ברוך הבא לפורום!
ישנן כמה דרכים לשיפור האיכות:
1. באיזה סוג חיבור השתמשת? Composite או S-Video? אם חיברת ב-Composite (כלומר RCA צהוב רגיל) אז מומלץ בחום לעבור ל-S-Video. השיפור הוא די משמעותי. במדריך ההתקנה של חיבור ממיר הוט/יס למדיה סנטר יש הסבר כיצב מתחברים ב-S-Video.
2. יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינק לטיפ ל-Hauppauge Tweak Tool. לא תמיד הוא עוזר, אבל פה ושם יש תוצאות יפות מאוד שאנשים השיגו.
3. לעבור לתוכנת מדיה סנטר כמו GBPVR החינמית, בה ניתן לקבל איכות הקלטה גבוהה יותר. יש בשרשור המדריכים בראש הפורום מדריך התקנה לתוכנה.
אחרי המון ניסויים שלי עם sagetv, media portal, GBPVR אני יכול לאמר לך שאין הרבה מה לעשות.
לא תוכל להגיע לקצבי דגימה גבוהים איתו תחת ווינדוס (מקסימום שהגעתי היה 5Mbps עם sagetv), אני יודע שתחת אובונטו המצב שונה ( 12Mbps ) אך לא ניסיתי אישית.
יש אפילו שמועה שאומרת כי מייקרוסופט מגבילה את קצב הדגימה במערכת ההפעלה עצמה, אבל זו רק שמועה.
הכרטיס מחובר בחיבור S video.
יש לי גם רסיבר yamaha rxv863 שיודע לעשות upscaling לתמונה אבל לא הצלחתי לחבר אותו (האודיו כן מחובר) כיוון שהוא עושה upscaling רק למה שנכנס אליו ב rca או ב s video (שאותו הרסיבר מוציא ב hdmi) ומהמחשב יוצא רק hdmi או DVI.
האמת שקשה לי להאמין שהחלפת כרטיס טלוויזיה תשפר לך את האיכות. היו פה ושם כאלה שהחליפו כרטיס וקיבלו איכות תמונה זהה. פשוט חבל לי שתוציא סתם כסף.
תנסה GBPVR באיכות הקלטה מקסימלית, ובקודק של Cyberlink PDVD לפענוח MPEG2 בשביל לצפות בתכנים. הקודק מותקן ע"י חבילת המקודדים Shark007, רק צריך לסמן Use PDVD10 Codec בלשונית ה-MPG~MP4 בתוכנת ההגדרות של Shark007, ואז לבחור Cyberlink בפענוח MPEG2 ב-GBPVR.
יש מדריך התקנה לתוכנה הזו בשרשור המדריכים. בהצלחה!
ניסיתי לעבוד עם ה tweaking tool והיה אולי שיפור מזערי.
החלטתי לערכן את הדרייבר של הכרטיס לגרסה האחרונה שמופרסמת באתר של hauppauge
אבל התוצאה זהה
ניסיתי לעבוד עם תוכנת ה WinTV שמגיעה ביחד עם ההתקנה או עם תוכנת GBPVR אבל בשניהם אני לא מצליח לראות Live TV בכלל
חיפשתי באתר מדריך התקנה אבל עדיין ללא תוצאות
אם יש לכם קישור למדריכי התקנה ל GBPVR ו\או ל WinTV אשמח אם תכתבו אותו כאן
pixies כתב:האמת שקשה לי להאמין שהחלפת כרטיס טלוויזיה תשפר לך את האיכות. היו פה ושם כאלה שהחליפו כרטיס וקיבלו איכות תמונה זהה. פשוט חבל לי שתוציא סתם כסף.
תנסה GBPVR באיכות הקלטה מקסימלית, ובקודק של Cyberlink PDVD לפענוח MPEG2 בשביל לצפות בתכנים. הקודק מותקן ע"י חבילת המקודדים Shark007, רק צריך לסמן Use PDVD10 Codec בלשונית ה-MPG~MP4 בתוכנת ההגדרות של Shark007, ואז לבחור Cyberlink בפענוח MPEG2 ב-GBPVR.
יש מדריך התקנה לתוכנה הזו בשרשור המדריכים. בהצלחה!
...
איזה צעדים עליי לנקוט אם אני משתמש במדיהפורטל ? (אם אותם צעדים, אני אנסה)
כמובן לאחר שאעבור ל-Svideo שכנראה יהיה היום אבל אני מאמין שהאיכות עדיין לא תהיה טובה מספיק
(האיכות בטלויזיה ישירה פשוט מהממת...)
היי,
תודה על כל העצות,
השתמשתי במדריך להתקנה של ה GBPVR, ההתקנה עברה בסדר גמור אבל עדיין לא רואים live TV...
יכול להיות שGBPVR לא עובד על windows 7?
האם הוא לא עובד ללא הגדרה של EPG? (כרגע המדיה סנטר שלי לא מחובר לרשת).
לי הוא עובד מצויין בווינדוס 7. אפשר לעבוד גם בלי EPG.
האם הורדת והתקנת את הדרייברים של ה-PVR150 מהאתר של Hauppauge?
יש לך מערכת הפעלה של 32 או 64 ביט? אם יש לך 64 ביט, צריך לעשות קומבינה מיוחדת המופיעה בשרשור המדריכים בראש הפורום.