מקרן שהתקלקל לו גלגל הצבעים (?) ועזרה בקניית חדש
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום,
למקרן של חבר התקלקל גלגל הצבעים. אצל היבואן אמרו לו שמדובר בתקלה נדירה מאוד והתיקון שלה עולה כמו מקרן חדש. מדובר במקרן אופטומה (אני לא יודע איזה דגם אבל אם זה חשוב אני אשאל). מישהו שמע על תקלה מהסוג הזה? מה הייתם עושים במקרה של תקלה "נדירה"?
בהנחה ואין מה לעשות, אמרתי לו שע"פ הביקורות פה בפורום, בתקציב סביר, שני המקרנים המומלצים ביותר הם הפאנאסוניק 4000 והאפסון 5000\5500. האם לדעתכם פיספסתי ובסביבות ה 15-20K יש עוד מקרנים שווים?
תודה מראש
למקרן של חבר התקלקל גלגל הצבעים. אצל היבואן אמרו לו שמדובר בתקלה נדירה מאוד והתיקון שלה עולה כמו מקרן חדש. מדובר במקרן אופטומה (אני לא יודע איזה דגם אבל אם זה חשוב אני אשאל). מישהו שמע על תקלה מהסוג הזה? מה הייתם עושים במקרה של תקלה "נדירה"?
בהנחה ואין מה לעשות, אמרתי לו שע"פ הביקורות פה בפורום, בתקציב סביר, שני המקרנים המומלצים ביותר הם הפאנאסוניק 4000 והאפסון 5000\5500. האם לדעתכם פיספסתי ובסביבות ה 15-20K יש עוד מקרנים שווים?
תודה מראש
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
באיזה דגם של אופטומה מדובר?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חדר קולנוע יעודי במרתף. דווקא אצלי בסלון יש יותר סיכוי שדבר כזה יקרה.udi13 כתב:זו תופעה מוקרת...ברוב המקרים מדובר על המיסב של גלגל הצבע שמתחיל לשרוק ועושה רעש "פיץ" מאוד גבוהה...סביבה "מאובקת" יכולה לתרום לתופעה....
ומה לגבי המלצה על מקרן?
תודה
כמו שכבר נאמר רבות, אין כמו מראה עינייםkingikra כתב:חדר קולנוע יעודי במרתף. דווקא אצלי בסלון יש יותר סיכוי שדבר כזה יקרה.udi13 כתב:זו תופעה מוקרת...ברוב המקרים מדובר על המיסב של גלגל הצבע שמתחיל לשרוק ועושה רעש "פיץ" מאוד גבוהה...סביבה "מאובקת" יכולה לתרום לתופעה....
ומה לגבי המלצה על מקרן?
תודה...
בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

פאנאסוניק זה המקרן הראשון שהצעתי לו. על הסמסונג לא שמעתי. תודה על ההמלצה.MartinHSabag כתב:שייבדוק גם סמסונג A800 ופנסוניק AE4000...
עריכה: בדקתי בזאפ ואין זכר לדגם כזה. בדקתי בגוגל ומצאתי ביקרות באתר projectorcentral. כתוב שם שהוא עולה 9999 דולר שזה הרבה מעל התקציב. כמו כן יש ניגודיות של 1:10000 שזה הרבה יותר נמוך מהאפסון והפאנאסוניק, לא?
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 29/05/2010 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: הייתי מחכה קצת עם תקציב כזה
אתה חושב שאיך שהם יגיעו, בתקציב הזה יהיה ניתן לקנות משהו סביר? בטח יקח איזה שנה עד שירדו המחירים למחירי שפיות.opv כתב:בספטמבר בערך יתחיל מבול מקרני ה3D....
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לדעתי המחליפים של ה5500 ושל ה4000
יכללו 3D, ועלו כמו שהדגמים האלו עלו כשהגיעו.
הסמסונג 800 עלה 10K כשיצא לפני שנה או שנתיים כמדומני. אני משוכנע שזה לא היה מחירו בחנויות וזה בוודאי לא מחירו כיום.
הסמסונג 800 עלה 10K כשיצא לפני שנה או שנתיים כמדומני. אני משוכנע שזה לא היה מחירו בחנויות וזה בוודאי לא מחירו כיום.