כמה מילות תודה
אהלן, כבר הרבה זמן אני רוצה פשוט לומר תודה להרבה חברים בפורום הזה.
לפני שנה לא הבנתי כלום בטלויזיות, HD, או שום דבר שקובע את ההבדל בין סתם לראות סרט לבין חווית צפיה אמיתית.
היום, לגמרי בזכות האנשים הטובים בפורום יש לי את הפיליפס 8404, 42 אינץ, אחלה מערכת קולנוע, ואת האקסטרימר שבכלל מחובר לרשת ומאפשר לי לראות הכל ישר מהמחשב (חיבור קווי).
את כל ההסברים בלי יוצא מהכל (האמת היא שאת הרסיבר והרמקולים כבר היו לי) קבלתי מהפורום.
יותר מזה, כשהתחלתי להתעניין על איך להשיג תכנים HD, כמה חבר'ה שלחו לי לפרטי את כל המידע שהייתי צריך.
בתמורה, אני שולח כמה אנשים שאני רק יכול לשוטט בפורום, ומנסה להפיץ את "התורה" כמה שיותר.
בקיצור,
פשוט תודה על כל המידע הנפלא שקבלתי כאן.
Lucky
לפני שנה לא הבנתי כלום בטלויזיות, HD, או שום דבר שקובע את ההבדל בין סתם לראות סרט לבין חווית צפיה אמיתית.
היום, לגמרי בזכות האנשים הטובים בפורום יש לי את הפיליפס 8404, 42 אינץ, אחלה מערכת קולנוע, ואת האקסטרימר שבכלל מחובר לרשת ומאפשר לי לראות הכל ישר מהמחשב (חיבור קווי).
את כל ההסברים בלי יוצא מהכל (האמת היא שאת הרסיבר והרמקולים כבר היו לי) קבלתי מהפורום.
יותר מזה, כשהתחלתי להתעניין על איך להשיג תכנים HD, כמה חבר'ה שלחו לי לפרטי את כל המידע שהייתי צריך.
בתמורה, אני שולח כמה אנשים שאני רק יכול לשוטט בפורום, ומנסה להפיץ את "התורה" כמה שיותר.
בקיצור,
פשוט תודה על כל המידע הנפלא שקבלתי כאן.
Lucky
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נו, אולי תתרום כמה עשרות שקלים על חברות שנתית ב HT כהכרת תודה על שנה של לימוד בחינם...
האתר הזה לא מתקיים מאוויר...ואם נהנית ולמדת משהו, זו תהיה אחלה הכרת טובה
ותאמין לי שאין לי אחוזים באתר, גם אני שילמתי על חברות כמו כולם...
האתר הזה לא מתקיים מאוויר...ואם נהנית ולמדת משהו, זו תהיה אחלה הכרת טובה
ותאמין לי שאין לי אחוזים באתר, גם אני שילמתי על חברות כמו כולם...