איך ממירים DTS-HD ל-LPCM או FLAC? עדכון: יש הצלחה
ok. אני לא מעודכן. פעם היית צריך decoder (למשל של ATMT). עכשיו נראה שהוא יכול להתעסק עם זה לבד.
אבל מומלץ להשתמש באחד מGUI שיש בשבילו - More GUI או ClownBD ( תחת "More information and other downloads" http://www.videohelp.com/tools/eac3to )
* גם TRUE HD צריך לעבוד
אבל מומלץ להשתמש באחד מGUI שיש בשבילו - More GUI או ClownBD ( תחת "More information and other downloads" http://www.videohelp.com/tools/eac3to )
* גם TRUE HD צריך לעבוד
נערך לאחרונה על ידי ashk ב 25/05/2010 1:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה Clown BD. ניסיתי על הBD (הופעה, DTS-MA 5.1) וקבלתי קובץ M2TS עם LPCM 24BIT 6 912 Kbps.
גם TRUE HD 5.1. אבל לא DTS-MA או TRUE HD כש הם 7.1.
אני מאמין שעדיין צדקתי בקשר ל decoder. חייב להיות חיצוני כEAC לא יודעה לפענח. כניראה יש לי קודקים
לup to 5.1, אבל כן צריך TMT או משהוא אחר ל 7.1
גם TRUE HD 5.1. אבל לא DTS-MA או TRUE HD כש הם 7.1.
אני מאמין שעדיין צדקתי בקשר ל decoder. חייב להיות חיצוני כEAC לא יודעה לפענח. כניראה יש לי קודקים
לup to 5.1, אבל כן צריך TMT או משהוא אחר ל 7.1
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה סרט עם פס קול DTS MA 7.1
היות והנגן שלי לא תומך בביטסטרים אלא רק בהוצאת ה-CORE אני רוצה לקודד את פס הקול ל-LPCM 7.1 או FLAC 7.1
הסרט באורך 97 דקות קיבלתי 78, אבל ראיתי בלוג איזושהי שגיאה, אז זה כנראה בגלל זה.
היות והנגן שלי לא תומך בביטסטרים אלא רק בהוצאת ה-CORE אני רוצה לקודד את פס הקול ל-LPCM 7.1 או FLAC 7.1
הסרט באורך 97 דקות קיבלתי 78, אבל ראיתי בלוג איזושהי שגיאה, אז זה כנראה בגלל זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברכות!
FLAC אמור להיות פורמט שהוא Lossless. אתה בטוח שיש הבדל ביניהם?
FLAC אמור להיות פורמט שהוא Lossless. אתה בטוח שיש הבדל ביניהם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עדיין זה מוזר. בסופו של יום, אל ה-HDMI אמור לצאת סטרים זהה לחלוטין באמת הביטים. הקבצים אמורים להישמע זהים לחלוטין.
מה שכן, ייתכן שבאחד הפורמטים מתבצע איזשהו downsampling או עיבוד מסויים ע"י המקודד (מה שלא אמור להיות) שגורם להבדל.
מה שכן, ייתכן שבאחד הפורמטים מתבצע איזשהו downsampling או עיבוד מסויים ע"י המקודד (מה שלא אמור להיות) שגורם להבדל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"