פורמטים חדשים מ 5450
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש ב-FFDShow Audio וב-Haali Media Splitter עדיין מלא באגים בכל מה שקשור לפורמטים חדשים.
אצלי זה גם קרה אבל הסתדר אחרי עדכון גירסה של Shark007 (שגם מעדכנת FFDShow/Haali).
אגב, בניגון מתוך מדיה פורטל 1.1RC3 אני מקבל פעולה נכונה יותר בניגון קבצי M2TS עם פורמטים חדשים מאשר ב-MPC HC. אין לי הסבר למה זה.
אצלי זה גם קרה אבל הסתדר אחרי עדכון גירסה של Shark007 (שגם מעדכנת FFDShow/Haali).
אגב, בניגון מתוך מדיה פורטל 1.1RC3 אני מקבל פעולה נכונה יותר בניגון קבצי M2TS עם פורמטים חדשים מאשר ב-MPC HC. אין לי הסבר למה זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני ינסה לעדכן וידווח.pixies כתב:יש ב-FFDShow Audio וב-Haali Media Splitter עדיין מלא באגים בכל מה שקשור לפורמטים חדשים.
אגב, בניגון מתוך מדיה פורטל 1.1RC3 אני מקבל פעולה נכונה יותר בניגון קבצי M2TS עם פורמטים חדשים מאשר ב-MPC HC. אין לי הסבר למה זה....
איזה גרסם אחרונה של TMT3 הותקנה? לי יש 3.0.1.161 אולם טרם התקנתי אותה
האם ניתן לגרום לכך שהיא תהיה ברירת המחדל של WIN7MC?
כ"כ, טרם הצלחתי להדגים DTS MASTER או TRUE HD או DTS MATRIX.
המקס שהשגתי ב- WIN7MC הוא DTS.
יש לי כרטיס מסך של ATI5450
WIN7 32BIT
התקנתי SHARK007, קינפגתי לפי המדריך.
אגב, PIXIES, כפי שאתה רואה, הצלחתי בסוף לקבל DTS עם WIN7MC, בעזרתך.
האם מישהו קיבל פורמט נוסף ל- DTS או DD ב- WIN7 MC?
האם קיימת תוכנה אחרת בעזרתה בקלות רבה יותר משיגים הפורמטים החדשים??
תודה על התשובות!
האם ניתן לגרום לכך שהיא תהיה ברירת המחדל של WIN7MC?
כ"כ, טרם הצלחתי להדגים DTS MASTER או TRUE HD או DTS MATRIX.
המקס שהשגתי ב- WIN7MC הוא DTS.
יש לי כרטיס מסך של ATI5450
WIN7 32BIT
התקנתי SHARK007, קינפגתי לפי המדריך.
אגב, PIXIES, כפי שאתה רואה, הצלחתי בסוף לקבל DTS עם WIN7MC, בעזרתך.
האם מישהו קיבל פורמט נוסף ל- DTS או DD ב- WIN7 MC?
האם קיימת תוכנה אחרת בעזרתה בקלות רבה יותר משיגים הפורמטים החדשים??
תודה על התשובות!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תוודא שעם המדיה סנטר ה-FFDShow Audio אכן נכנס לפעולה, כלומר מופיע האייקון הכחול שלו במגש האייקונים כשאתה עושה Restore למצב חלון במדיה סנטר.
בכללי, מדיה סנטר די קשה להגדרה, צריך כמה Tweak-ים כמו שמוסבר כאן:
http://www.mediasmartserver.net/2010/02 ... c-part-ii/
עם המדיה פורטל היה לי מאוד קל לנגן פורמטים חדשים, כי שם ניתן לקבוע איזה מקודד ינגן כל סוג קובץ.
בכללי, מדיה סנטר די קשה להגדרה, צריך כמה Tweak-ים כמו שמוסבר כאן:
http://www.mediasmartserver.net/2010/02 ... c-part-ii/
עם המדיה פורטל היה לי מאוד קל לנגן פורמטים חדשים, כי שם ניתן לקבוע איזה מקודד ינגן כל סוג קובץ.
בדקתי:
FFDSHOW לא נכנס לפעולה עם המדיה סנטר.
השאלות שנותרו בפני ללא פתרון:
1. כיצד גורמים ל- FFDSHOW להכנס לפעולה בהפעלת המדיה סנטר? ניסיתי לפי המדריך לקינפוג SHARCK007, ולא צלח.
2. למה כאשר התקנתי TMT3, הוא נכנס כפלאג אין למדיה סנטר, אבל מהממשק של המדיה סנטר הוא מאפשר רק פתיחת קבצים המצויים בכונן ה- CDROM. זאת לעומת כאשר פותחים את התוכנה TMT3 באופן עצמאי, ניתן לבחור פתיחת קבצים מריפים מלאים של בלוריי.
3. TMT3 כפלאג אין למדיה סנטר נפתח לא במרכז המסך אלא בשמאלו, וגורר איתו את התמונה לשמאל המסך.
4. כאשר אני מכניס DVD לכונן, ופותח אותו באמצעות המדיה פלייר 11 של WINDOWS, הוא מנגן נפלא. לעומת זאת, כאשר אני מנגנו דרך ה- WIN7MC, הDVD מקרטע, נעצר, ומודיע לי המדיה סנטר כי הפעולה נכשלה, וכי יש צורך לאתחל את המדיה סנטר.
5. כאשר אני מפעיל סרט, בתצורת MKV, ורוצה להפעילו ברקע WIN7MC (חלון מוקטן בתחתית המסך), על ידי לחיצה על כפתור BACK בשלט ה- MC, הסרט המחיל מההתחלה, ורץ מהר עד לקטע בו ביצעתי פעולת הניגון ברקע. כשמגיע לנק' זו, ממשיך חלק. התופעה קוראת גם כאשר אני רוצה להעלות את התפריט של MEDIA CONTROL. בשל כך הסרתי את המדיה קונטרול.
6. מישהו בפורום הנ"ל הצליח להשמיע דרך WIN7MC קבצי TRUE HD או AUDIO MASTER?
7. האם כאשר חיברתי ATI5450 דרך HDMI לרסיבר, ואני מעוניין לחבר גם באמצעות DVI TO HDMI למסך נוסף, אוכל להוציא עוד יציאת AUDIO מהמחשב? כיצד?
תודה לעונים!
FFDSHOW לא נכנס לפעולה עם המדיה סנטר.
השאלות שנותרו בפני ללא פתרון:
1. כיצד גורמים ל- FFDSHOW להכנס לפעולה בהפעלת המדיה סנטר? ניסיתי לפי המדריך לקינפוג SHARCK007, ולא צלח.
2. למה כאשר התקנתי TMT3, הוא נכנס כפלאג אין למדיה סנטר, אבל מהממשק של המדיה סנטר הוא מאפשר רק פתיחת קבצים המצויים בכונן ה- CDROM. זאת לעומת כאשר פותחים את התוכנה TMT3 באופן עצמאי, ניתן לבחור פתיחת קבצים מריפים מלאים של בלוריי.
3. TMT3 כפלאג אין למדיה סנטר נפתח לא במרכז המסך אלא בשמאלו, וגורר איתו את התמונה לשמאל המסך.
4. כאשר אני מכניס DVD לכונן, ופותח אותו באמצעות המדיה פלייר 11 של WINDOWS, הוא מנגן נפלא. לעומת זאת, כאשר אני מנגנו דרך ה- WIN7MC, הDVD מקרטע, נעצר, ומודיע לי המדיה סנטר כי הפעולה נכשלה, וכי יש צורך לאתחל את המדיה סנטר.
5. כאשר אני מפעיל סרט, בתצורת MKV, ורוצה להפעילו ברקע WIN7MC (חלון מוקטן בתחתית המסך), על ידי לחיצה על כפתור BACK בשלט ה- MC, הסרט המחיל מההתחלה, ורץ מהר עד לקטע בו ביצעתי פעולת הניגון ברקע. כשמגיע לנק' זו, ממשיך חלק. התופעה קוראת גם כאשר אני רוצה להעלות את התפריט של MEDIA CONTROL. בשל כך הסרתי את המדיה קונטרול.
6. מישהו בפורום הנ"ל הצליח להשמיע דרך WIN7MC קבצי TRUE HD או AUDIO MASTER?
7. האם כאשר חיברתי ATI5450 דרך HDMI לרסיבר, ואני מעוניין לחבר גם באמצעות DVI TO HDMI למסך נוסף, אוכל להוציא עוד יציאת AUDIO מהמחשב? כיצד?
תודה לעונים!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1. האם ניסית לפעול לפי המדריך באנגלית שהבאתי לך לינק אליו?
2. עד כמה שידוע לי, הפלאגין הזה מיועד רק לניגון דיסקים של בלו ריי (ואולי גם DVD?) שמכניסים אל הכונן.
6. ראה 1.
7. לדעתי ה-HD5450 יודע להוציא אודיו רק מיציאת ה-HDMI שלו.
2. עד כמה שידוע לי, הפלאגין הזה מיועד רק לניגון דיסקים של בלו ריי (ואולי גם DVD?) שמכניסים אל הכונן.
6. ראה 1.
7. לדעתי ה-HD5450 יודע להוציא אודיו רק מיציאת ה-HDMI שלו.