נתקל בבעיה בשדרוג התוכנה
נמצא ברשותי ממיר דיגיטלי למחשב DVB-T . דגם: T328B
עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הממיר לא ניתן לקלוט את הערוצים ויש צורך לשדרג את התוכנה.
נכסנתי לאתר של ברימאג וכשלחצתי על הלינק של Arcsoft_TotalMedia_357307.zip
זה רשם לי שהלינק שבור... לכן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי ולתת לי לינק לתוכנה(לא התוכנה שמקבלים יחד עם עם הממיר)...?
תודה
עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הממיר לא ניתן לקלוט את הערוצים ויש צורך לשדרג את התוכנה.
נכסנתי לאתר של ברימאג וכשלחצתי על הלינק של Arcsoft_TotalMedia_357307.zip
זה רשם לי שהלינק שבור... לכן רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי ולתת לי לינק לתוכנה(לא התוכנה שמקבלים יחד עם עם הממיר)...?
תודה
תיכנס לאיפה שכתוב "לקישורית לשדרוג התוכנה לחצו כאן". בתוך הקובץ שאתה מוריד יש שני קבצים: התקנה ועדכון.
אם מותקנת לך התוכנה שבאה בדיסק, אז תסיר אותה. רק את התוכנה ולא דרייברים.
תחלץ את שני הקבצים לשולחן העבודה. תתקין את ההתקנה ואז את העדכון.
מקווה שעזרתי.
אם מותקנת לך התוכנה שבאה בדיסק, אז תסיר אותה. רק את התוכנה ולא דרייברים.
תחלץ את שני הקבצים לשולחן העבודה. תתקין את ההתקנה ואז את העדכון.
מקווה שעזרתי.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני לא מכיר לינק ל- TOTAL MEDIA, אבל אני יכול לעזור לך בזה שתוריד VLC PLAYER, (אפשר לקרוא לו רק VLC), זו תוכנה שמופצת חינם, ואתה תוכל לצפות איתה בשידורים.
יש המון הסברים על השימוש בה, ותעשה חיפוש פה למעלה באתר בשורת החיפוש, ותקרא את כל הדיונים על VLC (אין צורך לפתוח דיון חדש בנושא השימוש) .
רק חשוב לי להדגיש לך, ה- TOTAL MEDIA אינה יכולה להתמודד עם הסאונד שמשודר בישראל, היא משמיעה ציפצופים נוראיים (גם על זה יש דיונים פה בפורום), הציפצופים מתרחשים בלי שום קשר לאיכות הקליטה, גם אם תקלוט 99% אתה עדיין תשמע את הציפצופים, זה פשוט נורא .
אני וחברי הפורום היינו בקשר גם עם הנציגים בארץ, וגם עם חברת ARCSOFT שמייצרת את TOTAL MEDIA, אספנו חומר ודגימות בשבילם, וזה לא התקדם לשום מקום, הם פשוט לא יתקנו את התקלה .
אז אמנם ל- TOTAL MEDIA יש ממשק ממש ידידותי ויפה ונוח למשתמש, אבל תאמין לי שאתה לא תוכל לצפות באמצעותה יותר מיום אחד.
אלא אם כן יש עידכונים שאני לא שמעתי עליהם ?
אולי ה- TOTAL MEDIA כבר ממש לא מצפצפת ?
יש המון הסברים על השימוש בה, ותעשה חיפוש פה למעלה באתר בשורת החיפוש, ותקרא את כל הדיונים על VLC (אין צורך לפתוח דיון חדש בנושא השימוש) .
רק חשוב לי להדגיש לך, ה- TOTAL MEDIA אינה יכולה להתמודד עם הסאונד שמשודר בישראל, היא משמיעה ציפצופים נוראיים (גם על זה יש דיונים פה בפורום), הציפצופים מתרחשים בלי שום קשר לאיכות הקליטה, גם אם תקלוט 99% אתה עדיין תשמע את הציפצופים, זה פשוט נורא .
אני וחברי הפורום היינו בקשר גם עם הנציגים בארץ, וגם עם חברת ARCSOFT שמייצרת את TOTAL MEDIA, אספנו חומר ודגימות בשבילם, וזה לא התקדם לשום מקום, הם פשוט לא יתקנו את התקלה .
אז אמנם ל- TOTAL MEDIA יש ממשק ממש ידידותי ויפה ונוח למשתמש, אבל תאמין לי שאתה לא תוכל לצפות באמצעותה יותר מיום אחד.
אלא אם כן יש עידכונים שאני לא שמעתי עליהם ?
אולי ה- TOTAL MEDIA כבר ממש לא מצפצפת ?
yitzhak_k
הורדתי את הקובץ השני בעמוד (שדרוג) ויש שם ,אם אני לא טועה, רק קובץ של התקנת השדרוג. הורדתי את הקובץ הזה וניסיתי להתקין אותו והוא אמר לי שהקובץ לא מתאים לי לתוכנה שנמצאת אצלי כרגע במחשב. כך שאני גם כנראה צריך להוריד את הלינק הראשון בעמוד(התוכנה עצמה).
- אתה התכוונת שבלינק השני(השדרוג) נמצא גם התקנה של התוכנה?
dvb-acavish
הבעיה בVLC שזה לא מראה את השידור על כל המסך, אלא רק על חלקו (9:6 אם אני לא טועה). יש אפשרות לראות השידור על כל המסך?
הורדתי את הקובץ השני בעמוד (שדרוג) ויש שם ,אם אני לא טועה, רק קובץ של התקנת השדרוג. הורדתי את הקובץ הזה וניסיתי להתקין אותו והוא אמר לי שהקובץ לא מתאים לי לתוכנה שנמצאת אצלי כרגע במחשב. כך שאני גם כנראה צריך להוריד את הלינק הראשון בעמוד(התוכנה עצמה).
- אתה התכוונת שבלינק השני(השדרוג) נמצא גם התקנה של התוכנה?
dvb-acavish
הבעיה בVLC שזה לא מראה את השידור על כל המסך, אלא רק על חלקו (9:6 אם אני לא טועה). יש אפשרות לראות השידור על כל המסך?
איפה שאמרתי לך להוריד, שם יש גם קובץ התקנה וגם קובץ שדרוג.
אתה אמור להסיר את התוכנה שהותקנה במחשב.
תתקין את התוכנה ואז תתקין את העדכון.
אם לא הבנת איפה זה נמצא אז הנה הלינק
http://upload-il.com/he/FDED771C6F/106
לגבי vlc,
אתה יכול שם להתאים את התמונה למסך שלך בלי בעיה.
אתה אמור להסיר את התוכנה שהותקנה במחשב.
תתקין את התוכנה ואז תתקין את העדכון.
אם לא הבנת איפה זה נמצא אז הנה הלינק
http://upload-il.com/he/FDED771C6F/106
לגבי vlc,
אתה יכול שם להתאים את התמונה למסך שלך בלי בעיה.