תגובות לכתבה: Onkyo TX-SR308
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
רסיבר: Onkyo TX-SR308
רסיבר: Onkyo TX-SR308
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה ביקורת חברים!
נשמע כמו רסיבר מעניין בתור רסיבר כניסה לאנשים שעיקר הדגש שלהם על קולנוע ביתי. מעניין יהיה לראות מה התמחור של שאר הרסיברי כניסה הכוללים HDMI 1.4 ואת הפורמטים החדשים.
מצד שני - העדר כיול אוטומטי (קצת מוזר - אפילו נתקלנו כבר במערכות ALL IN ONE שכוללת פיצ'ר חשוב זה), ואיכות המוסיקה - בעייתיים.
חשוב מאוד לשים לב למי שמתכנן לרכוש - ש-3 כניסות HDMI כיום זה משהו מאוד גבולי - למשל ממיר, נגן בלוריי/PS3 ומזרימדיה - הופ... אנחנו ב-3. מה אם נרצה לחבר גם מחשב,מצלמת וידאו או דבר נוסף?
נשמע כמו רסיבר מעניין בתור רסיבר כניסה לאנשים שעיקר הדגש שלהם על קולנוע ביתי. מעניין יהיה לראות מה התמחור של שאר הרסיברי כניסה הכוללים HDMI 1.4 ואת הפורמטים החדשים.
מצד שני - העדר כיול אוטומטי (קצת מוזר - אפילו נתקלנו כבר במערכות ALL IN ONE שכוללת פיצ'ר חשוב זה), ואיכות המוסיקה - בעייתיים.
חשוב מאוד לשים לב למי שמתכנן לרכוש - ש-3 כניסות HDMI כיום זה משהו מאוד גבולי - למשל ממיר, נגן בלוריי/PS3 ומזרימדיה - הופ... אנחנו ב-3. מה אם נרצה לחבר גם מחשב,מצלמת וידאו או דבר נוסף?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אורי, נראה מאוד מעניין. צר לי אך לא הצלחתי להבין מה המגרעות מלבד חוסר כיול אוטומטי.
איתי - מקווה שאני לא חוצפן - רסיבר ב2300 שקלים עם כל הפונקציות האלו, 3 כניסות HDMI זה יפה מאוד. יש מסכי LCD ופלזמות עם כמות כניסות כזו שעולים הרבה יותר...
איתי - מקווה שאני לא חוצפן - רסיבר ב2300 שקלים עם כל הפונקציות האלו, 3 כניסות HDMI זה יפה מאוד. יש מסכי LCD ופלזמות עם כמות כניסות כזו שעולים הרבה יותר...
Vocare Ad Regnum
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
יש לי את המכשיר, וגיליתי שאני לא יכול לשלוט על קונפיגרציית הרמקולים במידה ואני עובד על מערכות A ו B במקביל. כנ"ל לא על B. לא כ"כ מובן לי הרעיון מאחורי זה.
שאלה שיש לי - איך אני אמור להתחבר למערכת A? שני קונקטורים של RCA? משהו אחר? ההלחמה מתבצעת באותו אופן שבו מלחימים קונקטור לכבל RCA סטנדרטי?
שאלה שיש לי - איך אני אמור להתחבר למערכת A? שני קונקטורים של RCA? משהו אחר? ההלחמה מתבצעת באותו אופן שבו מלחימים קונקטור לכבל RCA סטנדרטי?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תודה על הביקורת, הרסיבר הזה נשמע סה"כ מאכזב גם בקולנוע ביתי בייחוד בחלק של הבאסים (החשוב מאוד בדר"כ למי שרוכש רסיבר בתקציב דל...).
היה מעניין מאוד להשוות אותו ראש בראש עם רסיברים מתחרים כמו ימהה 467 ופיוניור 520 החדשים.
האם יש כוונה לבחון אותם/אחד מהם בקרוב?
היה מעניין מאוד להשוות אותו ראש בראש עם רסיברים מתחרים כמו ימהה 467 ופיוניור 520 החדשים.
האם יש כוונה לבחון אותם/אחד מהם בקרוב?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
בדרך כלל היבואנים נרתעים מלהגיש רסיברים שלהם לביקורת השוואתית מסיבה ברורה. בנוסף, ה RX-V467 כיום לא זמין בארץ ואמור להגיע רק בין יוני לספטמבר.
בדרך כלל היבואנים נרתעים מלהגיש רסיברים שלהם לביקורת השוואתית מסיבה ברורה. בנוסף, ה RX-V467 כיום לא זמין בארץ ואמור להגיע רק בין יוני לספטמבר.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הבעייה העיקרית ברסיבר היא איכות ההגברה שלו - הצלילים יוצאים מאוד שטוחים וחסרי נפח.TANDBERG כתב:אורי, נראה מאוד מעניין. צר לי אך לא הצלחתי להבין מה המגרעות מלבד חוסר כיול אוטומטי...
הוא מתקשה להתמודד עם קטעים שמכילים מספר רק של מקורות צליל (לדוגמא תזמורת).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
IS99 - יש שרשור תלונות מחירים - אפשר שם להתלונן על כך. זה שרשור על הביקורת.
TANDBERG - לא חוצפן בכלל
אני רק ציינתי מאין הבנה שלי והתייחסות שלי לביקורת ולרסיבר זה הכל.
הפנייה לדגשים שלדעתי לרוכשים פוטנציאלים כדאי לבדוק.
אנשים היום - יש להם איזה DVD - אז הם יחשבו ששלושה HDMI - זה המון. אבל בקלות אפשר לגמור את זה ואז לחפש פתרונות קסם או להיות זקוק לשדרוג.
TANDBERG - לא חוצפן בכלל
אני רק ציינתי מאין הבנה שלי והתייחסות שלי לביקורת ולרסיבר זה הכל.
הפנייה לדגשים שלדעתי לרוכשים פוטנציאלים כדאי לבדוק.
אנשים היום - יש להם איזה DVD - אז הם יחשבו ששלושה HDMI - זה המון. אבל בקלות אפשר לגמור את זה ואז לחפש פתרונות קסם או להיות זקוק לשדרוג.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
חבל ומוזר שאין ברמה הזו RC, שהרי זה כבר קיים ברסיברים ברמות ENTRY גם לאונקיו. יתכן שהעניין של העלות של המיקרופון, המעבד או ה-LICENSING, ובכל זאת לדעתי זה MUST HAVE כיום ברסיברים.
המחיר אטרקטיבי ביותר, אבל הייתי נמנע היום מרכישת רסיבר ללא יכולות RC.
המחיר אטרקטיבי ביותר, אבל הייתי נמנע היום מרכישת רסיבר ללא יכולות RC.
אני לא בדיוק התלוננתי לגבי המחיר
הכוונה שלי הייתה שהביקורת התיחסה למוצר הזה כמו למוצר יקר כאשר בפועל הוא מוצר שאמור להיות מאוד זול ולכן לדוגמא זה שהמחברים של רמקולים לא משהו .. זה באמת לא בעיה כי זה אכן מה שאמרוים לקבל ב 200$ כנ"ל רוב הבעיות האחרות שצויינו ביקורת
הכוונה שלי הייתה שהביקורת התיחסה למוצר הזה כמו למוצר יקר כאשר בפועל הוא מוצר שאמור להיות מאוד זול ולכן לדוגמא זה שהמחברים של רמקולים לא משהו .. זה באמת לא בעיה כי זה אכן מה שאמרוים לקבל ב 200$ כנ"ל רוב הבעיות האחרות שצויינו ביקורת
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Is99,
קרא שוב את סיכום המאמר.
בחנו אותו בעין אובייקטיבית וציינו את יתרונותיו וחסרונותיו.
אם הוא שווה את המחיר או לא - זאת כל אדם יקבע לעצמו, אבל לדעתי אי אפשר לתת ״הנחות״ בגלל קהל היעד (אני לא חושב למשל ש binding posts יקרים בהרבה ממחברים קפיציים.
קרא שוב את סיכום המאמר.
בחנו אותו בעין אובייקטיבית וציינו את יתרונותיו וחסרונותיו.
אם הוא שווה את המחיר או לא - זאת כל אדם יקבע לעצמו, אבל לדעתי אי אפשר לתת ״הנחות״ בגלל קהל היעד (אני לא חושב למשל ש binding posts יקרים בהרבה ממחברים קפיציים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח ש zeev78 מתייחס לבדיקה עם רמקולים "מתאימים" יותר, כפי שציינו בסיכום.mta194 כתב:zeev78,
אילו נסיבות אחרות?...
מה לעשות - אנו פועלים במסגרת המתאימה לנו ועם הציוד הקיים (שאנו מכירים ויכולים לשפוט על פיו).
אגב, כנראה שאם היינו בודקים רק עם סט סטלייטים "כניסה" היינו מקבלים תגובות שזה לא מכסה את הכל (כי לא בדקנו עם רמקולים "מלאים") - תמיד יהיו מי שלא יסכימו עם כל התוצאות, ולכן זו ביקורת ואנו ממליצים לשמוע גם לבד לפני רכישה.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
התשובה שלי לזה היא כן ולא -zeev78 כתב:סט סאטליטים שמורכב מרמקולים תואמים ברמת מחיר דומה לזו של הרסיבר (לא לשכוח שמדובר ברסיבר ברמת כניסה)....
כן - אני מסכים שעדיף לבדוק את הרסיבר עם רמקולים באותה רמה של הרסיבר.
לא - הקו המנחה בביקורות הוא לשנות רק פרמטר אחד - כלומר לקחת מערכת קיימת ולהחליף בה רק רכיב אחד. אם היינו מצרפים רמקולים שלא מוכרים לנו למערכת לא היה לנו גורם ייחוס טוב.
המוצר צריך להבדק בסביבה הביתית והמוכרת לסוקר עם הציוד שהוא מכיר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

zeev78,
אנחנו נשתדל בביקורת הבאה למצוא סוקר עם ציוד אשר יתאים לדרישות שלך.
תודה על ההערות.
אנחנו נשתדל בביקורת הבאה למצוא סוקר עם ציוד אשר יתאים לדרישות שלך.
תודה על ההערות.