הערוץ הראשון ב- HD
כרגיל צדקתי
ואני הייתי עקבי לכל הדרך אשר טענתי
שהערוץ הראשון יביא לנו את מהפכת ה HD בשידור הפתוח ואכן
צדקתי ,לכל אלה שרצו לשחק אותה על חשבון הערוץ הראשון ויצאו בגידופים ,יצאתם קטנים מאד ,מאד .
גם במקרה הכי גרוע אחרי המונדיאל ויירד הערוץ ,הוא יעלה שוב ב 2011 במתכונת רחבה
ובעקבותיו ילכו ערוץ 2 ו 10 לקראת 2012.
שהערוץ הראשון יביא לנו את מהפכת ה HD בשידור הפתוח ואכן
צדקתי ,לכל אלה שרצו לשחק אותה על חשבון הערוץ הראשון ויצאו בגידופים ,יצאתם קטנים מאד ,מאד .
גם במקרה הכי גרוע אחרי המונדיאל ויירד הערוץ ,הוא יעלה שוב ב 2011 במתכונת רחבה
ובעקבותיו ילכו ערוץ 2 ו 10 לקראת 2012.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 25/05/2010 22:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כל הכבוד להם - אבל זה עדיין לא "HD בשידור הפתוח".
מי שרוצה לראות את זה חייב להשקיע לפחות 500 ש"ח (דו חודשי להוט עבור ממיר HD), שלא יתנו לו כלום מעבר לחודשיים האלה.
"HD בשידור פתוח" = HD בערוצי ה DVB-T.
מי שרוצה לראות את זה חייב להשקיע לפחות 500 ש"ח (דו חודשי להוט עבור ממיר HD), שלא יתנו לו כלום מעבר לחודשיים האלה.
"HD בשידור פתוח" = HD בערוצי ה DVB-T.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לא יודע על מה אתם מדברים, אצלי שידורי הSD מקוצצים.
אני משווה את זה לשידור החי בhttp://www.eurovision.tv/esctv.
אני משווה את זה לשידור החי בhttp://www.eurovision.tv/esctv.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כל הכבוד לערוץ 1 על שידור איכותי ב-HD, מחכים למונדיאל.
כפי שכתבתי כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 85#1119685
הבעיה היחידה שאני רואה היא הלוגו של הערוץ, חייבים להגיע למונדיאל עם לוגו שקוף, כדי להימנע מצריבה בפלזמות (קחו בחשבון כמה שעות ביום המסך יהיה דלוק על הערוץ הזה).
יש למישהו רעיון איך לקדם את העניין מול רשות השידור?
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 25/05/2010 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אכן איכות תמונה מצויינת, חבל רק שההסאונד לא ב-5.1 או לפחות בדולבי , אבל לא צריך להיות חזירים....
מעניין אם בכלל ערוץ 1 מעורבים בשידור - או ש YES מעבירים אותו כמו שהוא מהלווין בתוספת הכתוביות. קשה לי להאמין שבערוץ 1 יש ציוד שמתאים לעבודה עם HD ....
מעניין אם בכלל ערוץ 1 מעורבים בשידור - או ש YES מעבירים אותו כמו שהוא מהלווין בתוספת הכתוביות. קשה לי להאמין שבערוץ 1 יש ציוד שמתאים לעבודה עם HD ....
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אצלי השידור בערוץ 11 באותו יחס תמונה כמו 511. השידור בערוץ 1, חברים יקרים, הוא במסך רחב. ההבדל היחיד הוא שלפחות ב- yes המיתוג בממיר בערוץ 11 מופיע כ- 4:3 וזה לא נכון - כי זה 16:9, מה שאומר שבטלוויזיות 4:3 התמונה תהיה אנמורפית.
האיכות ב- HD נהדרת.
האיכות ב- HD נהדרת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא יודע איך זה ביס, ב-RF אנלוגי או ב-DTT, אבל בערוץ 11 בהוט אין שום חיתוך של התמונה. השידור הוא 16:9 כמו שצריך, באותו אופן שבו הוט ויס משדרות סרטים בפורמט 16:9 בערוצי ה-SD שלהן.
וכן, בערוץ 511 רואים פשוט נהדר.
וכן, בערוץ 511 רואים פשוט נהדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
השידור ב511 הוא HD
השידור ב11 הוא הפיד של ה HD, מכווץ ל4:3. טעות להשתמש באותו הפיד. היו צריכים לעשות PAN&SCAN, או לחילופין לשדר באמת ב16:9.
כרגע אם תראו את השידור של 11 בטלויזיה ישנה ולא רחבה השידור ייראה מכווץ ולא אמיתי.
השידור ב11 הוא הפיד של ה HD, מכווץ ל4:3. טעות להשתמש באותו הפיד. היו צריכים לעשות PAN&SCAN, או לחילופין לשדר באמת ב16:9.
כרגע אם תראו את השידור של 11 בטלויזיה ישנה ולא רחבה השידור ייראה מכווץ ולא אמיתי.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם Pan & Scan זה לא נכון, אנחנו ב2010 - שישתמשו בLetter Box ומי שצריך שיקצץ את השוליים דרך הממיר.
בכל אופן אני רואה באינטרנט, השידור של ערוץ 1 ביס זוועתי. אני לא יודע מי אשם אבל אני מקווה ששנה שעברה לא תחזור על עצמה.
בכל אופן אני רואה באינטרנט, השידור של ערוץ 1 ביס זוועתי. אני לא יודע מי אשם אבל אני מקווה ששנה שעברה לא תחזור על עצמה.