חיבור A200 לרשת הביתית
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 113
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום, האם יש מדריך שיעזור עם חיבור הסטרימר לרשת הביתית, האם יש תוכנה ייעודית להזרמת המדיה לסטרימר?
תודה מראש
תודה מראש
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

עברתי על השרשורים האלו http://www.hometheater.co.il/vt113762.% ... %9C-%D7%94
אני מעוניין רק בלהזרים מהמחשב לפופקורן ! אני יכול רק להשתמש ב- NMT CSI ובשרת FTP ?
תודה
אני מעוניין רק בלהזרים מהמחשב לפופקורן ! אני יכול רק להשתמש ב- NMT CSI ובשרת FTP ?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה מחובר עם כבל רשת
כל מה שצריך זה או לשתף במחשב בSMB (שיתוף רגיל כמו בין מחשבים - אלא אם זה WIN7 המסובך) או להתקין במחשב שרת NFS יש בדביק לדעתי.
כל מה שצריך זה או לשתף במחשב בSMB (שיתוף רגיל כמו בין מחשבים - אלא אם זה WIN7 המסובך) או להתקין במחשב שרת NFS יש בדביק לדעתי.
למה WIN 7 מסבך ?Itay_Pollak כתב:אם אתה מחובר עם כבל רשת
כל מה שצריך זה או לשתף במחשב בSMB (שיתוף רגיל כמו בין מחשבים - אלא אם זה WIN7 המסובך) או להתקין במחשב שרת NFS יש בדביק לדעתי....
עברתי ל7 והכול הוגדר רגיל כמו בXP
ההבדל היחיד הוא שהרשת האלחוטית שהיתה עובדת אצלי בXP על 2M עובדת כרגע על 5-7M (בין המחשב לA200), לא יודע למה אבל השיפור גדול
ירון
יש לי A200 שקניתי היום, אין לי הארד דיסק בפנים, יש לי רק חיצוני שאני מחבר ואני רוצה לראות את המחשב שלי בסטרימר כמו שאני מסתכל בין מחשב למחשב, למה אני לא רואה אותו? באשכולות פה כתוב שאני צריך לעדכן לקושחה החדשה שיש בה משהו שנקרא NMT APPS ואז אני אראה את הסטרימר במחשב ואת המחשב בסטרימר ואני אוכל לראות סרטים דרך הרשת (אלחוטית - לא עם כבל). זה נכון? וזה הכל?
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

עד כה הצלחתי לראות את הדיסק קשיח של ה- A200 ואפילו להעביר אליו סרטים וקבצים בשיתוף.
אך כל זה לא מעניין אותי. אני רק רוצה להזרים סרטים לסטרימר מהמחשב,
MYHOME הותקנה אך אני עדיין לא רואה את הממשק שלה בסטרימר, תקנו אותי אם אני טועה
אך כל זה לא מעניין אותי. אני רק רוצה להזרים סרטים לסטרימר מהמחשב,
MYHOME הותקנה אך אני עדיין לא רואה את הממשק שלה בסטרימר, תקנו אותי אם אני טועה
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

עשיתי "כלול תיקיות" של כונני הסרטים בתיקיית השיתוף סרטי וידאו, ועכשיו אני רואה את תיקיות הסרטים ב A200 אבל הקבצים מופיעים באדום ואי אפשר לנגנן אותם.
שאלה פשוטה, איך מנגנים קובץ וידאו מהמחשב דרך הסטרימר.
שאלה פשוטה, איך מנגנים קובץ וידאו מהמחשב דרך הסטרימר.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Builds
בשביל להתקין את ה-NMT APPS אתה אמור להתקין כונן פנימי (יש גם אפשרות להתקין על DOK בחיבור מסוים).
nadershado
אתה לא אמור לראות את הממשק של MYIHOME בסטרימר, אתה פשוט אמור לראות את שם המחשב שלך בתפריט הרשתות (3 ריבועים) ומשם להיכנס לתיקיות שהגדרת.
בשביל להתקין את ה-NMT APPS אתה אמור להתקין כונן פנימי (יש גם אפשרות להתקין על DOK בחיבור מסוים).
nadershado
אתה לא אמור לראות את הממשק של MYIHOME בסטרימר, אתה פשוט אמור לראות את שם המחשב שלך בתפריט הרשתות (3 ריבועים) ומשם להיכנס לתיקיות שהגדרת.
-
nadershado
-
- עוסק בתחום

פשוט וקל ... כיביתי את המחשב והסטרימר והפעלתי מחדש.. ואז זוהה המחשב בסטרימר.
תודה
תודה