עזרה בחיבור מקרן לרסיבר ב-HDMI
הי
יש לי רסיבר של ימהה דגם: HTR6130 ,יש לי בו שתי כניסות HDMI ויציאה אחת של HDMI ,לרסיבר מחובר DVD
ממיר YES MAX וכמובן הפלאזמה, כל האותות משודרים מהרסיבר ,ז"א הכל מחובר לרסיבר ומהרסיבר יוצא אות הוידאו לפלאזמה בחיבור רגיל של 3 בננות עד פה הכל עובד תקין, כאשר אני מחבר מהרסיבר כבל HDMI לפלאזמה או למקרן לא מתקבל אות וידאו,אני מחבר אותו ב-יציאה שנקראת HDMI OUT ,למה לא מתקבל אות וידאו?? האם צריך לבצע איזושהיא הגדרה ברסיבר..?
תודה לעוזרים
אבי
יש לי רסיבר של ימהה דגם: HTR6130 ,יש לי בו שתי כניסות HDMI ויציאה אחת של HDMI ,לרסיבר מחובר DVD
ממיר YES MAX וכמובן הפלאזמה, כל האותות משודרים מהרסיבר ,ז"א הכל מחובר לרסיבר ומהרסיבר יוצא אות הוידאו לפלאזמה בחיבור רגיל של 3 בננות עד פה הכל עובד תקין, כאשר אני מחבר מהרסיבר כבל HDMI לפלאזמה או למקרן לא מתקבל אות וידאו,אני מחבר אותו ב-יציאה שנקראת HDMI OUT ,למה לא מתקבל אות וידאו?? האם צריך לבצע איזושהיא הגדרה ברסיבר..?
תודה לעוזרים
אבי
אוקי אז עכשיו הבנתי על מנת לקבל אות וידאו של HDMI אני חייב להכניס אות HDMI
הייתי בטוח שאני יכול לקבל את אות הוידאו דרך הכבל הזה(כמובן לא התכוונתי באיכות של HD אלה רק את האות וידאו)
טוב הגיעה הזמן להחליף את הממיר ואת ה-DVD
תודה
הייתי בטוח שאני יכול לקבל את אות הוידאו דרך הכבל הזה(כמובן לא התכוונתי באיכות של HD אלה רק את האות וידאו)
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול אבל לא ברסיבר הזה, אתה צריך רסיבר שתומך בUPSCALE מכל מקור.avih23 כתב:אוקי אז עכשיו הבנתי על מנת לקבל אות וידאו של HDMI אני חייב להכניס אות HDMI
תודה...
גם אם תחבר ברסיבר שלך הכל בHDMI לא בטוח שתשמע משהו כי אם אני לא טועה לדגם הזה יש צורך בחיבור אות אודיו בנפרד מאות וידאו, כלומר יחד עם חיבור HDMI אתה צריך חיבור שמע קואסק, אופטי או סטריאו.
תבדוק בספר המוצר לגבי שימוש בחיבורי HDMI ואז תחליט מה לשדרג, ממיר, DVD או את הרסיבר.
מסתבר שאכן יש צורך בחיבור אוודיו בניפרד ,מה שאומר שיש להסתפק בחיבור RCA פשוט כי זה השמע היחידי שיש במקרן,לכן האם מישהו יכול להמליץ על רסיבר אחר אבל שלא יהיה יקר -עד מקסימום 2000 ש"ח עדיף כמה שפחות אפילו יד-2 ,
תודה
תודה
חברה אני כבר יצאתי מבולבל לחלוטין!!!!!!!!!!!!1
לא נראה לי שאני צריך שמע למקרן,הרי השמע יוצא מהרסיבר למערכת רמקולים-ואז בעצם אני צריך רק את האות וידאו למקרן
המקרן יראה את הסרט והרמקולים יוציאו את השמע
נפתרה הבעיה.
תקנו אותי אם אני טועה...
לא נראה לי שאני צריך שמע למקרן,הרי השמע יוצא מהרסיבר למערכת רמקולים-ואז בעצם אני צריך רק את האות וידאו למקרן
המקרן יראה את הסרט והרמקולים יוציאו את השמע
נפתרה הבעיה.
תקנו אותי אם אני טועה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה לא טועה.
העניין הוא זה אן אתה רוצה לחבר יותר ממקור אחד לאותו חיבור (למשל DVD ויס מקס), אז אתה צריך את הרסיבר למתג לך את האות.
אם ה-DVD מחובר בקומפוננט והמקס ב-S-VIDEO אתה צריך שני כבלים למקרן.
אם שניהם מחוברים ב-RCA (בננה צהובה - לא מומלץ) אתה צרך להעביר גם את הוידאו ברסיבר.
העניין הוא זה אן אתה רוצה לחבר יותר ממקור אחד לאותו חיבור (למשל DVD ויס מקס), אז אתה צריך את הרסיבר למתג לך את האות.
אם ה-DVD מחובר בקומפוננט והמקס ב-S-VIDEO אתה צריך שני כבלים למקרן.
אם שניהם מחוברים ב-RCA (בננה צהובה - לא מומלץ) אתה צרך להעביר גם את הוידאו ברסיבר.