המלצה ל LCD 42 מרחק צפייה 2.30-2.50 [b]עדכון מחיר... עד 4,500 ש"ח[/b]
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לכבלים רגילים, ההמלצה היא בד"כ פלזמה.
לדעתי, גם בסלון יחסית מואר. פנסוניק X10 או סמסונג 450 יעשו את העבודה.
Re: לכבלים רגילים, ההמלצה היא בד"כ פלזמה.
אני גם אוהב פלאזמה אבל הוא רוצה LCD מה גם שלי יש בחדר שינה פנסוניק X10 42 וסובלת מהשתקפות והיא גם לא FULL HD כמו שהם רוצים(למרות שכנראה שלא ישתמשו בזה)opv כתב:לדעתי, גם בסלון יחסית מואר. פנסוניק X10 או סמסונג 450 יעשו את העבודה....
בן דוד שלי ראה בזאפ סמסונג 530 איך היא? ומה דעתכם על פיליפס 5604?
אם החדר מואר ויש שימוש באקס בוקס, לדעתי LCD טוב יתאים. הבעיה היא התקציבopv כתב:לדעתי, גם בסלון יחסית מואר. פנסוניק X10 או סמסונג 450 יעשו את העבודה....
פלזמה תעשה את העבודה אבל הילד צריך להיזהר מצריבה עם האקס בוקס
opv כתב:לדעתי, גם בסלון יחסית מואר. פנסוניק X10 או סמסונג 450 יעשו את העבודה....
אפשר גם את ה X20 החדשה...
לגבי ה 5604 - ממש לא כדאי - אחד הדגמים הפחות מוצלחים של פיליפס בשנה האחרונה (לדעתי) ...
ובטח שאין מה להשוות לפלזמה טובה....
במחיר הזה אתה יכול לקהות את הדגם B550.lalzar כתב:גם אני חשבתי שיתאים להם LCD פעם ראיתי את פיליפס 5604 ואהבתי אותה מאוד. אין לי מושג מה מחירה כיום בשוק
בן דוד שלי לעומת זאת משום מה שם עין על הסמסונג 530
מה עדיף? יש מומלצים אחרים בסדר גודל של 4000-4300 ש"ח
תודה...
ה PJ 350 זו פלזמה (המחליפה של ה PJ 300) די בסיסית אך לא רעה (בטח בשידורי SD בהשואה ל LCD במחיר הנ"ל...)lalzar כתב:מה דעתכם על
LG PJ 350
LG 20
LG LD4400
נתקלתי בספק של LG בשקם אלקטריק...
ה LG 42LF20FR (אם זה מה שהתכוונת) דגם LCD FHD שוב די בסיסי אך עם איכות תמונה לא רעה (כולל ב SD ! ) ביחס ל LCD אחרות בתחום המחירים...
את ה LD4400 לא מכיר ולא מוצא בשום מקום ..... מה הדגם הזה ? (נראה לי שיש כאן טעות...)
בכל מקרה נראה לי שאתה מתפזר .... תנסה קודם להחליט מה חשוב לך , תראה מסכים בפעולה ..., תתמקד באזור מסויים כמו פלזמה או לא וכו,...
בהצלחה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ה-40B530 אכן מסך מצויין ונכנס בתקציב אבל המחליף שלו (40C550) נמצא ממש מעבר לפינה כך שכדאי לברר מתי ניתן לספקו.lalzar כתב:אני גם אוהב פלאזמה אבל הוא רוצה LCD מה גם שלי יש בחדר שינה פנסוניק X10 42 וסובלת מהשתקפות והיא גם לא FULL HD כמו שהם רוצים(למרות שכנראה שלא ישתמשו בזה)opv כתב:לדעתי, גם בסלון יחסית מואר. פנסוניק X10 או סמסונג 450 יעשו את העבודה....
בן דוד שלי ראה בזאפ סמסונג 530 איך היא? ומה דעתכם על פיליפס 5604?...
כחברה אני מאוד אוהב את פיליפס ןבעיקר במסכים האיכותיים שלה אלה שהדגם הנ"ל הוא דגם די בסיסי ו (לדעתי) חסרות בו האיכויות שיהפכו אותו לקניה טובה ביחס למחיר ובהשוואה למתחרים...
עד היום (וראיתי אותו במספר מקומות ) לא יצא לי לראות ממנו תמונה איכותית במיוחד בהשוואה למתחרים גם ב SD וגם ב HD אבל יתכן שאפשר לכוון אותה יותר טוב..
במספר מקומות שבחנו אותה (בעולם) כתבו שחסר לה משהו באיכות התמונה (בעיקר בצפיה בסרטים...)
בקיצור אני לא רוצה להיות "שלילי" אולי אם אהבת את מה שראית אז היא כן תתאים...
ביחס לתמורה לכסף אני עדיין חושב שבתקציב שלך לחברות כמו LG ו SAMSUNG יש קצת יותר מה להציע
(תבדוק את LG 20FR ..סמסונג B550 ..וכו'..)
עד היום (וראיתי אותו במספר מקומות ) לא יצא לי לראות ממנו תמונה איכותית במיוחד בהשוואה למתחרים גם ב SD וגם ב HD אבל יתכן שאפשר לכוון אותה יותר טוב..
במספר מקומות שבחנו אותה (בעולם) כתבו שחסר לה משהו באיכות התמונה (בעיקר בצפיה בסרטים...)
בקיצור אני לא רוצה להיות "שלילי" אולי אם אהבת את מה שראית אז היא כן תתאים...
ביחס לתמורה לכסף אני עדיין חושב שבתקציב שלך לחברות כמו LG ו SAMSUNG יש קצת יותר מה להציע
(תבדוק את LG 20FR ..סמסונג B550 ..וכו'..)