הערוץ הראשון ב- HD
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ישנה פה בעייה מכיוון שאי אפשר לסגור את הרשות סתם כך, צריך לדאוג קודם כל לחלופה או לפחות לשלד
קטן עובד שייקבל לידיו את אחריות השידור הממלכתי במדינת ישראל במיוחד קול ישראל,ישנם לא מעט אנשי הפקה עריכה מגישים ,כתבים וכן גם טכנאים שערכם לא יסולא בפז ואלא מהווים את ליבת ההפקה והיצירה ולא כל אוכלי החינם מסביבם.
קטן עובד שייקבל לידיו את אחריות השידור הממלכתי במדינת ישראל במיוחד קול ישראל,ישנם לא מעט אנשי הפקה עריכה מגישים ,כתבים וכן גם טכנאים שערכם לא יסולא בפז ואלא מהווים את ליבת ההפקה והיצירה ולא כל אוכלי החינם מסביבם.
את הרדיו אפשר להשאיר, הרדיו אפילו רווחי.
את הטלויזיה אפשר פשוט לכבות. להשאיר שני עורכי דין שיטפלו בהעברת הזכויות של שידורי EBU לגופים פרטיים או ערוץ 2, עד שיקום משהו אחד, אם יקום. הוא יכול לטפל אך ורק בהזמנת הפקות מגורמים חיצוניים, זה כל מה שיהיה לו מותר לעשות. לא להפיק כלום, לא לצלם כלום, לא לשדר שום דבר. כך אפשר להסתפק במאה עובדים. כל דבר מעבר - פשע כנגד משלם המיסים.
את הטלויזיה אפשר פשוט לכבות. להשאיר שני עורכי דין שיטפלו בהעברת הזכויות של שידורי EBU לגופים פרטיים או ערוץ 2, עד שיקום משהו אחד, אם יקום. הוא יכול לטפל אך ורק בהזמנת הפקות מגורמים חיצוניים, זה כל מה שיהיה לו מותר לעשות. לא להפיק כלום, לא לצלם כלום, לא לשדר שום דבר. כך אפשר להסתפק במאה עובדים. כל דבר מעבר - פשע כנגד משלם המיסים.
זה יותר טוב מהקודם?!? לא ראיתי את הקודם. זה היה נורא.
אה, ואפשר להאשים את ערוץ 1 בהרבה (כולל מעיכת התמונה ב SD בטעות, לוגו HD בשידור SD), אבל את פס הקול הוא לא הרס. גם ההונגרים שידרו ב HD עם פס קול סטריאו MPEG רגיל. אה, בשידור לוויני פתוח לחלוטין.
אה, ואפשר להאשים את ערוץ 1 בהרבה (כולל מעיכת התמונה ב SD בטעות, לוגו HD בשידור SD), אבל את פס הקול הוא לא הרס. גם ההונגרים שידרו ב HD עם פס קול סטריאו MPEG רגיל. אה, בשידור לוויני פתוח לחלוטין.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
עלו לגמר:
גיאורגיה
אוקראינה
טורקיה
ישראל
אירלנד
קפריסין
אזרבייג'ן
רומניה
ארמניה
דנמרק
בנוסף יהיו 10 המדינות שעלו בסמי הראשון, נורווגיה שניצחה בשנה שעברה ו4 המדינות הקבועות שהן ספרד, בריטניה, גרמניה וצרפת. הפייבוריטים שלי בגמר הם גרמניה, אזרבייג'ן, קפריסין ובלגיה.
גיאורגיה
אוקראינה
טורקיה
ישראל
אירלנד
קפריסין
אזרבייג'ן
רומניה
ארמניה
דנמרק
בנוסף יהיו 10 המדינות שעלו בסמי הראשון, נורווגיה שניצחה בשנה שעברה ו4 המדינות הקבועות שהן ספרד, בריטניה, גרמניה וצרפת. הפייבוריטים שלי בגמר הם גרמניה, אזרבייג'ן, קפריסין ובלגיה.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לגבי הערוץ ב HD כול הכבוד לערוץ הראשון באמת אלופים
לגבי ה SD הייתי פשוט מזועזע לראות תמונה כזו ! אני חושב שביוטיוב באיכות 380P אני רואה יותר טוב ממש תמונה מגעילה וסאונד שעשו טובה ששמעו בכלל.
מזל שהיה את ה HD כגיבוי ב SD בכלל לא שווה לראות.
לגבי ה SD הייתי פשוט מזועזע לראות תמונה כזו ! אני חושב שביוטיוב באיכות 380P אני רואה יותר טוב ממש תמונה מגעילה וסאונד שעשו טובה ששמעו בכלל.
מזל שהיה את ה HD כגיבוי ב SD בכלל לא שווה לראות.
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הארמנית מדהימה ביופיה, לא רק בגובהה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני חייב רגע שתעשו לי סדר עם המונדיאל הזה....
אני מנוי בהוט, אם אני רוצה לראות את המונדיאל בHD מה אני צריך? רק ממיר HD? ראיתי שערוץ 5 גם עשו פרומואים למונדיאל בספורט5 HD
אז מה יהיה כאן, הערוץ הראשון שהוא פתוח וישדר את המונדיאל בחינם, ערוץ הספורט שישדר את המונדיאל בתשלום...משהו פה לא מובן לי.
והאם בכלל הוט מוכנים לתת ממיר HD ללא חבילת ערוצים?
אני מנוי בהוט, אם אני רוצה לראות את המונדיאל בHD מה אני צריך? רק ממיר HD? ראיתי שערוץ 5 גם עשו פרומואים למונדיאל בספורט5 HD
אז מה יהיה כאן, הערוץ הראשון שהוא פתוח וישדר את המונדיאל בחינם, ערוץ הספורט שישדר את המונדיאל בתשלום...משהו פה לא מובן לי.
והאם בכלל הוט מוכנים לתת ממיר HD ללא חבילת ערוצים?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי השידורים, אומרים שהערוץ הראשון לא ישדר 100% מהמשחקים, אלא קצת פחות,ShayGTi כתב:אני חייב רגע שתעשו לי סדר עם המונדיאל הזה....
והאם בכלל הוט מוכנים לתת ממיר HD ללא חבילת ערוצים?...
שאר המשחקים ישודרו בערוצים האחרים. דיברו על זה פה באחד הדיונים לאחרונה.
הרוב יהיה בערוץ הראשון. בכל מקרה בשביל לראות את השידורים ב- HD של הערוץ הראשון, אתה תיאלץ להירשם ולקבל ממיר HD מהחברה שאתה מנוי בה.