שוקל לרכוש טראנסקודר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אני משתמש בזה.
לטעמי יש בהחלט הבדל, אבל חשוב לציין שאני יותר פדנט ממרבית האנשים.
ההבדל בין זה לבין SVIDEO הוא משמעותי בעיקר בנושא הפרדת הצבעים ומריחות, RGB נותן תמונה עם אותה חדות של שחור/לבן, אבל עם הפרדה טובה וחדה יותר בצבעים.
לטעמי יש בהחלט הבדל, אבל חשוב לציין שאני יותר פדנט ממרבית האנשים.
ההבדל בין זה לבין SVIDEO הוא משמעותי בעיקר בנושא הפרדת הצבעים ומריחות, RGB נותן תמונה עם אותה חדות של שחור/לבן, אבל עם הפרדה טובה וחדה יותר בצבעים.
האם יש חנות או אדם שדרכו ניתן להשאיל טרנסקודר לכמה שעות כדי לבדוק את ההשפעה בפלאזמה שלי לפני שאני קונה ?
לאחר ההסבר שלך, עופר, אני בהחלט שם לב למריחה של הדמויות במיוחד באיזור הפרצופים, גם בשידור החדשות של ערוץ 10, הפנים של הקריינים נראות לי מרוחות מעט.
אני משתמש ב TOSHIBA 42WP56 ממרחק 3 מטר.
לאחר ההסבר שלך, עופר, אני בהחלט שם לב למריחה של הדמויות במיוחד באיזור הפרצופים, גם בשידור החדשות של ערוץ 10, הפנים של הקריינים נראות לי מרוחות מעט.
אני משתמש ב TOSHIBA 42WP56 ממרחק 3 מטר.
אני מצטרף לבקשה של MOSHEM וזורק כפפה. אין לי בעיה לקנות טרנסקודר, אבל רק אם הוא מספק הבדל שאני אשים לב אליו.
אם יש בעל חנות שמוכל להלוות טרנסקודר לפני רכישה (או יאפשר לקבל את הכסף חזרה אם הלקוח לא מרוצה מהטרנסקודר תוך כמה ימים), זה המקום לאמר
אם יש בעל חנות שמוכל להלוות טרנסקודר לפני רכישה (או יאפשר לקבל את הכסף חזרה אם הלקוח לא מרוצה מהטרנסקודר תוך כמה ימים), זה המקום לאמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ניר,
LITO התכוון לכך שאתה לא צריך טרנסקודר, מספיק לך כבל SCART TO RGBCVS שיעשה את העבודה... גם אותו ניתן לרכוש בחנויות שמפורסמות באתר. ראה שירשורים.
(אני באופן אישי נשארתי עם חיבור הממיר דרך SCART TO S VIDEO והתוצאה מצויינת, ומה שחשוב, כניסות הBNC במסך פנויות לחיבור ה DVD בקומפוננט, שזה מבחינת רבים-MUST!! )
(אני באופן אישי נשארתי עם חיבור הממיר דרך SCART TO S VIDEO והתוצאה מצויינת, ומה שחשוב, כניסות הBNC במסך פנויות לחיבור ה DVD בקומפוננט, שזה מבחינת רבים-MUST!! )