תמונת מסך קטועה בשידור סדרות בבוקסי
אחרי התחלת ההתמכרות לבוקסי צצה בעיה ראשונה ודי מעצבנת -
סדרות TV (מערוצים שניתן לצפות פה בינתיים) וגם סרטים בAPP של יוטיוב ושל יס
נראים בצורה חתוכה (חלק שמאלי עליון בלבד על פני חלק מהמסך בלבד).
בשידור סרטים (בMOVIES) מהרשת הפנימית הסרטים משודרים יפה ותקין כך שאני לא בטוח שמדובר בבעית רזולוציה והגדרות מסך.
מישהו מכיר פתרון אפשרי ?
ובאותה הזדמנות - האם למישהו יש ניסיון בשימוש בשירותי proxy/ip בארה"ב לצורך פתיחת הערוצים לצפיה גם מפה? האם זה באמת עובד בבוקסי?
תודה.
אלעד.
סדרות TV (מערוצים שניתן לצפות פה בינתיים) וגם סרטים בAPP של יוטיוב ושל יס
נראים בצורה חתוכה (חלק שמאלי עליון בלבד על פני חלק מהמסך בלבד).
בשידור סרטים (בMOVIES) מהרשת הפנימית הסרטים משודרים יפה ותקין כך שאני לא בטוח שמדובר בבעית רזולוציה והגדרות מסך.
מישהו מכיר פתרון אפשרי ?
ובאותה הזדמנות - האם למישהו יש ניסיון בשימוש בשירותי proxy/ip בארה"ב לצורך פתיחת הערוצים לצפיה גם מפה? האם זה באמת עובד בבוקסי?
תודה.
אלעד.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
תוכל לת פרטים נוספים?
איזה סדרה ומה מפרט המחשב - בעיקר כרטיס מסך.
כמו כן אם אפשר צרף צילום מסך שמראה את הבעיה, ואנסה לעזור.
איזה סדרה ומה מפרט המחשב - בעיקר כרטיס מסך.
כמו כן אם אפשר צרף צילום מסך שמראה את הבעיה, ואנסה לעזור.
בטח. תודה!
אני משתמש ב GIADA N10U (מפרט ATOM/ION סטנדרטי) שמחובר למסך פנסוניק.
כאמור, בהזרמת סרטים מהדיסק או ממחשבים ברשת עובד היטב.
משתמש בבוקסי האחרונה שהיתה זמינה להורדה. בSETTINGS מצוינת גרסה 0.9.21.11487 אם זה עוזר.
מצ"ב צילום של המסך (משום מה הprint screen לא עבד מהתוכנה).
תודה,
אלעד.
אני משתמש ב GIADA N10U (מפרט ATOM/ION סטנדרטי) שמחובר למסך פנסוניק.
כאמור, בהזרמת סרטים מהדיסק או ממחשבים ברשת עובד היטב.
משתמש בבוקסי האחרונה שהיתה זמינה להורדה. בSETTINGS מצוינת גרסה 0.9.21.11487 אם זה עוזר.
מצ"ב צילום של המסך (משום מה הprint screen לא עבד מהתוכנה).
תודה,
אלעד.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

הי,
האם הגדרת הגדלה של הפונטים בחלונות (עבודה ב-150% DPI)?
אם כן נסה להחזיר למאה אחוז ולראות מה קורה.
האם הגדרת הגדלה של הפונטים בחלונות (עבודה ב-150% DPI)?
אם כן נסה להחזיר למאה אחוז ולראות מה קורה.
אלי - אתה גאון תמיכה! 
החזרתי את גודל הפונטים וכו' בWIN לברירת המחדל (100%) והסטרימינג בבוקסי החל לעבוד כשורה!
הפורומים של בוקסי מלאים בדיונים על הנושא עם מגוון פתרונות מוזרים פרט לזה.. כל הכבוד!
ועכשיו נותרו השאלות -
- האם אין אפשרות לשלב בין גודל פונטים הגיוני למחשב סלוני לבין צפיה בבוקסי ?
- ושאלת השאלות (שלא קשורה ישירות לנושא..) - האם שירותי הIP האמריקאים למינהם עובדים עם בוקסי
ומאפשרים צפיה במגוון התכנים הפתוח לעולם?
שוב תודה!
אלעד.
החזרתי את גודל הפונטים וכו' בWIN לברירת המחדל (100%) והסטרימינג בבוקסי החל לעבוד כשורה!
הפורומים של בוקסי מלאים בדיונים על הנושא עם מגוון פתרונות מוזרים פרט לזה.. כל הכבוד!
ועכשיו נותרו השאלות -
- האם אין אפשרות לשלב בין גודל פונטים הגיוני למחשב סלוני לבין צפיה בבוקסי ?
- ושאלת השאלות (שלא קשורה ישירות לנושא..) - האם שירותי הIP האמריקאים למינהם עובדים עם בוקסי
ומאפשרים צפיה במגוון התכנים הפתוח לעולם?
שוב תודה!
אלעד.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

הי,
תודה על המחמאה, אבל אני במקרה כתבתי את הקוד, אז כנראה שאני מבין בזה משהו
מדובר בבאג ידוע (גם התמיכה מכירים אותו). אין לי כרגע פיתרון אחר לענין.
לגבי העניין השני, אם משיגים איפי אמריקאי אז ניתן לגלוש בכל האתרים החסומים.
הבעיה ששרות מהיר עולה לא מעט כסף.
תודה על המחמאה, אבל אני במקרה כתבתי את הקוד, אז כנראה שאני מבין בזה משהו
מדובר בבאג ידוע (גם התמיכה מכירים אותו). אין לי כרגע פיתרון אחר לענין.
לגבי העניין השני, אם משיגים איפי אמריקאי אז ניתן לגלוש בכל האתרים החסומים.
הבעיה ששרות מהיר עולה לא מעט כסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
תוכנות רבות לא עובדות כראוי כשה-DPI לא נמצא ב-100%
ממליץ בחום לחזור ל100%.
ממליץ בחום לחזור ל100%.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מי שעובד עם W7 מוזמן להוריד את ערכת הנושא BIG מהמדריך
http://www.hometheater.co.il/vt86319
לא צריך לשנות DPI ובאמת לא מומלץ
http://www.hometheater.co.il/vt86319
לא צריך לשנות DPI ובאמת לא מומלץ
אלעד - אצלי זה עובד טוב גם על 125% (האמת שזה הגודל שהיה ברירת המחדל בעת ההתקנה). וזה גם גודל די סביר לעבודה. את הדפדפן אפשר להגדיל מעבר לזה (ממליץ על אופרה)
עופר - על איזו תוכנות ידוע לך שלא עובדות טוב מעבר ל 100%? עד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.
-------------------------
באותו נושא - אני זוכר שקראתי פה לאחרונה על אפליקציה לבוקסי שמאפשרת גישה למאקו, אבל אני לא מוצא אותה. מישהו יודע על מה מדובר? כמובן שיש את XBMAKO הנהדר ל XBMC, אבל לצערי בגרסאות הפיתוח האחרונות הם שינו לגמרי את כל המערכת של הפלאגינס, ועכשיו אני לא יכול להפעיל את זה.
עופר - על איזו תוכנות ידוע לך שלא עובדות טוב מעבר ל 100%? עד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.
-------------------------
באותו נושא - אני זוכר שקראתי פה לאחרונה על אפליקציה לבוקסי שמאפשרת גישה למאקו, אבל אני לא מוצא אותה. מישהו יודע על מה מדובר? כמובן שיש את XBMAKO הנהדר ל XBMC, אבל לצערי בגרסאות הפיתוח האחרונות הם שינו לגמרי את כל המערכת של הפלאגינס, ועכשיו אני לא יכול להפעיל את זה.
הי.
תודה. אבדוק את ה125%.
לגבי מאקו - גם אני אשמח לעזרה.
ואם כבר אז לגבי הערוץ של יס - התכנים שם די מוגבלים.. יס מזרימים לדוגמה ברשת את כל ערוץ דוקו אבל זה לא בא לידי ביטוי (עד כמה שאני רואה) באפליקציה הקיימת..
אלעד.
תודה. אבדוק את ה125%.
לגבי מאקו - גם אני אשמח לעזרה.
ואם כבר אז לגבי הערוץ של יס - התכנים שם די מוגבלים.. יס מזרימים לדוגמה ברשת את כל ערוץ דוקו אבל זה לא בא לידי ביטוי (עד כמה שאני רואה) באפליקציה הקיימת..
אלעד.
יש עוד חסרונות - בין היתר העובדה שהם משדרים במסך מלא גם תכנים שצולמו במקור במסך רחב, האיכות מאוד נמוכה אפילו ביחס למה שאני מצפה מסטרימינג.
אבל למרות זאת, זה יתרון גדול שאפשר לצפות בתכנים חוקיים ברשת באמצעות השלט בלבד. אני מקווה שבהמשך יושקו אפליקציות לאתרים נוספים, כמו מאקו, רשת, נענע10, הוט, החינוכית.
אבל למרות זאת, זה יתרון גדול שאפשר לצפות בתכנים חוקיים ברשת באמצעות השלט בלבד. אני מקווה שבהמשך יושקו אפליקציות לאתרים נוספים, כמו מאקו, רשת, נענע10, הוט, החינוכית.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הבעייה בדפדפן אופרה שהוא (כמו שאר הדפדפנים חוץ מפיירפוקס) לא שומר את ההגדרות לעמוד מסויים ובנוסף ההגדלה שם מפוקסלת מאוד, פיירפוקס מוביל עליו בכל אספקט אפשרי.amittzor כתב: את הדפדפן אפשר להגדיל מעבר לזה (ממליץ על אופרה)
עופר - על איזו תוכנות ידוע לך שלא עובדות טוב מעבר ל 100%? עד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות....
לגבי DPI, אין הרבה תוכנות שזה ממש משפיע עליהן, אך הבעייה העיקרית בזה, שאפשרויות ותפריטים של תוכנות יכולים להיעלם, כלומר ברגע שה DPI גדל, נוצא מצב בו אפשרויות סימון או תיבות בחירה, יוצאות מתחום החלון המוגדר להן ונעלמות.
אני בעצמי פעם שברתי את הראש למה אני לא מוצא הגדרה מסויימת שכולם רואים, ב CONFIGURATION של המדיה פורטל, והסיבה הייתה שה DPI הסתיר את זה.
היום אני עובד עם ערכת הנושא BIG שנמצאת גם במדריך שלי, וזה קל ונוח לקרא גם מרחוק.
(אני יושב 3 - 4 מטר מ 50 אינטש)