגרועים מבין שלושת החברות.
וזהו, אין יותר יצרניות פלזמה!
אני מאוד רוצה לרכוש פלזמה אבל בכל חברה יש משהו שמרתיע אותי מהרכישה של פלזמה מתוצרת אותה חברה.
אשמח אם מישהו יוכל להרגיע אותי.
שלא תבין לא נכון, אני מאוד אוהב את איכות התמונה בפלזמה ואני רוצה לקנות פלזמה 50'' לסלון בקרוב.
פתחתי את השרשור בגלל שלכל אחת מיצרניות הפלזמות יש בעיה שמרתיעה אותי מקניה של פלזמות מאותה חברה.
בקשר לסמסונג:
תכתוב samsung buzzing בגוגל והרים של תוצאות יסבירו על מה אני מדבר. זה מרתיע כי הזמזום מופיע אחר זמן ולא מיד כך שאין אפשרות לדעת את תהיה את הבעיה או לא. לפי העדיות זה זמזום כלכך חזק שמפריע אפילו בזמן צפיה בסרטים.
בקשר ל LG:
הביקורות הראשוניות מהללות את איכות התמונה של PK550 למשל אבל יש בעיה קשה של צבירה, אני לא מדבר על עבודה ממושכת מול מחשב אלא תמונה סטטית של 10 שניות יוצרת כבר צבירה שעוברת אחרי חצי דקה (יש עדות פה בפורום על התופעה), תסכים איתי שזה מוגזם.
בקשר לפנסוניק:
היא גם יקרה בארץ מאוד , בחו"ל אגב ההבדלים במחירים של פנסוניק וסמסונג לא גדולים בכלל ובארץ יש הבדל של 30% לפחות בינהם.
ואחרי עלית השחורים לפנסוניק יש את השחורים הגרועים מבין שלושת החברות.
וזהו, אין יותר יצרניות פלזמה!
אני מאוד רוצה לרכוש פלזמה אבל בכל חברה יש משהו שמרתיע אותי מהרכישה של פלזמה מתוצרת אותה חברה.
אשמח אם מישהו יוכל להרגיע אותי.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
גם אחרי עלית השחורים, הפנסוניק תאכיל קש כל LCD או LED
אם יש לך את התקציב, הפנסוניק היא הבחירה המומלצת לדעתי.
שחורים זה חשוב, מאוד חשוב, אבל כשהם טובים מספיק יש עוד פרמטרים לתמונה. עיבוד הוידאו של פנסוניק נחשב עדיף על האחרות.
שחורים זה חשוב, מאוד חשוב, אבל כשהם טובים מספיק יש עוד פרמטרים לתמונה. עיבוד הוידאו של פנסוניק נחשב עדיף על האחרות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
oshri8
שים לב .......... רכוש מסך פלזמה איכותי לא כל יום רוכשים מסך חדש . המלצתי היא פנאסוניק S-10 גודל 50 אינצ' .
המסך הזה אינו מאבד שחורים . והוא סופר איכותי . כולל מנגנון 100 הרץ + תמונת ביניים . איכותי ביותר
רמת השתקפות די סבירה . אמינות המוצר היא ללא עוררין .
רכוש אך ורק מחנות מתמחה . וגם אמליץ לך לגבי חנות מתמחה .מכובדת ביותר שהיא גם המפיץ המורשה של פנאסוניק .
העולם הדיגיטלי ברמת השרון . תהיה בטוח שתקבל את המחיר הטוב ביותר כלפיה .
בהצלחה .
שים לב .......... רכוש מסך פלזמה איכותי לא כל יום רוכשים מסך חדש . המלצתי היא פנאסוניק S-10 גודל 50 אינצ' .
המסך הזה אינו מאבד שחורים . והוא סופר איכותי . כולל מנגנון 100 הרץ + תמונת ביניים . איכותי ביותר
רמת השתקפות די סבירה . אמינות המוצר היא ללא עוררין .
רכוש אך ורק מחנות מתמחה . וגם אמליץ לך לגבי חנות מתמחה .מכובדת ביותר שהיא גם המפיץ המורשה של פנאסוניק .
העולם הדיגיטלי ברמת השרון . תהיה בטוח שתקבל את המחיר הטוב ביותר כלפיה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
oshri8,
לכל מסך יש בעיות. (אולי לפיוניר קורו לא
). וזה לא משנה אם מדובר בפלאזמה, LCD או LED. לך תראה לדוגמה ערוץ הספורט רגיל (5) במסכי LCD ותראה פיקסליזציה מעצבנת מסביב לשחקנים רצים. זה נכון לגבי כל תנועה מהירה. ה LCD היחיד שראיתי ומתמודד עם זה בצורה סבירה, הוא פיליפס 8404/7404. הבעיה הזאת קיימת גם ב LED, אשר עדין בעל זמן תגובה איטי יחסית לפלזמה.
לכל מסך יש בעיות. (אולי לפיוניר קורו לא