יקח קצת זמן עד שתכיר יותר טוב את הבריקה,במשך הזמן השיפור יגיע.
בריקה חדשה צריכה לעבור מספר שימושים לצורך שימון ואז היא מתפקדת טוב יותר.
כמו שאמר קודמי,הקפה טעים?,אל תתרגש מחוסר קרמה.
בהצלחה.
א. אולי הטחינה דקה מידיי?
ב. כמו שנאמר לוקח זמן עד שמגיעים לזה. אני חושב שאני עדיין לא שם - צריך להתאמן יותר
עכשיו שאני טוחן לפני ההכנה - יש תחושה שבאמת יש הרבה יותר לחץ והכל יוצא בלחץ כמו שצריך.
אצלי ראיתי שלא הייתה קרמה בשני מקרים -
1. קפה ישן (טחון שקיבלתי בקניית הבריקה, בהתחלה הייתה יופי של קרמה אבל היא הלכה והתמעטה).
2. קפה טחון דק מדי - הקפה היה לא רע אבל נטול קרמה לחלוטין.
אצלי ראיתי שלא הייתה קרמה בשני מקרים -
1. קפה ישן (טחון שקיבלתי בקניית הבריקה, בהתחלה הייתה יופי של קרמה אבל היא הלכה והתמעטה).
2. קפה טחון דק מדי - הקפה היה לא רע אבל נטול קרמה לחלוטין.
...
אוקיי, אז כמו שכתבתי, את הקפה קניתי אתמול וטחנו לי במקום... כלומר, אפשר להניח שהקפה היה טרי.
לגבי הטחינה, ביקשתי שיטחנו חי למקינטה... אתה אומר שיכול להיות שטעו?
ייתכן, לא תמיד בתי קפה יודעים לטחון נכון למקינטה.
עבור על השרשור הדביק של "היכן ניתן לקנות קפה" וחפש מקומות קרובים אליך ומקצועיים (ולצערי, אני לא רואה את אילנ'ס / ארומה / וכו' כמקומות לקנות קפה טחון למקינטה - מאז שהתחלתי לטחון לבד אני מבין למה).
אם אתה רוצה רק לבדוק שהבריקה שלך בסדר ושאתה פועל נכון - אני מניח שמישהו מחברי הפורום יוכל לעזור לך עם קפה טחון טרי בהתאם (ציין מאיפה אתה - אני די בטוח שיהיה מישהו מהאיזור שיוכל לעזור).
בריקה דורשת טחינה מעט דקה יותר ממקינטה רגילה, פשוט בקש טחינה דקה יותר (לא בהרבה) ממקינטה רגילה.
אני מניח שטחנו לך גס מידי + שילוב של קפה לא הכי טרי.
בכל מקרה בדוק האם שמת מספיק קפה, סלסלה מלאה (לא דחוסה) עם יישור מלמעלה להוריד עודפים, מים לפי הסימון מתחת לשסתום הבטיחות ולהבה קטנה שלא חורגת מבסיס המקניטה. איך שהקפה פורץ כבה את האש שלא ישרף ...
הכי חשוב לא להתייאש, אתה יכול גם להסתפק במטחנת להבים ב 100 שקל ולקבל תוצאה טובה וטריה יותר מלקנות קפה טחון מראש ...