תגובות לכתבה: Onkyo TX-SR308

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #41 

ariel-ro כתב:
טלHD כתב:
ziv_r כתב:טלHD,
גם אני בדקתי עם מקורות מוסמכים :wink:
התשובה שלי בעינה עומדת :wink:
:wink:
...
זיו, אתה גאון :wink: מכוון שה"תרגום" לתשובתך היא הגעה החל מעוד שבוע (יוני...) ועד עוד שבוע ושלושה חודשים (ספט').

ככה שבכל מקרה אתה צודק ולא יכולה להיות טעות בתשובתך (Y)
...
פיספסתי משהו?
...
כן, הודעה מס' 6...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 30#1119930

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #42 

מדובר בסך הכל ברסיבר רמת כניסה המתומחר בעולם בכ 200 דולר.
לפי כל קנה מידה הגיוני הרסיבר הזה נותן המון תמורה ביחס לסכום הנדרש עבורו.

לדעתי, רק שני דברים קטנים מונעים מהרסיבר מלהיות רסיבר רמת כניסה מושלם:
1. BINDING POST קפיציים במקום המתברגים המאפשרים שימוש ב SPADES או בננות ומחייבים שימוש בכבלים דקים יחסית.
2.העדר מערכת כיול אוטומטית. בעיה שניתן להתגבר עליה בקלות יחסית באמצעות זוג אוזניים וקצת סבלנות.

לאונקיו מימי הקמתה מדיניות מבורכת לספק רסיברים איכותיים במחירים נמוכים. דבר שעשתה היטב גם עם הרסיבר שלפנינו.
התמחור השערורייתי של טופ אודיו הוא לא נושא חדש בפורום. דנו בו בשרשורים אין ספור ואני לא רואה שום סיבה לדוש בו שוב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #43 

ביקורת מעולה, נהניתי לקרוא.
הבעיה ברסיברים entry level הוא שהם לא משהו שיגרמו לחברי הפורום להיות מרוצים מהם, תמיד יש בהם יותר מדי פשרות והם מתאימים הרבה יותר לשוק הלא מקצועי שצריך מערכת במבצע של עיתון סופ"ש.
יחד עם זאת, נשמע שהעלות מול התועלת במוצר גבוהה, גם אם מדובר בעלות גבוהה יותר מהמחיר בחו"ל.

reuven_br
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #44 

"שאפו" על ההשקעה, מאמר מעניין,
ד.א
מישהו יודע היכן משיגים את ה Teufel M320F בארץ, ומה מחירם?

גושי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
שם מלא: גושן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #45 

בתור מישהו ששדרג רסיבר עם DVD מובנה ו- אל תצחקו - וידיאו מובנה, זה בהחלט קפיצת מדרגה.
עשיתי סקר שוק המון זמן ושברתי את הראש מה אני צריך, ומה לא, האם אפסקיילינג באמת חשוב או שאפשר בלעדיו - דברים כאלה.
בסופו של דבר נתקלתי בדגם הזה, שבינתיים עושה מבחינתי את העבודה. כמו שכתבתם - למשתמשים שזה הרסיבר הראשון שלהם, הוא בהחלט מספיק.

הנה תרומתי הצנועה:

יתרונות
* מחיר זול - הוא עלה לי 1800 שח ואני חושב שהוא מספיק בדיוק לצרכים שלי.
*פשוט, לא מסובך ו"ישר ולעניין". גם בלי לקרוא את הוראות ההפעלה הצלחתי פחות או יותר להבין מי נגד מי ולשחק עם ההגדרות. אני מניח שאחרי מעבר על ההוראות אגלה עוד דברים מעניינים, אבל סהכ קל להתמצא בתפריטים שלו.
* סאונד לא רע בכלל - אמנם אין לי מדד להשוואה, כי עם רמקולים אחרים, אקוסטיקה אחרת וכמובן מגבר אחר הייתי מקבל תוצאות אחרות, אבל בהשוואה למערכת LG בשקל שהיתה לי קודם, מדובר בשיפור משמעותי בשבילי. .
* מאוד מצאה חן בעיני האפשרות לכבות את הרסיבר, ועדיין להעביר באמצעותו תמונה וסאונד (אמנם סאונד ללא יכולת שליטה, אבל עדיין). מאוד שימושי
* חיבורים מספיקים (לי, כרגע)- הרסיבר משמש לי בעיקר לצפיה באמצעות סטרימר. לכן השתמשתי אך ורק בכניסה אחת של HDMI לסטרימר, וביציאה אחת של HDMI לטלוויזיה, וזהו. כל שאר הכניסות והיציאות בינתיים לא רלוונטיות לי, ולכן מגבר עם עוד יותר כניסות ויציאות היה סתם מיותר.
* לא יודע עד כמה זה משנה, אבל התמיכה בשידורי תלת ממד. כרגע זה נראה לי ממש לא רלוונטי, וגם אם לא היתה את התמיכה הזו הייתי קונה את הרסיבר, אבל ימים יגידו (:
* שלט נוח - עם טווח קליטה טוב, גם אם לא בזווית ישירה לרסיבר
* רדיו - כמעט ולא מתייחסים לזה כיום וחבל (: האיכות ממש הפתיעה אותי. חלק מהתחנות לא נקלטות טוב, אבל אלה שכן - נשמעות מצויין.

חסרונות:
* עוצמה - הסקאלה נעה בין 0 ל-80, ולרוב אני רואה סרטים על 50. זה גם מאוד תלוי בפורמט הסאונד המתקבל ברסיבר, לכן קבצים אחרים דורשים קצת יותר הגברה. הייתי מצפה שהרסיבר יספק עוצמה טובה גם ב-40, אבל זה קצת קטנוני. אני לא חושב שאגיע בקרוב לאזור ה-70 אפילו.
* כיול רמקולים - היה נחמד אם הדגם הזה היה כולל את כל האודיסיי והמיקרופונים להגדרת הרמקולים, כי קצת קשה לי לדעת באיזו עוצמה\מרחק להגדיר כל רמקול ורמקול. קצת ניסויים יפתרו את הבעיה, אבל אני לא חושב שאגיע לתוצאה מושלמת...
*נתקלתי בתופעה מוזרה כשצפיתי בסרטים דרך הסטרימר - התמונה בטלוויזיה היתה נעלמת ומופיעה שוב כמה פעמים, עד שהיא היתה מודיעה שהפורמט לא נתמך. זה מסתדר מעצמו אחרי שיוצאים מהסרט או מכבים ומדליקים את הרסיבר\סטרימר - אבל עדיין תופעה מוזרה. קראתי ביקורת בחול שהרסיבר לא יודע להתמודד טוב עם סאונד בפורמטים החדשים של ה-HD. אולי זו יכולה להיות הבעיה?
* אולי אני עיוור - אבל לא מצאתי שעון! היה יכול להיות לי מאוד שימושי אם לאחר כיבוי הרסיבר היתה רק תצוגה של השעה. אולי זה לא משהו שנפוץ ברסיברים... לא יודע (:
לסיכום: רסיבר פרקטי, צלילים טובים יחסית ומחיר זול - למשתמשים עם צרכים בסיסיים עד בינוניים הוא לגמרי מתאים.

אפילו את הפרק האחרון של אבודים ראיתי לראשונה דרך רסיבר, כך שהסאונד היה בDTS, ו-אם נתעלם רגע מהתוכן של הפרק - היה באמת אחלה (:

תודה לכל מי שעזר, המליץ ונתן כיוונים. בתור "לא מומחה", אשמח לענות על שאלות ספציפיות בקשר למערכת אם יהיו למישהו..

גושי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #46 

ziv_r כתב:טלHD,
בדרך כלל היבואנים נרתעים מלהגיש רסיברים שלהם לביקורת השוואתית מסיבה ברורה. בנוסף, ה RX-V467 כיום לא זמין בארץ ואמור להגיע רק בין יוני לספטמבר.
...
עדכון לזיו ולכל מי שהתעניין ושאל...

Yamaha RX-V467
Yamaha RX-V567

הגיעו לארץ.
תוך מס' ימים יצאו למכירה בחנויות. (Y)

יק
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

אמור להיות גם דגם 667

שליחה #47 

עם 6 כניסות HDMI ו ZONE 2 יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”