Dune 3 או Popcoren c200
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
JB +כתוביות בעברית+כונן BD נותן תוצאה אחת C200 . כדאי רק לדעת שכרגע ה DUNE יציב יותר מה C200 מה שאמור להשתנות במהרה בימינו.בר כתב:אני מתלבט בין הדגמים ,חשוב לי שיכלול כונן בלוריי-כמובן תמיכה בעברית כולל כתוביות וJB...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שאלת מליון הדולר שאלת.בר כתב:מתי בדיוק?כדאי לחכות?...
זה אמור להגיע בקרוב. כמה קרוב? אין לי מושג.
אני בחרתי לרכוש את ה C200 ולהמתין בסבלנות עד להתיצבותו המלאה ,כי אני מאמין ,שלטווח הארוך, הוא יתן תמורה טובה יותר מה DUNE .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

קנה בחנות "ההיא" אבל קנה חכם ולמה הכוונה?בר כתב:אני אשאל את השאלה ששאלתי לקנות במחיר מוזל בחנות "ההיא" או היקר יותר? מדובר באמינות ובאחריות וכו' אני מתלבט זמן ארוך היכן לקנות...
1.פתח את הקופסא ותבדוק האם הכל עושה רושם של חדש.
2.האם יש מדבקה על תצוגת המסך בסטרימר? האם המדבקה מודבקת חלק או שעושה רושם שהורדה והודבקה מחדש.
3.האם הכבלים מקופלים כמו שצריך או שיש חשש שפתחו אותם וקיפלו מחדש.
4. האם המכשיר עובד? פשוט תבקש לחבר אותו למתח ולמסך בחנות.
בקיצור תפעיל קצת את החוש השישי שלך בתור צרכן נבון.
מנסיוני האישי אני יכול להגיד שרכשתי שם מכשיר והתצוגה שלא לא פעלה. לאחר התיעצות בפורום, פתחתי את המכסה והתברר שהקונקטור של התצוגה לא היה מחובר כמו שצריך ללוח. לחיצה קלה עליו ,סידרה את הבעיה ומאז הכל אחלה.
שני חברים שלי רכשו מהם את המכשיר ואצל שניהם לא היו שום בעיות מיוחדות.
אני הייתי מציע דבר ראשון לראות את שינ המכשירים עובדים ואז לקבל החלטה,
אני עברתי כמעט על כל הסטרימרים שיש בשוק ויש לי PH A 100, A110 TVIX 4100, 6500 ואת ה DUNE 3 PRIME....
היו לי עוד כמה מכשירים להתנסות שגם הם מבוססי NMT ובשורה התחתונה, המכשיר שמבחינתי השאיר אבק, אבל במרחק רק זה ה DUNE.
השאלה מה אתה מחפש, האם תחבר את המכשיר לרשת ותזרים מדיה, האם יש לך מסך איכותי, האם יש לך מגבר איכותי שייתן לך את כל היכולות,
אני רכשתי את הDUNE שלי בחו"ל כך שמבחינת מחיר עם המיסים יצא לי קרוב ל PC200.
אם אתה עוקב אחר האתר, אז מדובר על עדכון גירסה בקרוב לDUNE שתאפשר לו גם USB של DDT, בקיצור מחבינתי - זה ה dream machine
בכל מקרה לגבי החנות - אני רוכש מהם הרבה ציוד וכשהיתה לי בעיה (עם כונן לדוגמא) - באתי הבאתי, וידאו שהסריאל אכן שייך לדיסק שנרכש אצלהם, נשלח למעבדה ואחרי שבוע הודיעו לי לבוא ולקבל חדש - לי לא היו בעיות איתם...
תהנה מהבחירה בכל מקרה מכשירים מעולים
אני עברתי כמעט על כל הסטרימרים שיש בשוק ויש לי PH A 100, A110 TVIX 4100, 6500 ואת ה DUNE 3 PRIME....
היו לי עוד כמה מכשירים להתנסות שגם הם מבוססי NMT ובשורה התחתונה, המכשיר שמבחינתי השאיר אבק, אבל במרחק רק זה ה DUNE.
השאלה מה אתה מחפש, האם תחבר את המכשיר לרשת ותזרים מדיה, האם יש לך מסך איכותי, האם יש לך מגבר איכותי שייתן לך את כל היכולות,
אני רכשתי את הDUNE שלי בחו"ל כך שמבחינת מחיר עם המיסים יצא לי קרוב ל PC200.
אם אתה עוקב אחר האתר, אז מדובר על עדכון גירסה בקרוב לDUNE שתאפשר לו גם USB של DDT, בקיצור מחבינתי - זה ה dream machine
בכל מקרה לגבי החנות - אני רוכש מהם הרבה ציוד וכשהיתה לי בעיה (עם כונן לדוגמא) - באתי הבאתי, וידאו שהסריאל אכן שייך לדיסק שנרכש אצלהם, נשלח למעבדה ואחרי שבוע הודיעו לי לבוא ולקבל חדש - לי לא היו בעיות איתם...
תהנה מהבחירה בכל מקרה מכשירים מעולים
גיא, אני ואתה ודי!
אני מחובר קוי לרשת ומתכון להזרים מדיה.יש לי מסך איכותי מאוד Sony 40ex700 שבהעדר סטרימר אני משתמש ברשת הפנימית של סוני .הריסבר ישן פיוניר 512S ואני מתכון לההחליפו בחודשים הבאים ברסיבר שיתמוך בפורמטים החדשים.איך עובד אצלך JB ב DUNE?
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים