מחירי מכס
שלום, שמי אסיף, אני חדש פה, חבל שלא ידעתי על האתר הזה קודם.
הזמנתי אתמול את האקסטרימר (רגיל) מהאתר של החברה, רציתי לדעת עם מישהו הזמין לאחרונה את המכשיר מהאתר ויכול להגיד לי פחות או יותר כמה גובים במכס (120 EUR) ?
תודה רבה.
אגב, רציתי לתת פידבק חיובי פה לאנשים, למדתי המון מכמה תרדים פה.
הזמנתי אתמול את האקסטרימר (רגיל) מהאתר של החברה, רציתי לדעת עם מישהו הזמין לאחרונה את המכשיר מהאתר ויכול להגיד לי פחות או יותר כמה גובים במכס (120 EUR) ?
תודה רבה.
אגב, רציתי לתת פידבק חיובי פה לאנשים, למדתי המון מכמה תרדים פה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם אתה יכול, תבטל.
לקנות בארץ (באג) יהיה בערך אותו מחיר ועם אבא ואמא שאפשר לפנות אליהם בעת הצורך (אחריות...).
לקנות בארץ (באג) יהיה בערך אותו מחיר ועם אבא ואמא שאפשר לפנות אליהם בעת הצורך (אחריות...).
בארץ ,האקסטרימר+צלעות קירור+אנטנה יעלה לך היום 800 ש"ח ובנוסף אחריות לשנה של באג.
אם רכשת בחו"ל תשלם 567 ש"ח על המוצר +181 ש"ח מיסים שזה יוצא 748.
אם המוצר בחו"ל מגיע עם אנטנה אז חסכת 50 ש"ח אבל
במידה ויש תקלה אתה תצטרך לשלוח את המכשיר על חשבונך לחו"ל ולחכות עד שיחזירו לך אותו
מה שהופך את כל העסקה ללא משתלמת בכלל.
אני מציע לך כמו שאמרו לבטל ולקנות בארץ.
אם רכשת בחו"ל תשלם 567 ש"ח על המוצר +181 ש"ח מיסים שזה יוצא 748.
אם המוצר בחו"ל מגיע עם אנטנה אז חסכת 50 ש"ח אבל
במידה ויש תקלה אתה תצטרך לשלוח את המכשיר על חשבונך לחו"ל ולחכות עד שיחזירו לך אותו
מה שהופך את כל העסקה ללא משתלמת בכלל.
אני מציע לך כמו שאמרו לבטל ולקנות בארץ.
עד שאני מגבש דעה אתה בא ומערער אותי ככהNzep1 כתב:יש כמובן גם סיכוי שלא יבקשו מכס - יש לא מעט שרכשו אקסטרימרים ולא מדרש מהם לשלם מכס....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
סיכוי אפסי. הם למדו שם בדיוק מה זה סטרימר ומרגע שסיימו ללמוד אנחנו התחלנו לשלם.Assif כתב:עד שאני מגבש דעה אתה בא ומערער אותי ככהNzep1 כתב:יש כמובן גם סיכוי שלא יבקשו מכס - יש לא מעט שרכשו אקסטרימרים ולא מדרש מהם לשלם מכס...., מה הסיכוי שהם נותנים לחבילה של 120 יורו להחליק? במיוחד שהחבר'ה באקסטרימר מציינים שהם מדביקים את הקבלה לחבילה.
...
תבטל - אני יודע שהמשלוח הראשון לפחות עבר ללא מיכוס - מאז עברו הרבה חבילות בסטרים - אז המידע של ידידינו המלומד עדכני יותר..istarmini כתב:סיכוי אפסי. הם למדו שם בדיוק מה זה סטרימר ומרגע שסיימו ללמוד אנחנו התחלנו לשלם.Assif כתב:עד שאני מגבש דעה אתה בא ומערער אותי ככהNzep1 כתב:יש כמובן גם סיכוי שלא יבקשו מכס - יש לא מעט שרכשו אקסטרימרים ולא מדרש מהם לשלם מכס...., מה הסיכוי שהם נותנים לחבילה של 120 יורו להחליק? במיוחד שהחבר'ה באקסטרימר מציינים שהם מדביקים את הקבלה לחבילה.
......
תהנה - בכל מקרה - מומלץ להשתמש בחיבור קוי - ולעשות את המאמץ הנדרש לכך - תעשה את השיקול שלך באם לרכוש את הדונגל האל חוטי או לא.
ביטלתי, ואני לא ארכוש את האנטנה בקנייה הראשונית, כרגע הראוטר יחסית קרוב לטלוויזיה אז לא צריכה להיות בעיה להעביר כבל.
אולי בעתיד נרכוש את האנטנה, מה גם שהראוטר שלי לא תומך ב "N".
תודה חבר'ה, עזרתם לי, נראה לי שאני פשוט ארכוש את המכשיר היום אחרי העבודה.
אולי בעתיד נרכוש את האנטנה, מה גם שהראוטר שלי לא תומך ב "N".
תודה חבר'ה, עזרתם לי, נראה לי שאני פשוט ארכוש את המכשיר היום אחרי העבודה.