איכות סרטי DIVX - לא מה שחשבתם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש דיעה רווחת בכתלי הפורום בקשר לאיכות של סרטי DIVX והדיעה היא שסרטים אלה כאשר מוצגים בגודל תצוגה גדול למשל כמו במסך של מקרן אז האיכות שלהם יורדת פלאים.
עקב דיעה זו תיכננתי לצפות בעיקר בסרטי HD, אבל התחלתי לצפות בהרבה סרטי DIVX בקידוד הנחשב DVDRIP ושמתי לב שברוב המקרים האיכות טובה בהחלט. (יש סרטים שלמרות שנקראים DVDRIP הם לא באיכות הכי טובה ולבסוף הם נפסלים ויוצאת גירסא טובה ואיכותית יותר) אני לא חש שאני זקוק לשיפור איכות הסרטים שאלתי את חבריי והם אמרו שהם חשים אותו דבר. יש לי סרט HD הבחנתי שרואים בו קצת יותר חד מחלק מהסרטים אבל לא שיפור משמעותי כלכך. כנראה שמתוך סקרנות אנסה לבצע השוואות נוספות בעתיד אך אני נהנה מהסרטים בצורה כזאת שלא מרגיש צורך. גודל המסך שלי הוא 2.44. הגיוני שהאיכות יורדת בשל העובדה שזה DIVX וגם בגודל מוגדל אך לא נראה שיש הבדל ניכר.
כך שמי שיש לו מקרן שלא תומך ברזולוציות של סרטי HD שיבדוק אם באמת יש הבדל משמעותי בין HD לDIVX כיוון שאם לא אז סרטים אלה נוחים יותר לשימוש ותופסים פחות מקום במחשב. אני לא יודע איך אצל אחרים אבל אצלי במקרן אופטומה H27 בחיבור VGA למחשב רואים טוב.
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 30/03/2006 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #2 

שוב, המקרן שלך הוא לא HD ככה שאין הרבה יתרון לסרטים כאלה
שחר

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

צחי,קראת קצת שירשורים על HD?
במידה וכן אתה צריך לדעת שגם עם מקרינים אותם על מסך שלא תומך בHD אפשר לראות את ההבדל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

spacedude - סרטי HD או לא, אני נהנה ואתה מוזמן :P ואני יודע שאין שיפור ניכר בגלל הרזולוציה של המקרן, גם כתבתי את זה כאן וזה לא מה שבאתי להגיד. מה שרציתי לאמר בקשר למקרן עם רזולוציה כמו שלי זה שלא חייבים רק סרטי HD וDVD ולא צריך להיפטר מסרטי DIVX לצמיתות - בניגוד למה שהרבה כתבו פה בפורום. אני תמיד הבנתי מכם שיראו על הפנים בסרטי DIVX אבל דווקא רואים אחלה בחלה
crusader - על מסך או מקרן? אם אתה מדבר על מסך, אז לא ידעתי שצריך מסך מיוחד בשביל HD

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #5 

כמה שרואים "אחלא" באיכות DVDRIP, רואים יותר טוב כאשר הסרט הוא HD.

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

נכון, בינתיים לפי מה שבדקתי אצלי -לרוב לא בצורה משמעותית, אלא אם היה לי אולי איזה פנאסוניק נחמד ביד, אם אצל בעלי מקרן עם רזולוציה כמו שלי זה לא ככה אז אולי זה אומר שהמקרן שלי הוא דיי טוב עם החיבור VGA שלו. אפשר לאמר שאני דיי מרוצה וכנראה היה עדיף לי להיות עם המקרן שלי ועוד כמה שנים רק אעבור למקרן בעל רזולוצית HD. בטח אז גם האיכות תהיה עוד יותר טובה והמקום בהארדיסק יהיה הרבה יותר גדול והנושא מן הסתם יהיה יותר מפותח

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #7 

העיקר שאתה מרוצה, זה הכי חשוב. :sheep:
שחר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

TZAHI10,

אם אתה נהנה מקורקינט, ברור שאין משמעות לעליה על מסלול הנוייבורינג......אבל אם יש לך פורשה, עליה על נוייבורינג תוציא ממנו את המקסימום.
מבין את האנלוגיה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

חחח כן. אחלה פילוסופיה. הבעיה שהבנתי מכם שעל קורקינט אני בקושי אזוז אבל מה, מסתבר שזה קורקינט חשמלי והוא דווקא נוסע על80 אמנם לא כמו פורשה אבל בהחלט אפשר להוציא את הראש החוצה ולהרגיש את הרוח מנפנפת את הבלורית ולתפוס בחורות לקחת אותם טרמפ

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”