ממה שהבנתי,שתי הטלווזיות האלו מאוד מומלצות לטווח המחירים הזה,ואני מתבלט קשות בין שתיהן.
הנה מספר נקודות שמאוד חשובות לי שאולי יעזרו לכם להגיד לי מה עדיף:
1.נושא ההשקפויות-המסך יהיה בחדר יחסית מואר(לא חלונות מכל כיוון אך גם לא חשוך במיוחד) ולכן די חשוב לי פילטר טוב נגד השתקפויות.
2.רמת השחורים-הדבר שהכי משנה לי באיכות התמונה של המסך-אשמח אם אנשים שאולי ראו את שני המסכים יוכלו להגיד לי מה עדיף-כמובן אני לא מצפה לשחורים ברמה של KURO אבל הנושא חשוב לי מאוד.
3.חיבור בקונסולות-למיטב הבנתי קיים בטלוויזיות דבר שנקרא INPUT LAG שיכול לפגוע בחווית השימוש בקונסולה-אשמח אם תגידו לי באיזה מסך הבעיה פחות מורגשת.
4.צפייה בתכני HD\SD-נושא הצפייה שתכני SD הוא קריטי עבורי מאחר שמרבית זמן הצפייה יהיה דרך HOT ולכן חשוב לי לדעת היכן איכות התמונה ב-SD עדיפה. כמובן שגם אשמח לדעת היכן יש עדיפות בתכני HD,למרות שאני מאמין שבשתיהן יראו מדהים כך שהנושא מעט פחות חשוב לי.
5.סאונד-אני כמובן לא מצפה לסאונד ברמה של מערכת,אבל חשוב לי סאונד ברור ונקי עד כמה שאפשר מרמוקלים פנימיים.
אם יש אנשים שמחזיקים באחד מהמסכים ו\או שראו את שניהם בפעולה ויכולים להשוות ולתת לי חוות דעת גם על דברים שלא שאלתי,אשמח מאוד.
אני לא מעוניין להתעסק באופן מעמיק בכיול המסך מעבר לכמה הגדרות בסיסיות,ולכן חשובה לי מאוד איכות התמונה OUT OF THE BOX ואשמח אם תגידו לי מי מהן עדיפה.
ועוד דבר קטן:הבנתי שלסמסנג אמורים לצאת ממש בקרוב דגמים מחליפים לסדרה B,אין לי בעיה לחכות לסדרה החדשה(שאמורה להיות מתומחרת באופן דומה אני מקווה?) אך אשמח לדעת מאנשים כאן מהם השיפורים של דגם C ביחס לדגם B של הפלזמה אותה אני מעוניין לרכוש,גם אם הם לא קריטיים.
מצטער על כמות השאלות ותודה רבה