עפר לאור מסכם חוויות ב ipad 3g

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

לאחר זוגיות שנמשכת כבר למעלה משבועיים, חוזר עפר לאור עם חוויות שימוש ב ipad 3g החדש שלו.

למאמר חוויות שימוש ב ipad 3g

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

מעולה! תודה.
השאלה המעניינת עפר - האם אתה מסתובב איתו בלבד - או שאתה עדיין צריך גם לפטופ?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

מעניין תודה.
לי מפריע לגלוש באתרים שבהם התוכן לא שלם (אין פלאש למשל)
האם עברית כל האתרים מוצגת תקין ? מה עם עברית במייל ?
אלו נקודות חשובות למכשיר שישמש בעיקר לגלישה...אם היה לי כמובן...

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #4 

אחלה כתבה עופר נהניתי מכל רגע ומחכה בציפיה למכשיר שלי

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

"אני מסביר שעדיין לא ממש מצאתי את השימוש האמיתי שלי בו"
...
זה בדיוק הבעיה של האייפד הוא תקוע בין נטבוק לטלפון עם מסך גדול, והשימוש בו לא היה ברור לי מההכרזה ועד עכשיו, ומצד שני
"אחרי שבועיים עם המכשיר, אני בהחלט מאוהב"
...
לא ברור לי איך אפשר להתאהב במכשיר שאין לו שימוש ברור ?
"כאמור, אני מאוהב. לא ממש יודע למה ואיך להסביר את זה. המכשיר יפה למגע, כיף לשימוש ומשוא לקינאת מרבית האנושות.
את מרבית הפעולות שלו אני יכול לעשות באייפון (ולרוב אפילו יותר טוב) או בלפטופ (תמיד יותר טוב), אבל מצאתי שאני כבר כמעט ולא גולש באייפון כשאני בבית. אני כמעט ולא קורא עיתונים או ספרים (עברתי לאייפד כמעט לחלוטין בעניין הזה) ואני אפילו לא ממש קורא יותר אתרי חדשות במחשב כי נעים לי לקרוא חדשות על האייפד יותר..."
...
לפי הסיכום זה נשמע שהכיף של עופר ( וכל מי שרכש את המכשיר ) הוא ה"ראשים שהוא מסובב לאנשים" והתלהבות ממכשיר חדש, למרות שהוא לא מצא לו שימוש אמיתי , ואני בספק שלקרוא על הדבר הזה חדשות כל כך שונה מבמחשב הנייד, אלא יותר הכיף שיש בשימוש בגאג'ט חדש, שהרי אם כבר לוקחים מכשיר בגודל כזה לכל מקום, למה לא לקחת כבר נטבוק או מחשב נייד שיכול לעשות הרבה יותר ? במיוחד עם הפלאפונים שיש היום בשוק שעושים יותר מיום ליום, המכשיר הזה מיותר לחלוטיןן

אני בהחלט יכול להחשיב את עצמי פריק של גאג'טים וטכנולוגיה, ואין לי בעיה לזרוק אלפי שקלים על מכשיר חדש, אבל אני חושב שיש גבול, לרכוש מכשיר שמראש ידוע שאין לו שימוש, ושאחרי חודש שההתלהבות של כולם תרד ממנו, הוא ישב על איזה מדף ויעלה אבק, זה כבר מיותר, המכשיר לא נועד ליותר מאשר להיות עוד מסחטת כספים של אפל. מחסור בכניסות USB וכרטיס זיכרון שנועד אך ורק מסיבה ברורה למכור מכשיר שיש בו 64GB ב200$ יותר! או לגרום לאנשים להוסיף כסף ולרכוש מתאם ( אהה נכון זה שניים הרי לא יתנו לכם גם USB וגם כרטיס זיכרון במתאם אחד ) וכמובן שתצטרכו לסחוב גם את המתאמים איתכם לכל מקום, כאילו שהמכשיר לא גדול מספיק

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

אני הרבה יותר מוטרד מהשימושיות שלו - מבחינת העובדה שבניגוד לאייפון שקל להחזיק ביד אחת ולגלוש ולעשות פעילות באמצעות השנייה את האייפד להחזיק זמן רב זה בעייתי ופשוט נראה כאילו צריך אקרובטיקה מיוחדת - או לשים אותו על שולחן בשביל להשתמש בו בנוחות.

rib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

עופר,
לא התייחסת במאמר לניגון מוזיקה מהמכשיר.
האם תוכל לשתף?

תודה.

docco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

מדהים אותי לראות עד כמה APPLE יוצרים באזז היום, ואני תוהה עד מתי זה יימשך.
הרבה אנשים מסביבי בזמן האחרון נמצאים בקטגוריה המשולבת של: "אני לא ממש יודע מה לעשות עם זה" + "אני חייב אחד כזה!"

what gives?

אנחנו רואים מדי יום גאג'טים חדשים, ובד"כ כשנתקלים באחד מלהיב, עוברים דרך פילטר חשוב נוסף: "האם אני צריך אחד כזה, האם שווה לקנות"
בד"כ, כשהתשובה היא: "לא", הגאג'ט יישאר בסטטוס של Nice to have

ולמרות זאת, מערכת השיווק המשומנת של אפל גורמת לאנשים לוותר על הפילטר הנוסף, לפתוח את הארנק ולהתחיל לרוץ בטירוף לכיוון החנות הקרובה (online או offline)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

למי שפספס - אפל גדלה כ"כ - היא עקפה את MS!
מדהים. יש לי תחושה שהם כמו BAD BOYS שלמרות שהם כאלה - כל הבחורות והבחורים רוצים להיות איתם

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #10 

Itay_Pollak כתב:למי שפספס - אפל גדלה כ"כ - היא עקפה את MS!
מדהים. יש לי תחושה שהם כמו BAD BOYS שלמרות שהם כאלה - כל הבחורות והבחורים רוצים להיות איתם
...
לא רק שהם מוכרים לאנשים דברים שהם לא צריכים, הם גם מוכרים להם את זה במחירים מטורפים...
אנשים מוכנים לקנות לפטופ של אפל שעולה 2100$ שבמחיר של 1000$ אפשר לקנות לפטופ עם חומרה הרבה יותר טובה ( ואפילו אחד שנראה יותר טוב אבל זה כבר עניין של טעם ), רק שאין עליו את הלוגו עם התפוח שכולם יקנאו

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #11 

כמה דברים.

לפגישות רבות אני כבר לא טורח לסחוב איתי את הלפטופ (למרות ההשקעה הגדולה הכספית שעשיתי בו בכדי שיהיה קטן בדיוק בכדי שאוכל להביא אותו לכל מקום). לרשימת NOTES והדגמות של האתר וכו' - הוא עושה עבודה נהדרת לא פחות מהלטופ. אין בכלל ספק שהרבה יותר קל ונוח להסחב איתו מאשר עם לפטופ.

למקומות שבהן אני יוצר תוכן (למשל אירועים של יבואנים וכו'), אני אביא אותו אבל הלפטופ יהיה המכשיר העיקרי.

לגבי שלמות החוויה בגלישה. האמת שזה כמעט ולא מטריד אותי. אני יודע שיש בעיות עם זה, ובעיקר מציק לא לראות אתרים עם וידאו מובנה, אבל סה"כ זה סבבה.

אני מוצא שאני מעדיף לגלוש במכשיר פעמים רבות על פני האייפון ועל פני המחשב בסיטואציות רבות. זה לרוב עדיין בתוך הבית, כשפשוט בא לי לגלוש ולא רוצה ללכת לחדר העבודה או להוריד את הלפטופ (על כל המשמעויות של זה) לסלון.

לגבי עברית, נדיר שיש בעיות. העברית באתרים ובדואל עובד 99.999% ללא בעיות. הדבר היחיד שמציק הוא חוסר העימוד האוטומטי לימין (זה לא קופץ לימין בדואל וברשימות כפי שנעשה באייפון כיום).

לגבי ההקלדה, זה אכן מסורבל כמו שזה נראה. זה אפשרי, אבל לא הכי נוח - צריך להחזיק אותו ביד אחת וביד השניה להקליד. דמיין איך היית עובד עם לפטופ שאתה מחזיק ביד אחת ומקליד ביד השניה עליו. בהחלט מציק...

לגבי מוזיקה. בכוונה לא ציינתי את זה כי לדעתי זה לא פונקציה שימושית במכשיר. אכן זה טיפה מגוחך להסתובב עם מכשיר של 700גרם עם מסך של 10" בשביל מוזיקה. נכון. יש פנדורה, יש תוכנת אייפוד. האם לטפופ הוא מקור טוב למוזיקה כשאתה מסובב עם זה בבית? לא... הרמקול (מונו!!) לא להיט למוזיקה, ואני פשוט לא רואה סצנריו אחד אפילו שבו המסך הגדול נותן יתרון, אלא רק חסרון ביחס לכל נגן אפשרי אחר.

בקיצור, כשאני עושה ספורט או מתחשק לי לשמוע מוזיקה, האייפון או אייפוד טאץ' או נגן MP3 (או אפילו מזרימדיות) עובדות בכל מצב טוב יותר מהמכשיר הזה.

מצד שני, דווקא בוידאו זה נוח מאוד. יש לי כמה וכמה דברים שאני רואה (ע"ע למשל את הסדרה WEB ZEROES אני רואה עכשיו ב-HD על המכשיר הזה בלבד). כקורא ספרים הוא נוח מאוד!

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #12 

נו......עופר אם אתה מרוצה
אז אנחנו צריכים לרוץ לקנות.

מה אומרת ג' יפית: נ ק ו ד ה :)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #13 

למה הם מסרסים את המכשיר ? לא ברור ...
אין פלאש , וידאו מובנה בעמוד ....ענין של יוקרה ? ומלחמת תקנים ?
אינטרנט (אתרי אינטרנט) צריכים להראות זהה בכל פלטפורמה , כל דפדפן , כל חומרה , החל מסלולרי ועד שרתים !!!!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

לדעתי - צריך לחכות, לראות מה יהיה לשאר השוק להציע.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #15 

Uris,

כי בגלל כל הסירוס הזה המכשיר מחזיק אין סוף זמן בטריה. אני עובד עליו כבר כמה שעות והוא עם 98% בטריה...

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #16 

עופר, זה נכון אבל זה אולי רק 20% מהסיבה האמיתית שהיא פגיעה במודל העסקי שלהם. עם כל הכבוד לפלאש ואפילו אם החסימה לא חוקית, כל יום שהם מונעים את זה הם מרוויחים המון כסף וכנראה שאחרי גירסה 4 הם ירוויחו אפילו יותר עם שחרור של מודל פרסומות

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #17 

Itay_Pollak כתב:לדעתי - צריך לחכות, לראות מה יהיה לשאר השוק להציע.
...
כרגע השוק לא מציע כלום.... בניתי על HP והם הלכו אחורה בנושא.
אני על הגדר אבל מבין בניגוד לרבים פה את מה שעופר אומר לגבי הצורך במכשיר כזה או דומה בבית... החוסר רצון להוציא ולהפעיל לפטופ, המיצוי של האייפון בגלל מסך קטן וקשה לקרוא בו הרבה.
לי הנישה של האייפד מאוד ברורה ואני צופה הרבה אינטרקציה עם תוכניות TV וגלישה במקביל
נערך לאחרונה על ידי שח_מט ב 29/05/2010 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #18 

המון חברות הודיעו שיוציאו בקרוב מכשירים.
אפשר גם למצוא מוצרים NO NAME באתרים סיניים - אם בא לך להסתכן.

ofir_co
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #19 

ntk כתב:
Itay_Pollak כתב:למי שפספס - אפל גדלה כ"כ - היא עקפה את MS!
...
לא רק שהם מוכרים לאנשים דברים שהם לא צריכים, הם גם מוכרים להם את זה במחירים מטורפים...
אנשים מוכנים לקנות לפטופ של אפל שעולה 2100$ שבמחיר של 1000$ אפשר לקנות לפטופ עם חומרה הרבה יותר טובה ( ואפילו אחד שנראה יותר טוב אבל זה כבר עניין של טעם ), רק שאין עליו את הלוגו עם התפוח שכולם יקנאו
...
אני בדיוק שוקל להחליף לפטופ, אשמח אם תוכל להפנות אותי למחשב המדובר.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #20 

עופר כתב:

הגלישה מהירה מאוד, נוחה מאוד וכייפית להפליא. נוח מאוד לגלוש בסלון (תוך כדי חדשות, סרט או תוכנית) כפעולת רקע. מה שכן, זה בפירוש מפריע לאלה שיושבים לצידך ורוצים גם הם לגלוש בו במקום לצפות בתוכנית...

זה לדעתי ה KILLER APP או KILLER USE של המכשיר הזה, ובטח כשהוא נדלק בשנייה ולא בדקה וחצי כמו הלפטופ שלי...

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”