חנות אלקטרופרייס
שלום לכל חברי האתר ,
לפני יומיים ביצעתי רכישה מכוונת מאתר http://electroprice.co.il
קניתי פלזמה סמסונג B550 .
אני לא אכתוב כאן את כל הסיפור אבל כדי לא ליפול תחת "הוצאת דיבה" אני מציע שכל אחד ינהג כפי שיחשוב .
החנות הזאת שילמה עם פרטי כרטיס האשראי שלי את חובות החשמל שלהם !
הם לא מכחישים את זה , ולטענתם זכותם לעשות בכספם מה שהם רוצים .
זהירות !!!
מבחינתי זה ממשיך לתלונה במשטרה .
לפני יומיים ביצעתי רכישה מכוונת מאתר http://electroprice.co.il
קניתי פלזמה סמסונג B550 .
אני לא אכתוב כאן את כל הסיפור אבל כדי לא ליפול תחת "הוצאת דיבה" אני מציע שכל אחד ינהג כפי שיחשוב .
החנות הזאת שילמה עם פרטי כרטיס האשראי שלי את חובות החשמל שלהם !
הם לא מכחישים את זה , ולטענתם זכותם לעשות בכספם מה שהם רוצים .
זהירות !!!
מבחינתי זה ממשיך לתלונה במשטרה .
גם אם הם שילמו את חשבון החשמל עם הכסף שלך, מה אכפת לך? כל עוד אתה מקבל את המוצר והם עומדים בכל התנאים.. מצידי שיזמינו חשפניות עם הכסף.
חוץ מזה כבר קיים שרשור דומה לזה ,שחנויוןת העבירו את הכסף לצד שלישי , יבואנים ספקים וכדומה , אז אני לא רואה במה שונה חברת החשמל.. בצע חיפוש ותראה. לדעתי הם לא עברו על שום חוק.
חוץ מזה כבר קיים שרשור דומה לזה ,שחנויוןת העבירו את הכסף לצד שלישי , יבואנים ספקים וכדומה , אז אני לא רואה במה שונה חברת החשמל.. בצע חיפוש ותראה. לדעתי הם לא עברו על שום חוק.
נערך לאחרונה על ידי arik35 ב 26/05/2010 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמים מדי .arik35 כתב:גם אם הם שילמו את חשבון החשמל עם הכסף שלך, מה אכפת לך? כל עוד אתה מקבל את המוצר והם עומדים בכל התנאים.. מצידי שיזמינו חשפניות עם הכסף....
שעה אחרי הרכישה הן לא הסכימו שאבטל את העיסקה .
וחוץ מזה , זה נבדק מול חברת האשראי , זה אסור לגמרי .
שעה אחרי הרכישה הן לא הסכימו שאבטל את העיסקה .
וחוץ מזה , זה נבדק מול חברת האשראי , זה אסור לגמרי .[/quote]
שעה אחרי העסקה? יש כאן עוד מרכיבים שאתה לא מספר כנראה.. השימוש בכרטיס האשראי שלך הוא לא הסיבה כנראה שבגללה אתה רוצה לבטל עסקה , כי אין מצב ששעה אחרי העסקה אתה יודע כבר על תשלומים לחברת החשמל, חוץ מזה בכל קניה מקוונת בכל אתר, יש תקנון על ביטול קניה גם אחרי 10 דקות מרגע הרכישה.
וחוץ מזה , זה נבדק מול חברת האשראי , זה אסור לגמרי .[/quote]
שעה אחרי העסקה? יש כאן עוד מרכיבים שאתה לא מספר כנראה.. השימוש בכרטיס האשראי שלך הוא לא הסיבה כנראה שבגללה אתה רוצה לבטל עסקה , כי אין מצב ששעה אחרי העסקה אתה יודע כבר על תשלומים לחברת החשמל, חוץ מזה בכל קניה מקוונת בכל אתר, יש תקנון על ביטול קניה גם אחרי 10 דקות מרגע הרכישה.
נראה אותך מסביר לאישתך (אם אתה נשוי) למה יש חיוב על חשפנית בכרטיס אשראיarik35 כתב:גם אם הם שילמו את חשבון החשמל עם הכסף שלך, מה אכפת לך? כל עוד אתה מקבל את המוצר והם עומדים בכל התנאים.. מצידי שיזמינו חשפניות עם הכסף.
חוץ מזה כבר קיים שרשור דומה לזה ,שחנויוןת העבירו את הכסף לצד שלישי , יבואנים ספקים וכדומה , אז אני לא רואה במה שונה חברת החשמל.. בצע חיפוש ותראה. לדעתי הם לא עברו על שום חוק....
היי arik35 ,
"אין מרכיבים חסרים"
הסיבה היחידה לרצוני לבטל העיסקה היא השימוש בכרטיס האשראי שלי ללא ידיעתי וללא אישורי .
לאחר שעלה בי חשד ולאחר שביקשתי מהם לבטל את העיסקה ביצעתי בירור מול מחלקת האישורים שם ישראכרט והם סיפרו לי על התשלום לחברת החשמל .
בחברת החשמל לא ראו את התשלום , רק למחרת בבוקר בבדיקה מול מוקד חברת החשמל הבנתי שנפלתי בפח .
אגב - כשביקשתי מהם לבטל את העיסקה הם אמרו שאין בעייה , אבל בגלל שהם כבר יצאו מהעבודה הביטול יתבצע על הבוקר .
( וזה גם חלק מהחשד שלי שהמנהלת נתנה לי את הנייד שלה )
בבוקר נתקלתי בסירוב תקיף של ביטול העיסקה , כי לטענתם הטלויזיה כבר יצא אליי .
ואם ארצה לבטל אצטרך לשלם 100+400 דמי ביטול ודמי משלוח .
כמובן ששום טלויזיה לא הגיעה וכנראה שלא תגיע .
"אין מרכיבים חסרים"
הסיבה היחידה לרצוני לבטל העיסקה היא השימוש בכרטיס האשראי שלי ללא ידיעתי וללא אישורי .
לאחר שעלה בי חשד ולאחר שביקשתי מהם לבטל את העיסקה ביצעתי בירור מול מחלקת האישורים שם ישראכרט והם סיפרו לי על התשלום לחברת החשמל .
בחברת החשמל לא ראו את התשלום , רק למחרת בבוקר בבדיקה מול מוקד חברת החשמל הבנתי שנפלתי בפח .
אגב - כשביקשתי מהם לבטל את העיסקה הם אמרו שאין בעייה , אבל בגלל שהם כבר יצאו מהעבודה הביטול יתבצע על הבוקר .
( וזה גם חלק מהחשד שלי שהמנהלת נתנה לי את הנייד שלה )
בבוקר נתקלתי בסירוב תקיף של ביטול העיסקה , כי לטענתם הטלויזיה כבר יצא אליי .
ואם ארצה לבטל אצטרך לשלם 100+400 דמי ביטול ודמי משלוח .
כמובן ששום טלויזיה לא הגיעה וכנראה שלא תגיע .
זה אפשרי ומותר לשרשר שוברי כרטיסי אשראי. ועושים את זה לפחות 90% מהחנויות. לאו דווקא בתחום הזה.
מתבחינתך זה לא משנה
החנות משלמת עם שוברי האשראי לספקים שלה בעצמה... במקרה הזה גם אפשרי לשלם תשלום לחברת החשמל
לך זה לא משנה, כי החנות מחוייבת כלפך
במקרה של בעיה בטלוויזיה/הזמנה שרות זה כבר סיפור אחר
בכבוד רב
רמי
מתבחינתך זה לא משנה
החנות משלמת עם שוברי האשראי לספקים שלה בעצמה... במקרה הזה גם אפשרי לשלם תשלום לחברת החשמל
בכבוד רב
רמי
מה שאתה אומר אולי נכון לגבי שוברים חתומים ידנית ע"י הלקוח .gmb כתב:זה אפשרי ומותר לשרשר שוברי כרטיסי אשראי. ועושים את זה לפחות 90% מהחנויות. לאו דווקא בתחום הזה.
מתבחינתך זה לא משנה
בכבוד רב
רמי...
לדעתי כאשר מבצעים רכישה באינטרנט תמיד צריך לבדוק מול מי אתה עובד, הפרטים הבאים חשודים ביותר ורק בגללם לא הייתי אפילו שוקל לרכוש בחנות שכזו:
1) לא מופיעים בזאפ
2) חיפוש במנוע חיפוש לא חושף כמעט אף מידע על החנות חוץ מהפנייה לאתר החנות וגם זה בקושי
3) מיקום החנות בקריית ספר?? אם אינני טועה עיר חרדית בשטחים לא מיקום ברור מבחינתי לחנות אלקטרוניקה, יתרה מכך, מכיוון שידוע פעמים רבות שחרדים עוסקים במסחרה של סחורה והרבה ייבוא מקביל הייתי שוקל היטב את צעדיי (ראה קשר מסתורי לקריית שמונה)
4) הם רושמים שהם יבואן רשמי של חברות שונות ומדגישים את זה, מצד שני השם של החנות לא מופיע באתר של החברות עליהן הן מצהירים כחנות מורשה
5) הקישור לקוחות ממליצים לא מוביל לשום מקום
6) חברים בלשכת המסחר?? למה זה רלוונטי ומודגש? ניסיון להטעות שהם קשורים לאיזהשהוא ארגון בנושא צרכנות למרות שבכלל לא מדובר בארגון כזה.
בקיצור יותר מידי דברים חשודים... אבל זו דוגמא לבדיקות שאני מבצע כשאני קונה באתר וגם אחת הסיבות לא לקנות באתר כל כך חשוד.
1) לא מופיעים בזאפ
2) חיפוש במנוע חיפוש לא חושף כמעט אף מידע על החנות חוץ מהפנייה לאתר החנות וגם זה בקושי
3) מיקום החנות בקריית ספר?? אם אינני טועה עיר חרדית בשטחים לא מיקום ברור מבחינתי לחנות אלקטרוניקה, יתרה מכך, מכיוון שידוע פעמים רבות שחרדים עוסקים במסחרה של סחורה והרבה ייבוא מקביל הייתי שוקל היטב את צעדיי (ראה קשר מסתורי לקריית שמונה)
4) הם רושמים שהם יבואן רשמי של חברות שונות ומדגישים את זה, מצד שני השם של החנות לא מופיע באתר של החברות עליהן הן מצהירים כחנות מורשה
6) חברים בלשכת המסחר?? למה זה רלוונטי ומודגש? ניסיון להטעות שהם קשורים לאיזהשהוא ארגון בנושא צרכנות למרות שבכלל לא מדובר בארגון כזה.
בקיצור יותר מידי דברים חשודים... אבל זו דוגמא לבדיקות שאני מבצע כשאני קונה באתר וגם אחת הסיבות לא לקנות באתר כל כך חשוד.
מה שנכון נכון ובלי קשר לחיוב הכרטיס..riji כתב:לדעתי כאשר מבצעים רכישה באינטרנט תמיד צריך לבדוק מול מי אתה עובד, הפרטים הבאים חשודים ביותר ורק בגללם לא הייתי אפילו שוקל לרכוש בחנות שכזו:
1) לא מופיעים בזאפ
בקיצור יותר מידי דברים חשודים... אבל זו דוגמא לבדיקות שאני מבצע כשאני קונה באתר וגם אחת הסיבות לא לקנות באתר כל כך חשוד....
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
האם במקרים כאלו חברות האשראי לא אמורות להגן על הלקוח?
אם הלקוח מתקשר ודורש ביטול עסקה (מחברת האשראי לא מהחנות) וחברת האשראי רואה שהדרישה לגיטימית חוקית וצודקת, האם במקרה כזה היא לא תזכה את הלקוח על אף התנגדותה של החנות?
אם הלקוח מתקשר ודורש ביטול עסקה (מחברת האשראי לא מהחנות) וחברת האשראי רואה שהדרישה לגיטימית חוקית וצודקת, האם במקרה כזה היא לא תזכה את הלקוח על אף התנגדותה של החנות?