שלום ברצוני לרכוש ממיר לקליטת שידורי טלווזיה חינמי ויש לי כמה שאלות.
אני מחפש עד 400 שח , ממיר שיעמוד בדרישות של קליטת סבירה , 10 23 22 עד כמה שידוע לי יש 5 ערוצים כאלו שהממירים מהסוג הזה קולטים .
אין לי ניסיון קודם עם החברות והפירמות שיש בשוק למכירה .
אני זקוק להמלצה על מכשיר שיקלוט באזור הקריות ללא הפרעה בשידורים , hd לא נחוץ.
חשבתי על Konka KSDT980
תודה .
אין לי ניסיון קודם עם החברות והפירמות שיש בשוק למכירה .
אני זקוק להמלצה על מכשיר שיקלוט באזור הקריות ללא הפרעה בשידורים , hd לא נחוץ.
חשבתי על Konka KSDT980
תודה .
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לאחר מחקר ארוך ומייגע שערכתי בנושא הממירים,
לך על NOWCOM בלבד.
מוכרים רק באופיס דיפו.
מבין כל הממירים, הוא הממיר הכי טוב כרגע בשוק, הכי יציב, ללא MONO, ללא בעיות עם TIMESHIFTING .
הבעיה היחידה שלו היא שאין לו מספיק יציאות/חיבורים שמתאימים לכל אחד ואחד, אבל בכל שאר הנתונים הוא מנצח.
לך על NOWCOM בלבד.
מוכרים רק באופיס דיפו.
מבין כל הממירים, הוא הממיר הכי טוב כרגע בשוק, הכי יציב, ללא MONO, ללא בעיות עם TIMESHIFTING .
הבעיה היחידה שלו היא שאין לו מספיק יציאות/חיבורים שמתאימים לכל אחד ואחד, אבל בכל שאר הנתונים הוא מנצח.
הייתי מציע לך לקרא קודם את המאמר הזה:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01747
לי העובדה שאי אפשר להתחיל לצפות באיחור בהקלטה - אלא חייבים לסיים להקליט ואז להתחיל לצפות! נוראית.
90% מהשימוש שלי בממיר מקליט הוא להתחיל לראות תוכנית מאוחר ולדלג בפרסומות ולסיים לראות בREAL TIME.
בכלל - כל הממירים האלו הם ערימה של *** סיני זול (ממה שאני נתקלתי וקראתי - מהפשוטים ביותר עד היקרים ביותר כמו הקונקה 630HD).
פשוט תמצא את זה עם הפשרות המקובלות עלייך.
ליביו
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01747
לי העובדה שאי אפשר להתחיל לצפות באיחור בהקלטה - אלא חייבים לסיים להקליט ואז להתחיל לצפות! נוראית.
90% מהשימוש שלי בממיר מקליט הוא להתחיל לראות תוכנית מאוחר ולדלג בפרסומות ולסיים לראות בREAL TIME.
בכלל - כל הממירים האלו הם ערימה של *** סיני זול (ממה שאני נתקלתי וקראתי - מהפשוטים ביותר עד היקרים ביותר כמו הקונקה 630HD).
פשוט תמצא את זה עם הפשרות המקובלות עלייך.
ליביו
- dvb-acavish
- חבר ותיק

מניסיון אישי, ברגע שאתה לא יכול להקליט או לצפות בהקלטה בשום צורה (זהירות KONKA), אז זה כבר לא שווה אם זה HD, או לא HD....akira כתב:יש ממירי HD במחיר של כ-300 עד 400 ש"ח.
נראה לי כבר עדיף ללכת על ממיר HD במחיר הזה ולא על ממיר SD......
עבור השידורים הקרקעיים ב- DVB-T לשנה שנתיים הקרובות מספיק ממיר SD, עם יכולות STEREO ויכולות הקלטה יציבות,
תכונות בסיסיות אלה לא קיימות בהמון ממירים שמוצעים כרגע בשוק.
בכלל... יכול להיות שרק "על הנייר" הממיר הוא HD, אבל כשיתחילו שידורי ה- HD נגלה שהוא נתקע ולא מצליח לנגן.
אז עד שלא יתחילו שידורי HD, אי אפשר לקנות ממירי HD.
.
.
.

הסאונד הוא סטריאו בהחלט- הסמסונג שלי מזהה אותו במפורש כסטריאו. ייתכן והמכשיר/חיבור של מי שהחל את השמועה היה תקול או שהסמסונג שלי מדמיינת...
אינני עובד של טלראן ואני כמובן מוחה , גם כאן וגם בפורום של טלראן, על היחס למשתמשים שלהם.
הממיר יציב, אפשר להקליט לפי טיימר ובכלל מספק את מה שציפיתי ממנו.
הסאונד הוא סטריאו בהחלט- הסמסונג שלי מזהה אותו במפורש כסטריאו. ייתכן והמכשיר/חיבור של מי שהחל את השמועה היה תקול או שהסמסונג שלי מדמיינת...
אינני עובד של טלראן ואני כמובן מוחה , גם כאן וגם בפורום של טלראן, על היחס למשתמשים שלהם.
כנאמר חכה...
הוא התרסק לי המון פעמים במהלך הקלטות.
EPG - עדיין אי אפשר לקרא את הכותרות והן לא מופיעות למטה במהלך הזיפזופ.
עדיין אי אפשר להקליט מהEPG
אי אפשר לקפוץ לנקודה מסוימת בהקלטה.
כשהקלטה שאתה צופה בה בזמן שהיא נמשכת נגמרת - אתה נזרק החוצה מהוידאו
אי אפשר להכניס מספרים לתזמון הקלטה (חייבים לגלול למעלה ולמטה)
אי אפשר לראות EPG או לעשות כמעט אף פעולה בזמן צפייה בהקלטה....
ועם כל המשחקים של עידן עם השעון כל יומיים - חצי מההקלטות מופיעות לי בזמנים רנדומלים לגמרי (אבל זו לא ממש אשמתם)
וכל זאת ועוד ידוע לטלרן כמובן שלא שחררה עידכון תוכנה ולא הגיבה לתרד בפורום שלה מאז נובמבר! שנה שעברה! (ומעבר לזאת בכלליות ולא שחררו עדכון תוכנה בערך מאז יולי אוגוסט שנה שעברה):
http://dtt.telran.co.il/viewtopic.php?f ... b37062bfc4
אתה יכול למחות כמה שבא לך - העובדות בשטח מדברות.
ליביו
הוא התרסק לי המון פעמים במהלך הקלטות.
EPG - עדיין אי אפשר לקרא את הכותרות והן לא מופיעות למטה במהלך הזיפזופ.
עדיין אי אפשר להקליט מהEPG
אי אפשר לקפוץ לנקודה מסוימת בהקלטה.
כשהקלטה שאתה צופה בה בזמן שהיא נמשכת נגמרת - אתה נזרק החוצה מהוידאו
אי אפשר להכניס מספרים לתזמון הקלטה (חייבים לגלול למעלה ולמטה)
אי אפשר לראות EPG או לעשות כמעט אף פעולה בזמן צפייה בהקלטה....
ועם כל המשחקים של עידן עם השעון כל יומיים - חצי מההקלטות מופיעות לי בזמנים רנדומלים לגמרי (אבל זו לא ממש אשמתם)
וכל זאת ועוד ידוע לטלרן כמובן שלא שחררה עידכון תוכנה ולא הגיבה לתרד בפורום שלה מאז נובמבר! שנה שעברה! (ומעבר לזאת בכלליות ולא שחררו עדכון תוכנה בערך מאז יולי אוגוסט שנה שעברה):
http://dtt.telran.co.il/viewtopic.php?f ... b37062bfc4
אתה יכול למחות כמה שבא לך - העובדות בשטח מדברות.
ליביו
ליביו, נראה לי שאתה דורש מהמכשיר המסכן קצת יותר מדי...
בטח בתחום ה- EPG, בשבילי הוא (כמעט) לא קיים ולא ממש מעניין.
כבר הקלטתי בו לא מעט, ולא היו התרסקויות. באיזה כונן אתה משתמש ?
אני משתמש בו כתחליף ל-DVD המקליט שהיה לי , והוא בסדר גמור.
לטלראן כבר הפסקתי למחות- זה כבר לא עוזר.
כבר הקלטתי בו לא מעט, ולא היו התרסקויות. באיזה כונן אתה משתמש ?
אני משתמש בו כתחליף ל-DVD המקליט שהיה לי , והוא בסדר גמור.
לטלראן כבר הפסקתי למחות- זה כבר לא עוזר.
נערך לאחרונה על ידי sathack ב 27/05/2010 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

אז הקונקה HD הוא בטוח ב- STEREO ???
אז למה המון חברים אמרו פה שהוא ב- MONO ?
אני הסתמכתי על מה שהם אמרו , וכתבתי בחזרה להמון אנשים שהממיר הזה הוא MONO.
אז KONKA 630 הוא STEREO
אז למה המון חברים אמרו פה שהוא ב- MONO ?
אני הסתמכתי על מה שהם אמרו , וכתבתי בחזרה להמון אנשים שהממיר הזה הוא MONO.
אז KONKA 630 הוא STEREO
שוב, הסמסוננג מזהה אותו כסטריאו.
אפילו ישבתי ושיחקתי בלחצן בסמסונג שמעביר בין מונו לסטריאו, ובכל הערוצים זה השתנה הלוך ושוב.
ייתכן שיש משהו בשידור שמדמה סטריאו, כאשר במציאות זה לא- אינני יודע.
חיברתי לרמקולים טובים וזה נשמע לי סטריאו, אבל קשה לבדוק עם התוכניות שיש - כשמישהו מזייף ב"כוכב נולד" לפעמים אתה בכלל מעדיף MUTE...
אפילו ישבתי ושיחקתי בלחצן בסמסונג שמעביר בין מונו לסטריאו, ובכל הערוצים זה השתנה הלוך ושוב.
ייתכן שיש משהו בשידור שמדמה סטריאו, כאשר במציאות זה לא- אינני יודע.
חיברתי לרמקולים טובים וזה נשמע לי סטריאו, אבל קשה לבדוק עם התוכניות שיש - כשמישהו מזייף ב"כוכב נולד" לפעמים אתה בכלל מעדיף MUTE...
אני משתמש בדיסק של היטאצ'יliviur כתב:כעיקר בDOK של קינגסטון 8 גיגה , אבל זה קרה גם עם כונן 60 גיגה 2.5 של WD.
וברור שאני דורש "הרבה" .... לכן הוא גם עלה הכי הרבה וציפיתי לקבל מוצר ברמה סבירה....
2.5 אינצ'
7200 RPM,
SATA
מפורמט ext2 (ע"י הקונקה עצמו)
במארז של dynamode שנקנה שצל KSP
מחובר לפורט הקדמי
בכבל המקורי שהגיע עם המארז
- dvb-acavish
- חבר ותיק

אתה מדבר על "הקלטה הקלטה" ?liviur כתב:
90% מהשימוש שלי בממיר מקליט הוא להתחיל לראות תוכנית מאוחר ולדלג בפרסומות ולסיים לראות בREAL TIME....
כאילו : RECORD ?
אבל ככה זה כל הממירים שמוכרים כיום בארץ.
יש הבדל גדול בין RECORD לבין TIMESHIFTING , ככה זה לצערי בממירים שנמכרים כיום בארץ.
ואף אחד מהממירים הנמכרים כיום (למיטב ידיעתי) לא יתן לך אפשרות לעשות RECORD ולצפות מהתחלה בזמן שה- RECORD עדיין עובד.
צריך לבדוק אם ה- TIMESHIFTING עובד, כי יש מקרים (ראה קונקה SD) שהוא תמיד נתקע.
מה שאתה מבקש לגבי ה- RECORD זה בחזקת : בקשה לפיתוח עתידי .
אז אתה טועה - ה630HD נותן את זה - בנוסף לטיימשיפט.
כדי שיהיה לך ברור שאני לא מתבלבל בין RECORD לTIMESHIFT:
אתה קובע הקלטה נגיד למחר ב9:00
מחר הגיע , אתה חוזר הביתה ב9:20
אתה מדליק את הממיר ופותח את ההקלטה הפעילה ומתחיל לראות מההתחלה וקופץ על הפרסומות.
זה עובד יופי , גם עם 2 הקלטות בו זמנית.
זו אחת הסיבות העיקריות ללמה קניתי את ה630 ולמה למרות המינוסים שלו - הוא עדיין עדיף לדעתי בפיצ'רים על השאר.
אתה מדליק את הממיר ופותח את ההקלטה הפעילה ומתחיל לראות מההתחלה וקופץ על הפרסומות.
זו אחת הסיבות העיקריות ללמה קניתי את ה630 ולמה למרות המינוסים שלו - הוא עדיין עדיף לדעתי בפיצ'רים על השאר.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

liviur,liviur כתב:אז אתה טועה - ה630HD נותן את זה - בנוסף לטיימשיפט.
זו אחת הסיבות העיקריות ללמה קניתי את ה630 ולמה למרות המינוסים שלו - הוא עדיין עדיף לדעתי בפיצ'רים על השאר....
אתה יכול בבקשה לתת סיקור מקיף לקונקה HD ? במיוחד החברים ישמחו אם תתמקד בנושאים הבאים :
1. איך ה- TIMESHIFTING, האם הוא נתקע או לא.
2. אם הוא לא נתקע אף פעם בזמן הטיימשיפטינג, עם מה אתה משתמש בתור כונן חיצוני, האם אתה משתמש בדיסק-און-קי או בהארד-דיסק, איזה סוג , איזה דגם ואיזה נפח בדיוק? באיזו צורה הוא מפורמט ?
3. האם אתה קולט ב- STEREO בוודאות ? ממש יכול לשמוע 2 ערוצי קול נפרדים ?
יש מצב שאתה מעלה גם תמונות (דרך אתר TINYPIC לדוגמא, תמזער אותן דרך האתר*)
תודה.
בכיף - כבר עשיתי משהו לא רחוק:
כשקניתי אותו:
http://liviu.romascanu.net/?p=78
לאחר כחודשיים שלושה:
http://liviu.romascanu.net/?p=263
כמובן שזה לא נוגע בהכל אז לשאלותייך:
1. טיימשיפטינג - ברגע שאתה לוחץ על PAUSE הוא מתחיל להקליט ועוד לחיצה מקפיאה את השידור - בזמן הזה אתה "תקוע" על הערוץ הזה. ממה שראיתי עובד יפה. מרגיז קצת שלוקח לו 2-3 שניות להתחיל ושהוא ממשיך לנגן ולא עושה קודם PAUSE - אבל אפשר לחיות עם זה.
2. הוא נתקע מדי פעם בכלליות בהקלטות - וזה מטריף אותי. זה קורה יותר בDOK. הדיסק און קי - הוא 8 גיגה של קינגסטון מפורמט לEXT2 ע"י המכשיר.
עם דיסק חיצוני - גם נתקע לי פעם אחת - אבל הרבה פחות - הדיסק היה 5400 60 גיגה של פוג'יטסו כמדומני.
3. אני מחובר אנלוגית - אז כן - רוב התלונות היו סטיראו בHDMI - לי לצערי יש רק כניסת HDMI אחת בשארפ הותיקה שלי (חבל להחליף 42 מדהימה) -אז זה מחובר בקומפוננט אצלי.
תמונות של מה אתה רוצה?
ליביו
כשקניתי אותו:
http://liviu.romascanu.net/?p=78
לאחר כחודשיים שלושה:
http://liviu.romascanu.net/?p=263
כמובן שזה לא נוגע בהכל אז לשאלותייך:
1. טיימשיפטינג - ברגע שאתה לוחץ על PAUSE הוא מתחיל להקליט ועוד לחיצה מקפיאה את השידור - בזמן הזה אתה "תקוע" על הערוץ הזה. ממה שראיתי עובד יפה. מרגיז קצת שלוקח לו 2-3 שניות להתחיל ושהוא ממשיך לנגן ולא עושה קודם PAUSE - אבל אפשר לחיות עם זה.
2. הוא נתקע מדי פעם בכלליות בהקלטות - וזה מטריף אותי. זה קורה יותר בDOK. הדיסק און קי - הוא 8 גיגה של קינגסטון מפורמט לEXT2 ע"י המכשיר.
עם דיסק חיצוני - גם נתקע לי פעם אחת - אבל הרבה פחות - הדיסק היה 5400 60 גיגה של פוג'יטסו כמדומני.
3. אני מחובר אנלוגית - אז כן - רוב התלונות היו סטיראו בHDMI - לי לצערי יש רק כניסת HDMI אחת בשארפ הותיקה שלי (חבל להחליף 42 מדהימה) -אז זה מחובר בקומפוננט אצלי.
תמונות של מה אתה רוצה?
ליביו
עוד בינואר רשמתי רשימה של באגים בפורום של טלראן, אבל שום התייחסות לא הייתה מצד התמיכה שלהם לנושא. זה אמנם לא סיקור מקיף כפי ש-dvb-acavish ביקש, אבל רשימת הבאגים שאני מביא כאן מתוך אותה רשימה, נותנת מושג לגבי הבעיות שיש לממיר זה:
ישנם מספר בעיות חמורות מאוד בעלות דרגת דחיפות גבוהה, שללא תיקונן חווית הצפייה היא כמעט בלתי אפשרית. את התקלות הללו אתם חייבים לתקן, לפני שהייאוש גובר ועוברים לממיר אחר:
1. הפסקת הקלטה באמצע. צויין כאן מספר פעמים. לאחר מספר נסיונות מצאתי את הסיבה: הממיר פשוט מפסיק להקליט ברגע שהתוכנית הנוכחית, ע"פ ה-EPG, מסתיימת. כלומר אם התחלתי להקליט ב-20:30 וע"פ ה-EPG התוכנית תסתיים ב-20:45, ההקלטה תסתיים כעבור רבע שעה בלבד. איך מוציאים ממיר עם באג שכזה לא ברור לי...
2. הסאונד מפסיק לפעמים, בעיקר כשמעבירים בין הערוצים, או בינם לבין ההקלטות, או כשיש הפרעות כשהקליטה יורדת לפתע.
זו תופעה שחוזרת על עצמה המון המון פעמים, והפתרון היחיד במקרה זה, הוא לבצע אתחול לממיר (INIT).
הדבר מאוד בעייתי מכיוון שאיתחול אינו אפשרי בזמן הקלטה, ומשאיר אותך בפני שתי החלטות גרועות: או להפסיק את ההקלטה כדי לבצע איתחול, או לוותר על הצפייה הנוכחית (כיוון שאין שמע) ולבצע את האתחול רק לאחר סיום ההקלטה.
שני התקלות הנ"ל פשוט חייבות להיות מתוקנות בגרסה הקרובה כי אינן מאפשרות את התפעול הבסיסי ביותר של הממיר - צפייה והקלטה.
עוד מספר תקלות חמורות, אם כי בדרגות קצת פחותות מכך:
1. באגים בקבצים מוקלטים (בנסיון לנגנם מתקבלת ההודעה "קובץ פגום") שקרה יותר מפעם אחת, ועל יותר מאמצעי אחסון אחד.
2. נסיון פרמוט של DOK בגודל 2GB בעזרת הממיר, הביא לידי כך שהוא פורמט לגודל שגוי של 4GB (אלוהים יודע איך, נסיון להחזיר את ה-DOK לגודל המקורי לא צלחו, רק ע"י יצירת מחיצה בגודל 2GB כך שבפועל יש כביכול עוד 2GB "לא מנוצלים" וירטואליים), אבל בגלל שבפועל יש רק 2 ג'יגה, הקלטות שחורגות מתחום ה-2 ג'יגה של ה-DOK, גורמות ל-reset של הממיר.
ישנם עוד כמה דברים שכדאי לטפל בהם, לא תקלות, אבל קשורות לחוסר הנוחות הרב של ממשק המשתמש:
1. לחיצה על Record מתחילה הקלטה ו-Stop מפסיקה הקלטה. אבל באופן מוזר אם לוחצים Record להקלטה, ובשלב מאוחר יותר לוחצים שוב Record (למשל לא שמו לב לכך שהממיר כבר מקליט), אז במקום להשאר במצב הקלטה, ההקלטה נעצרת. הדבר מבלבל מאוד כי המשמעות של Record היא להקליט, ולתת לכפתור זה משמעות של עצירה מאוד מטעה (אף וידאו שאני מכיר לא מתנהג ככה).
2. בעת הקלטה היה נחמד אם היה חיווי בתצוגת ה-LED של הממיר (למשל נורה ירוקה מהבהבת)
3. יכולת להגדיר את מיקום הערוצים על פי הגדרת המשתמש. איך אפשר לזכור בכלל מה אומר ערוץ 802 למשל? אני בטוח שרוב האנשים היו מעדיפים להגדיר מספרי ערוצים כמו 10, 11, 22, 33, ו-99 במקום 801, 802, 800, 803 ו-804 בהתאמה.
4. כותרות ב-EPG שבהן מופיע בדר"כ שם התוכנית, אינן מופיעות בכלל, או לעיתים מופיעות בג'יבריש.
5. תפריט כפתורי הניווט בעת צפיה בתוכנית מוקלטת צריך להיעלם מעצמו לאחר מספר שניות, ולא לדרוש מהמשתמש ללחוץ על כפתור ה-Exit בעצמו.
6. אפשרות למחיקת קבצים מתפריט הוידאו, ולא לדרוש מהמשתמש ללכת לתפריט קבצים אחר כדי לעשות כן.
7. לתת אפשרות למשתמש להציג את השעון בתצוגת ה-LED של הממיר.
8. הפעלת חיבור ה-Ethernet לשמירת תכנים על מחשב מרוחק, או למשיכת תוכניות מוקלטות מהממיר.
יש עוד דברים נוספים שנתקלתי בהם שכרגע אני לא זוכר, אבל את עיקר הדברים הערתי כאן. אני מאוד מקווה שתהייה אוזן קשבת למשתמשים בכל הנוגע לתיקון התקלות, ואז באמת יהיה ניתן לומר שהממיר הזה היה שווה את הקנייה.
ישנם מספר בעיות חמורות מאוד בעלות דרגת דחיפות גבוהה, שללא תיקונן חווית הצפייה היא כמעט בלתי אפשרית. את התקלות הללו אתם חייבים לתקן, לפני שהייאוש גובר ועוברים לממיר אחר:
1. הפסקת הקלטה באמצע. צויין כאן מספר פעמים. לאחר מספר נסיונות מצאתי את הסיבה: הממיר פשוט מפסיק להקליט ברגע שהתוכנית הנוכחית, ע"פ ה-EPG, מסתיימת. כלומר אם התחלתי להקליט ב-20:30 וע"פ ה-EPG התוכנית תסתיים ב-20:45, ההקלטה תסתיים כעבור רבע שעה בלבד. איך מוציאים ממיר עם באג שכזה לא ברור לי...
2. הסאונד מפסיק לפעמים, בעיקר כשמעבירים בין הערוצים, או בינם לבין ההקלטות, או כשיש הפרעות כשהקליטה יורדת לפתע.
זו תופעה שחוזרת על עצמה המון המון פעמים, והפתרון היחיד במקרה זה, הוא לבצע אתחול לממיר (INIT).
הדבר מאוד בעייתי מכיוון שאיתחול אינו אפשרי בזמן הקלטה, ומשאיר אותך בפני שתי החלטות גרועות: או להפסיק את ההקלטה כדי לבצע איתחול, או לוותר על הצפייה הנוכחית (כיוון שאין שמע) ולבצע את האתחול רק לאחר סיום ההקלטה.
שני התקלות הנ"ל פשוט חייבות להיות מתוקנות בגרסה הקרובה כי אינן מאפשרות את התפעול הבסיסי ביותר של הממיר - צפייה והקלטה.
עוד מספר תקלות חמורות, אם כי בדרגות קצת פחותות מכך:
1. באגים בקבצים מוקלטים (בנסיון לנגנם מתקבלת ההודעה "קובץ פגום") שקרה יותר מפעם אחת, ועל יותר מאמצעי אחסון אחד.
2. נסיון פרמוט של DOK בגודל 2GB בעזרת הממיר, הביא לידי כך שהוא פורמט לגודל שגוי של 4GB (אלוהים יודע איך, נסיון להחזיר את ה-DOK לגודל המקורי לא צלחו, רק ע"י יצירת מחיצה בגודל 2GB כך שבפועל יש כביכול עוד 2GB "לא מנוצלים" וירטואליים), אבל בגלל שבפועל יש רק 2 ג'יגה, הקלטות שחורגות מתחום ה-2 ג'יגה של ה-DOK, גורמות ל-reset של הממיר.
ישנם עוד כמה דברים שכדאי לטפל בהם, לא תקלות, אבל קשורות לחוסר הנוחות הרב של ממשק המשתמש:
1. לחיצה על Record מתחילה הקלטה ו-Stop מפסיקה הקלטה. אבל באופן מוזר אם לוחצים Record להקלטה, ובשלב מאוחר יותר לוחצים שוב Record (למשל לא שמו לב לכך שהממיר כבר מקליט), אז במקום להשאר במצב הקלטה, ההקלטה נעצרת. הדבר מבלבל מאוד כי המשמעות של Record היא להקליט, ולתת לכפתור זה משמעות של עצירה מאוד מטעה (אף וידאו שאני מכיר לא מתנהג ככה).
2. בעת הקלטה היה נחמד אם היה חיווי בתצוגת ה-LED של הממיר (למשל נורה ירוקה מהבהבת)
3. יכולת להגדיר את מיקום הערוצים על פי הגדרת המשתמש. איך אפשר לזכור בכלל מה אומר ערוץ 802 למשל? אני בטוח שרוב האנשים היו מעדיפים להגדיר מספרי ערוצים כמו 10, 11, 22, 33, ו-99 במקום 801, 802, 800, 803 ו-804 בהתאמה.
4. כותרות ב-EPG שבהן מופיע בדר"כ שם התוכנית, אינן מופיעות בכלל, או לעיתים מופיעות בג'יבריש.
5. תפריט כפתורי הניווט בעת צפיה בתוכנית מוקלטת צריך להיעלם מעצמו לאחר מספר שניות, ולא לדרוש מהמשתמש ללחוץ על כפתור ה-Exit בעצמו.
6. אפשרות למחיקת קבצים מתפריט הוידאו, ולא לדרוש מהמשתמש ללכת לתפריט קבצים אחר כדי לעשות כן.
7. לתת אפשרות למשתמש להציג את השעון בתצוגת ה-LED של הממיר.
8. הפעלת חיבור ה-Ethernet לשמירת תכנים על מחשב מרוחק, או למשיכת תוכניות מוקלטות מהממיר.
יש עוד דברים נוספים שנתקלתי בהם שכרגע אני לא זוכר, אבל את עיקר הדברים הערתי כאן. אני מאוד מקווה שתהייה אוזן קשבת למשתמשים בכל הנוגע לתיקון התקלות, ואז באמת יהיה ניתן לומר שהממיר הזה היה שווה את הקנייה.