איפה ניתן להשיג סוני 32" דגם S5500?
אחרי כמה בירורים החלטתי ללכת על הטלויזיה הזאת מכיוון שהיא המתאימה לי ביותר.
רציתי לשאול איפה ניתן להשיג אותה כי כל החנויות מציעות לי את הS5600 שהיא בכלל FULL HD ויקרה יותר.. לכן היא לא מתאימה בשבילי.
חנויות מאזור השרון יהיו הכי טוב כי זה באזור המגורים שלי. שיהיה במחיר כמו הכי זול בזאפ.
תודה
רציתי לשאול איפה ניתן להשיג אותה כי כל החנויות מציעות לי את הS5600 שהיא בכלל FULL HD ויקרה יותר.. לכן היא לא מתאימה בשבילי.
חנויות מאזור השרון יהיו הכי טוב כי זה באזור המגורים שלי. שיהיה במחיר כמו הכי זול בזאפ.
תודה
אתה מתכוון לS5600? כבר כתבתי שהוא יקר מידי ואני לא רוצה FULL HD ככה שהוא לא אופציה בשבילי.
בכל מקרה, לא ניתן להשיג את הS5500 יותר? יש 18 חנויות בזאפ שמוכרות אותו אני פשוט לא רוצה לקנות באינטרנט. שחכתי לציין שאני רוצה רק מיבואן רשמי - ישפאר.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
בכל מקרה, לא ניתן להשיג את הS5500 יותר? יש 18 חנויות בזאפ שמוכרות אותו אני פשוט לא רוצה לקנות באינטרנט. שחכתי לציין שאני רוצה רק מיבואן רשמי - ישפאר.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
המחיר של הדגם החדש EX300 מאוד יקר ביחס לS5500.
יש בדגם הקודם מה שאני צריך: טיונר דיגיטלי מובנה, 3 חיבורי HDMI, עיצוב יפה, הרבה ביקורות טובות ברשת על איכות תמונה, וכמובן המותג - סוני. אני לא רואה סיבה לקנות את הדגם החדש במחיר יקר הרבה יותר.
התקשרתי לאבי סופר והם רוצים עליו 2650 ש"ח, יקר לפי דעתי.
יש חנות שנשאר לה את הדגם הנ"ל במחיר טוב?
אגב מוכרים בוואלה שופס את הטלויזיה ב2290 אחריות ישפאר, אני פשוט לא רוצה לקנות דרך האינטרנט...
יש בדגם הקודם מה שאני צריך: טיונר דיגיטלי מובנה, 3 חיבורי HDMI, עיצוב יפה, הרבה ביקורות טובות ברשת על איכות תמונה, וכמובן המותג - סוני. אני לא רואה סיבה לקנות את הדגם החדש במחיר יקר הרבה יותר.
התקשרתי לאבי סופר והם רוצים עליו 2650 ש"ח, יקר לפי דעתי.
יש חנות שנשאר לה את הדגם הנ"ל במחיר טוב?
אגב מוכרים בוואלה שופס את הטלויזיה ב2290 אחריות ישפאר, אני פשוט לא רוצה לקנות דרך האינטרנט...
אה באמת הוא לא מתאים לישראל?
בינתיים יש לי הוט בכלל, ככה שאני לא צריך את הטיונר, אבל בעתיד יתווספו ערוצים חדשים ואולי אעבור לDTT, אז חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה..
אני לא רוצה לשלם כ"כ הרבה כסף על טלויזיה ובגלל זה אני לא קונה את הסדרות החדשות, התקציב בהתחלה היה 2200-2300 וממילא חרגתי.
אולי אני בסוף יקנה את השארפ S7 שיש בה טיונר דיגיטלי (מקווה שמתאים לישראל)
שהיא עולה אפילו יותר זול - 2300 (אבל רק עם 2 HDMI)
בינתיים יש לי הוט בכלל, ככה שאני לא צריך את הטיונר, אבל בעתיד יתווספו ערוצים חדשים ואולי אעבור לDTT, אז חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה..
אני לא רוצה לשלם כ"כ הרבה כסף על טלויזיה ובגלל זה אני לא קונה את הסדרות החדשות, התקציב בהתחלה היה 2200-2300 וממילא חרגתי.
אולי אני בסוף יקנה את השארפ S7 שיש בה טיונר דיגיטלי (מקווה שמתאים לישראל)
שהיא עולה אפילו יותר זול - 2300 (אבל רק עם 2 HDMI)
כתוב באתר באתר שלהם http://ralco.co.il/prodin.asp?catalogid ... =105&tat=4
"שידור וידיאו דיגיטלי DVB-T מובנה"
זה אומר שהוא מתאים לא? לא שאני צריך את זה בינתיים, אבל תמיד טוב שיהיה לעתיד.
בכל מקרה אם אני ימצא את הסוני במחיר של השארפ אני ילך על הסוני בגלל הרבה יתרונות על השארפ (חוץ מהטיונר)
"שידור וידיאו דיגיטלי DVB-T מובנה"
זה אומר שהוא מתאים לא? לא שאני צריך את זה בינתיים, אבל תמיד טוב שיהיה לעתיד.
בכל מקרה אם אני ימצא את הסוני במחיר של השארפ אני ילך על הסוני בגלל הרבה יתרונות על השארפ (חוץ מהטיונר)
המסך של סוני גם אני קניתי אותו הוא על הפנים תתרחק מסוני ומישפאר כמו מאש אני לא מגזים איתך, קיבלתי מסך פגום בנוסף לזה
שהתמונה על הפנים בשידור הרגיל נמרחת כמו אני לא יודע מה וגם ב HD לא מלהיב במיוחד, השירות של ישפאר ממש מזעזע!!
לא מוכנים להחליף לי את המסך מכיוון שעבר יותר מחודש, מהיום שקיבלתי אותו שבוע לאחר מכן התחילו תקלות שהוא נכבה ונדלק
ונתקע, הם אומרים לי תעדכן גרסה אין לי מושג על מה הם מדברים, שולחים לי טכנאי בפעם השלישית.
אני רכשתי דגם EX302 שהוא מקביל בתכונות לדגם שאתה מעוניין לרכוש.
קניתי בטרקלין חשמל בר"ג
שהתמונה על הפנים בשידור הרגיל נמרחת כמו אני לא יודע מה וגם ב HD לא מלהיב במיוחד, השירות של ישפאר ממש מזעזע!!
לא מוכנים להחליף לי את המסך מכיוון שעבר יותר מחודש, מהיום שקיבלתי אותו שבוע לאחר מכן התחילו תקלות שהוא נכבה ונדלק
ונתקע, הם אומרים לי תעדכן גרסה אין לי מושג על מה הם מדברים, שולחים לי טכנאי בפעם השלישית.
קניתי בטרקלין חשמל בר"ג
אתה מדבר על הS5500 או הS7 של שארפ?nadavrut כתב:תשמע מתן, יש לי את המסך הזה והוא לא משהו בכלל....
מצטער לשמוע, את הדגם שברשותך אני ממילא לא עומד לקנות, אבל המסך הזה דומה מאוד לשלי ואתה היחיד ששמעתי ממנו עד כה אומר תגובות רעות איכות התמונה במסכים של סוני.erezo כתב:המסך של סוני גם אני קניתי אותו הוא על הפנים תתרחק מסוני ומישפאר כמו מאש אני לא מגזים איתך, קיבלתי מסך פגום בנוסף לזה
קניתי בטרקלין חשמל בר"ג...
nadavrut, נכנסתי לפרופיל שלך והבנתי שיש לך את הS5500. מוזר לי לשמוע את זה כי עד עכשיו שמעתי רק ביקורות טובות עליה.
אני מוסיף להתלבטות את הPhilips 32PFL5404H - יש לה טיונר דיגיטלי מתאים לארץ, 3 HDMI וחיבור SCART, ביקורות טובות, בתקווה שעוד אפשר למצוא אותה. אבל מחירה מאוד יקר לפי מה שאני רואה.
אשמח אם תמליצו לי מה לקחת מביניהם, אני רוצה לקנות את הטלויזיה בימים קרובים..
אני מוסיף להתלבטות את הPhilips 32PFL5404H - יש לה טיונר דיגיטלי מתאים לארץ, 3 HDMI וחיבור SCART, ביקורות טובות, בתקווה שעוד אפשר למצוא אותה. אבל מחירה מאוד יקר לפי מה שאני רואה.
אשמח אם תמליצו לי מה לקחת מביניהם, אני רוצה לקנות את הטלויזיה בימים קרובים..
שאלה למומחים כאן-->האם באמת 32BX300 ודגם 32EX302 שברשותי הם אכן אותם טלויזיות אחד לאחד רק בהבדל עיצוב? אם כך הדבר למה שסוני תייצר את אותו המסך?
בנוסף למסך עצמו יש חריץ לכרטיס שכתוב בחוברת ההוראות שניתן לפתוח שירותים בתשלום, אם זה נכון לגבי הארץ איפה משיגים ואיך זה נקרא? לא מצאתי מידע בגוגל על זה.
דרך אגב היום לאור הפניות המרובות שלי לשירות ישפאר וצעקות על מנהלת השירות שם הוחלף לי המסך הפגום במסך חדש לחלוטין, עד עכשיו חוויתי רק תקלות איתו במיוחד בטיונר DTT שיש לו בפנים (עליו הדיון פה) המסך היה מחשיך באופן פתאומי ועושה לעצמו אתחול כמו שמחשב מאתחל את עצמו.
כולי תקווה שצרותיי עם SONY יסתיימו.
בנוסף למסך עצמו יש חריץ לכרטיס שכתוב בחוברת ההוראות שניתן לפתוח שירותים בתשלום, אם זה נכון לגבי הארץ איפה משיגים ואיך זה נקרא? לא מצאתי מידע בגוגל על זה.
דרך אגב היום לאור הפניות המרובות שלי לשירות ישפאר וצעקות על מנהלת השירות שם הוחלף לי המסך הפגום במסך חדש לחלוטין, עד עכשיו חוויתי רק תקלות איתו במיוחד בטיונר DTT שיש לו בפנים (עליו הדיון פה) המסך היה מחשיך באופן פתאומי ועושה לעצמו אתחול כמו שמחשב מאתחל את עצמו.
כולי תקווה שצרותיי עם SONY יסתיימו.