אהלן, השאלה שלי היא איך אפשר להפשיט בלו-ריי מלא מכל הדברים הלא חיוניים?
כלומר, להשאיר אך ורק את הסרט ללא התוספות, ללא הכתוביות המיותרות וללא פסי הקול המיותרים?
(יש לי את אליס בארץ הפלאות, לא בתור ISO אלא בתור תיקיות עם קבצים)
איך אפשר "להפשיט" בלו-ריי מלא?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
1.פתח את תקיית ה STREAM ותבדוק שם האם אחד הקבצים הוא קובץ גדול משמעותית כלומר כ 20GB וצפונה. במידה וכן זה הקובץ של הסרט ואותו אתה צריך. את כל יתר הקבצים והתקיות אתה יכול למחוק.RoeyTNT כתב:אהלן, השאלה שלי היא איך אפשר להפשיט בלו-ריי מלא מכל הדברים הלא חיוניים?
כלומר, להשאיר אך ורק את הסרט ללא התוספות, ללא הכתוביות המיותרות וללא פסי הקול המיותרים?
(יש לי את אליס בארץ הפלאות, לא בתור ISO אלא בתור תיקיות עם קבצים)...
2.פתח את תוכנת TSMUXER ותטען את הקובץ. אתה תראה שם אילו פורמטי סאונד הוא מכיל (באילו שפות) איזה תרגומים יש בתוכו. אתה יכול לבטל את הסימן עבור מה שאתה לא צריך . לאחר מכן סמן למטה, שהקובץ שיוצא יהיה בפורמט M2TS ,תגדיר מקום היכן לשמור אותו ותפעיל את ה MUXER. הקובץ שתקבל יכיל בדיוק את מה שרצית.
3. במידה ובתקיית ה STREAM אתה לא מוצא קובץ אחד גדול זה סימן שהסרט מורכב ממספר קבצים שיש לחבר אותם. לצורך זה פתח את תוכנת BDINFO ותראה מה הוא קובץ ה MPLS הגדול ביותר. את הקובץ הזה , שנמצא בספריית ה PLAYLIST ,אתה טוען בתוכנת ה TSMUXER והוא כבר יפתח את כל הקבצים שמרכיבים את הסרט. מנקודה זו אתה פועל כמו בסעיף 2 .
בהצלחה