אירלנד: ספקית אינטרנט תנתק משתפי קבצים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3894404,00.html
ספקית האינטרנט המובילה באירלנד נלחמת בפיראטיות: הודיעה שתתחיל לנתק משתמשים אשר ישתפו קבצים המוגנים בזכויות יוצרים, וקיבלה רשימת מבוקשים מתעשיית המוזיקה המקומית
ספקית האינטרנט המובילה באירלנד נלחמת בפיראטיות: הודיעה שתתחיל לנתק משתמשים אשר ישתפו קבצים המוגנים בזכויות יוצרים, וקיבלה רשימת מבוקשים מתעשיית המוזיקה המקומית
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מצחיק אותי שעדיין יש גופים ואנשים בעולם שמנסים להלחם בדבר הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

איך זה קשור ? איפה רשמתי את זה ?! 
אם מצחיק אותך שיש מי שנלחם באנשים שגונבים את יצירותיו, עוברים על החוק בצורה בוטה וגלויה, ואף מרשים לעצם להתרברב על כך - המסקנה שלי היא שאתה חושב שזה בסדר לגנוב, ושבעלי זכויות היוצרים צריכים להשלים עם העובדה הזו ולא להילחם בה.jacko-il כתב:איך זה קשור ? איפה רשמתי את זה ?!...
אני לא חושב שהם צריכים להפסיק להילחם בהורדות פיראטיות ובשיתוף קבצים, אני חושב שהם צריכים להגביר את המלחמה שלהם בתופעה הזו מצד אחד, ולהציע שירות איכותי בתשלום מצד שני. אגב - אין קורלציה או תלות בין שתי הפעולות.
You are never fully dressed without a smile
העניין הוא אחר ותלוי בסיבה שלשמה הם עושים את זה. אם הם באמת מאמינים שהם יצליחו לצמצם את הפירטיות באמצעים האלו, הם חיים בלה-לה לנד. אם זה בשביל להרגיש קצת יותר טוב עם עצמם, ובשביל ליצור הרגשה כאילו אנשים כאלו באמת נענשים, אז מילא...
שיפסיקו לבזבז כסף על שטויות לא מועילות ושיתחילו לגרום לאנשים לרצות לשלם על הדברים האלו, במקום ההיפך כפי שהם עושים בינתיים.
שיפסיקו לבזבז כסף על שטויות לא מועילות ושיתחילו לגרום לאנשים לרצות לשלם על הדברים האלו, במקום ההיפך כפי שהם עושים בינתיים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

קרמריקה כתב:העניין הוא אחר ותלוי בסיבה שלשמה הם עושים את זה. אם הם באמת מאמינים שהם יצליחו לצמצם את הפירטיות באמצעים האלו, הם חיים בלה-לה לנד. אם זה בשביל להרגיש קצת יותר טוב עם עצמם, ובשביל ליצור הרגשה כאילו אנשים כאלו באמת נענשים, אז מילא...
שיפסיקו לבזבז כסף על שטויות לא מועילות ושיתחילו לגרום לאנשים לרצות לשלם על הדברים האלו, במקום ההיפך כפי שהם עושים בינתיים....
הם נלחמים בפיראטיות בערך מאז שיש אינטרנט - ועדיין הפיראטיות רק הולכת ומשגשגת..