מספר המנויים ב HD הם... .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא הבנתי משהו,
בערוץ ה HD של המונדיאל ( 511 ) ישודרו 55 משחקים.
ערוץ 2 ישדר עוד 9, והם ישודרו כנראה ב 5HD.
אז למעשה מי שקנה את חבילת ה HD של המונדיאל ( נכנס למעשה לאחד מהמבצעים של HOT ) יוכל לראות רק 55 משחקים ב HD ?
( כי מן הסתם על 5HD הם רוצים עוד כסף .. )
ליאור
אז למעשה מי שקנה את חבילת ה HD של המונדיאל ( נכנס למעשה לאחד מהמבצעים של HOT ) יוכל לראות רק 55 משחקים ב HD ?
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה ככה כדי שאלה ששילמו על 5HD (כמוני...) לפחות ירגישו שרק הם יצפו במשהו שהאחרים לא שילמו עליו.
די הגיוני אם חושבים על זה. אחרת מה הטעם לשלם על 5HD?
די הגיוני אם חושבים על זה. אחרת מה הטעם לשלם על 5HD?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בהתחלה רק הם קנו. כיום גם ל- HOT יש את הזכויות וזה ישודר גם אצלם.אהוד כתב:אני הבנתי ששידורי הHD ישודרו רק בyes היות והם קנו את זכויות השידור מהערוץ הראשון.
זה נכון?...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תכנים אחרים \ נוספים ?טלHD כתב:זה ככה כדי שאלה ששילמו על 5HD (כמוני...) לפחות ירגישו שרק הם יצפו במשהו שהאחרים לא שילמו עליו.
די הגיוני אם חושבים על זה. אחרת מה הטעם לשלם על 5HD?...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אף אחד לא קנה את חבילת ה-HD של המונדיאל, כי הערוץ HD של המונדיאל משודר בחינם לכולם.Lior_M כתב:לא הבנתי משהו,
ליאור...
הערוץ הראשון לא יכול לשדר את כל המשחקים כי שמונה (?) מהם נקנו ע"י רשת, לכן הם גם לא ישודרו בערוץ הראשון HD.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
האמת שזה מפתיע מאוד שהוט הצליחו כ"כ עם החבילה שלהם של HD. זה אומר שהפעולה שלהם של לחלק חינם ממירים פשוט עובדת.
השאלה הגדולה היא כמה משתמשים בפועל משלמים על HD (אנחנו יודעים שכל המנויים של יס משלמים עבור זה) וכמה מקבלים את שני הערוצים החינמיים של הוט. זה מעניין מאוד אישית אותי.
השאלה הגדולה היא כמה משתמשים בפועל משלמים על HD (אנחנו יודעים שכל המנויים של יס משלמים עבור זה) וכמה מקבלים את שני הערוצים החינמיים של הוט. זה מעניין מאוד אישית אותי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אותי מעניין עדכון של המספרים אחרי השמטה של כל אלו אשר מחוברים בקומפוזיט.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מנוי של הוט ולא שמעתי על שום ממירים בחינם.oferlaor כתב:האמת שזה מפתיע מאוד שהוט הצליחו כ"כ עם החבילה שלהם של HD. זה אומר שהפעולה שלהם של לחלק חינם ממירים פשוט עובדת.
השאלה הגדולה היא כמה משתמשים בפועל משלמים על HD (אנחנו יודעים שכל המנויים של יס משלמים עבור זה) וכמה מקבלים את שני הערוצים החינמיים של הוט. זה מעניין מאוד אישית אותי....
יש לפחות דמי השכרה חודשיים לממיר.
על איזה שני ערוצים חינמיים אתה מדבר? זה מעניין מאד אותי אישית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
eg99,
לפי מה שהבנתי, כל מי שנרשם כעת להוט (לא לקוחות קיימים) מקבל ממיר HD (לא רגיל) עם 2 ערוצי HD חינם (MTV HD, לא יודע מה הערוץ השני).
לפי מה שהבנתי, כל מי שנרשם כעת להוט (לא לקוחות קיימים) מקבל ממיר HD (לא רגיל) עם 2 ערוצי HD חינם (MTV HD, לא יודע מה הערוץ השני).
על פי אתר הוטoferlaor כתב:eg99,
לפי מה שהבנתי, כל מי שנרשם כעת להוט (לא לקוחות קיימים) מקבל ממיר HD (לא רגיל) עם 2 ערוצי HD חינם (MTV HD, לא יודע מה הערוץ השני)....
כל מי שמצטרף לטריפל מקבל את NG נשיונל ג'אוגרפיק HD וערוץ הסרטים HOT MOVIES HD ולרובם זה מספיק.
כל השאר משלמים .