לשוחרי החלל שבינינו, סדרה חדשה ומרהיבה!
רציתי להמליץ על מיני סדרה מבית היוצר של ה-בי.בי.סי שנקראת:
Wonders of the Solar System
תקציר הסדרה מתוך "אמאזון":
"היכונו לשים עצמכם על פני עולם זר כאילו עמדתם שם באמת: מפלי קרח ענקיים המתרוממים לגובה של 100 ק"מ,
אוקיינוס הנחבא מתחת לשכבת קרח עבה, סופות הגדולות פי שניים מכדה"א הצבועות באדום דם ע"י
מערבולת של אבק וגז, הרי געש עצומים המסוגלים לקרוע כוכב לכת שלם לגזרים...
סדרה זו חושפת את יופיה המרהיב של מערכת השמש שלנו. באמצעות שימוש בתמונות עוצרות הנשימה החדשות ביותר שנשלחו הישר מהחלל, טכנולוגיית גרפיקה ממוחשבת פורצת דרך מעירה את הדומם לחיים.
במסע הנמשך מן השמש ועד לקצה קצהו של נפטון, הסדרה נסמכת על הידע המדעי המעודכן והחדש ביותר
הנשלח מצי של גשושים, רכבי שטח וטלסקופים המצויים בחלל ומעניקה מסע עשיר וחסר תקדים
אל העולמות שמעבר לעולמנו".
זו בהחלט אחת מסדרות החלל היותר טובות וקלות להבנה שראיתי לאחרונה.
למי שאוהב, מומלץ בחום! ב-HD כמובן...
הנה הטריילר:
Wonders of the Solar System
תקציר הסדרה מתוך "אמאזון":
"היכונו לשים עצמכם על פני עולם זר כאילו עמדתם שם באמת: מפלי קרח ענקיים המתרוממים לגובה של 100 ק"מ,
אוקיינוס הנחבא מתחת לשכבת קרח עבה, סופות הגדולות פי שניים מכדה"א הצבועות באדום דם ע"י
מערבולת של אבק וגז, הרי געש עצומים המסוגלים לקרוע כוכב לכת שלם לגזרים...
סדרה זו חושפת את יופיה המרהיב של מערכת השמש שלנו. באמצעות שימוש בתמונות עוצרות הנשימה החדשות ביותר שנשלחו הישר מהחלל, טכנולוגיית גרפיקה ממוחשבת פורצת דרך מעירה את הדומם לחיים.
במסע הנמשך מן השמש ועד לקצה קצהו של נפטון, הסדרה נסמכת על הידע המדעי המעודכן והחדש ביותר
הנשלח מצי של גשושים, רכבי שטח וטלסקופים המצויים בחלל ומעניקה מסע עשיר וחסר תקדים
אל העולמות שמעבר לעולמנו".
זו בהחלט אחת מסדרות החלל היותר טובות וקלות להבנה שראיתי לאחרונה.
למי שאוהב, מומלץ בחום! ב-HD כמובן...
הנה הטריילר:
תוכנית מצוינת, אחת הטובות והמעניינות שנעשו על היתוך גרעיני, לא היתוך קראוריאל כתב:אני ממש אוהב אותו (את הפיסיקאי הזה , בריאן קוקס-לא לצחוק על השם שלו , הוא לא אשם) , מצחיק שבכל הסרטים שלו שמים לו מוסיקת רקע של אמנים בריטים ורואים אותו נוסע באוטו הזה. . .
בכל מקרה , מי שאוהב אז יש לו סרט נוסף על היתוך קר.
זה נקרא bbc horizon - can we make a star on earth
...
(שזו המצאה פרועה של שני "מדענים" דמיקולו שעבדו על כל הקהילה המדעית)
גם תוכנית זו ב-HD.
גילוי נאות, אני תרגמתי את התוכנית הנ"ל אז יש לי סנטימנטים מיוחדים אליה...
לא יודע אם הבנתי אותך נכון , אבל היתוך גרעיני זו ממש לא המצאה . . .manola כתב:תוכנית מצוינת, אחת הטובות והמעניינות שנעשו על היתוך גרעיני, לא היתוך קראוריאל כתב:אני ממש אוהב אותו (את הפיסיקאי הזה , בריאן קוקס-לא לצחוק על השם שלו , הוא לא אשם) , מצחיק שבכל הסרטים שלו שמים לו מוסיקת רקע של אמנים בריטים ורואים אותו נוסע באוטו הזה. . .
בכל מקרה , מי שאוהב אז יש לו סרט נוסף על היתוך קר.
זה נקרא bbc horizon - can we make a star on earth
...
(שזו המצאה פרועה של שני "מדענים" דמיקולו שעבדו על כל הקהילה המדעית)
גם תוכנית זו ב-HD.
גילוי נאות, אני תרגמתי את התוכנית הנ"ל אז יש לי סנטימנטים מיוחדים אליה......
עכשיו הבנתי , אבל גם זה לא לגמרי נכון . . .צריך לתת לזה את הזמן . . כשגילו את החשמל האשימו את אלה שהשתמשו בו בכישוף . . .וזה הסתבר כדבר אמיתי ולגיטימי ,ואולי דוגמה אפילו יותר טובה מזמננו . . .עד לפני 5 שנים אף אחד לא האמין שייתכן קיום של מים על מאדים . . .וכל מי שטען שיש עוד "כדורי ארץ" כונה שרלטן והיום כבר יודעים שיש מליונים כאלה . .