התבלטות קשה בין PS50B550 ל-50PK550R

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בוקר טוב לכולם. כאמור,אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון-מרבית הזמן צפייה בתכני SD עם מעבר לממיר HD בעתיד הקרוב ובערך 30% מזמן השימוש יהיה בחיבור קונסולות PS3 ו-XBOX360.

ממה שהבנתי,שתי הטלווזיות האלו מאוד מומלצות לטווח המחירים הזה,ואני מתבלט קשות בין שתיהן.
הנה מספר נקודות שמאוד חשובות לי שאולי יעזרו לכם להגיד לי מה עדיף:
1.נושא ההשקפויות-המסך יהיה בחדר יחסית מואר(לא חלונות מכל כיוון אך גם לא חשוך במיוחד) ולכן די חשוב לי פילטר טוב נגד השתקפויות.
2.רמת השחורים-הדבר שהכי משנה לי באיכות התמונה של המסך-אשמח אם אנשים שאולי ראו את שני המסכים יוכלו להגיד לי מה עדיף-כמובן אני לא מצפה לשחורים ברמה של KURO אבל הנושא חשוב לי מאוד.
3.חיבור בקונסולות-למיטב הבנתי קיים בטלוויזיות דבר שנקרא INPUT LAG שיכול לפגוע בחווית השימוש בקונסולה-אשמח אם תגידו לי באיזה מסך הבעיה פחות מורגשת.
4.צפייה בתכני HD\SD-נושא הצפייה שתכני SD הוא קריטי עבורי מאחר שמרבית זמן הצפייה יהיה דרך HOT ולכן חשוב לי לדעת היכן איכות התמונה ב-SD עדיפה. כמובן שגם אשמח לדעת היכן יש עדיפות בתכני HD,למרות שאני מאמין שבשתיהן יראו מדהים כך שהנושא מעט פחות חשוב לי.
5.סאונד-אני כמובן לא מצפה לסאונד ברמה של מערכת,אבל חשוב לי סאונד ברור ונקי עד כמה שאפשר מרמוקלים פנימיים.

אם יש אנשים שמחזיקים באחד מהמסכים ו\או שראו את שניהם בפעולה ויכולים להשוות ולתת לי חוות דעת גם על דברים שלא שאלתי,אשמח מאוד.

אני לא מעוניין להתעסק באופן מעמיק בכיול המסך מעבר לכמה הגדרות בסיסיות,ולכן חשובה לי מאוד איכות התמונה OUT OF THE BOX ואשמח אם תגידו לי מי מהן עדיפה.

ועוד דבר קטן:הבנתי שלסמסנג אמורים לצאת ממש בקרוב דגמים מחליפים לסדרה B,אין לי בעיה לחכות לסדרה החדשה(שאמורה להיות מתומחרת באופן דומה אני מקווה?) אך אשמח לדעת מאנשים כאן מהם השיפורים של דגם C ביחס לדגם B של הפלזמה אותה אני מעוניין לרכוש,גם אם הם לא קריטיים.

מצטער על כמות השאלות ותודה רבה :)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

AMIT223,

ה-LG הוא מסך חדש (קיים במלאי) ואני מאמין שכבר לא ניתן להשיג את ה-B550 בחנויות - קיים מסך מחליף ממש מעבר לפינה - 50C550
בכל מקרה מה מרחק הצפיה שלך?

yuvalbra
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

האם בחרת?

שליחה #3 

תן טיפים , אני באותה התלבטות

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 794
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

אין ספק ש B550 מסך מצויין וגם אני הייתי בהתלבטות הזאת.
אני הלכתי בסוף על PK550 מכמה סיבות.
א. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st18358288
ב. http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0 ... 400,00.htm
שתי ביקורות שממש מהללות את המסך גם בהשוואה ל B550 ולדגמים יקרים יותר של פנסוניק.
ג. מחיר מעולה, נותן תמורה מלאה לכסף.
ד. יפה יותר מ B550 (טעם אישי)
ה. קיים במלאי ומסופק מהר לעומת B550 שצריך לחפש.

אני לא אומר ש B550 לא מסך טוב, ההתלבטות היתה קשה.

ריצ'רד פיינמן (זוכה פרס נובל לפיזיקה 64') אמר שאם אתה מתלבט מאוד בין שתי אופציות ולא יכול להחליט אז כנראה ששתיהם אופציות טובות ופשוט תלך אחרי הלב.

ממה שקראתי C550 די דומה ל B550 אבל דקה יותר, האם זה שווה לחכות? אתה תחליט.

AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה #5 

היי,לצערי עוד לא הגעתי להחלטה ואני בעיקר מחכה להגעתו ש להדגם המחליף ל-B550 כדי להתרשם ממנו. אבל כבר עכשיו אני שומע לגביו טענות ושהוא אינו באותה רמה של ה-B550(שאותה לדעתי כבר לא ניתן להשיג).

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #6 

AMIT223 כתב:היי,לצערי עוד לא הגעתי להחלטה ואני בעיקר מחכה להגעתו ש להדגם המחליף ל-B550 כדי להתרשם ממנו. אבל כבר עכשיו אני שומע לגביו טענות ושהוא אינו באותה רמה של ה-B550(שאותה לדעתי כבר לא ניתן להשיג).
...
תוכל לשתף אותנו בטענות ששמעת? קישור לטענות מבוססות? שמועות זה דבר בעייתי....

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #7 

לדעתי הסמסונג יותר טובה. יש לה פילטר נוגד השתקפות, אשר אין ב LG. יש לה שפע של חיבורים (למרות שאין סקארט), כמו כן נשמעו כמה ביקורות על בעיית צריבות/צבירות ב LG. לא שאין את הבעיה לגמרי בסמסונג, אך לא נשמעו תלונות על כך, כמו שנשמעו ב LG.

כמו תמיד הכי חשוב לראות אותם אחת מול השניה אם אפשר, גם בשידורי SD, ולהחליט איזה תמונה יותר טובה לטעמך.

בהצלחה :wink:

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 2 פעמים

עזוז אותך צבירות צבירות זה עובר מהר אבל

שליחה #8 

המסך הזה הוא פשוט מראה אין לי מילים אחרות לתאר .רואים מעולה השחורים מצוינים .
לבית עם אור לא הייתי נוגע במסך הזה לבית בלי הרבה אור מסך מעולה ביחס למחיר.
ולכל אנשים הצריבות והצבירות צבירות יש במסכי lg אבל הן נעלמות מהר והתופעה אחרי כמה חודשי שימוש בקושי נראת .
המסך היותר טוב אבל רואים עם שחורים פחות טובים הוא הps60 בלי קשר שאני לא מבין למה lg שינו את סידרת הבורדרלס שלהם היא מהממת תחושה של מסך הרבה יותר גדול וההשתקפויות הרבה יותר מינוריות מהk550r.
כנראה שעם שחור שחור יותר באה אחריות אממ סליחה באה השתקפות גדולה יותר.

nimee
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

גם אני התלבטתי בנושא ולבסוף בחרתי בסמסונג, בעיקר בגלל שעל פלזמות של סמסונג אני סומך מתוך נסיון אישי ועל LG לא.

את ה- PK550 לא הצלחתי לראות בשום מקום, אבל הדגמים הקודמים של LG הציגו איכות תמונה בינונית ביותר. כדי שאשתכנע ש- LG בצעו קפיצת מדרגה משמעותית בדור החדש מבלי שראיתי את המסך בעצמי, אני צריך יותר מביקורת חיובית אחת ממקור מהימן ברשת. עד כה Chad B הוא היחיד שכתב ביקורת חיובית שאפשר, אולי, לסמוך עליה. לעומת זאת דייויד קצמאייר מ- cnet.com היה די פושר כלפי האחות הגדולה מבית, ה- PK750. שאר הביקורות ברשת על ה- LG הם לא ממקורות שאני מייחס להם משקל, אבל בכל זאת עניין ה- image retention והציפוי האנטי רפלקסיבי הבעייתי חזרו על עצמם.

בקיצור ה- LG בגדר חתול בשק שאולי מפתיעה לטובה ואולי לא. אני בחרתי לא לקחת את הסיכון.

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 794
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #10 

שים לב שגם צ'אד היה פושר לגבי ה 750 ומאוד אהב את ה 550

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”