תמה ההתחייבות עם YES זקוק לעצתכם **
שלום,
אני מקווה שההודעה תואמת לפורום הנ"ל.
ב 4.6 תמה התחייבות בת שנתיים עם YES.
אני לקוח 9 שנים עם שני ממירים ללא כל ה HD VOD וכ"ו, אלא הממירים הישנים והטובים.
בהתחייבות האחרונה שילמתי 210 ש"ח לחודש אשר כלל בסיס + סרטים + שתי חבילות (מדע + סדרות)
הציעו לי להישאר מנוי באותה חבילה תמורת 229 ש"ח לחודש.
המחיר נראה לי יקר בעיקר ללקוח ותיק + אין לי גם ככה שום טכנולוגיה אפילו לא הציעו.
ביקשתי להתנתק וחזרה אליי נציגה שהציעה לי בסיס + סרטים ב 200 ש"ח או בסיס + סרטים + חבילה ב 210 ש"ח.
עדיין לא הסכמתי וביקשתי להתנתק בסיום החוזה, הנציגה הסכימה ותיאמה לי איסוף ממירים ב 16.6.
עד כה אני בדילמה האם באמת להתנתק, גם ככה אני לא צופה הרבה שעות בחודש, מה גם שיש היום ממירים של ערוץ 22 10 11 ובעתיד הקרוב גם טלויזית WIFI שתוכל לראות סדרות ישירות בטלויזיה + ערוצים ישראלים.
זקוק נואשות לעצתכם, מה לעשות ?
אני מקווה שההודעה תואמת לפורום הנ"ל.
ב 4.6 תמה התחייבות בת שנתיים עם YES.
אני לקוח 9 שנים עם שני ממירים ללא כל ה HD VOD וכ"ו, אלא הממירים הישנים והטובים.
בהתחייבות האחרונה שילמתי 210 ש"ח לחודש אשר כלל בסיס + סרטים + שתי חבילות (מדע + סדרות)
הציעו לי להישאר מנוי באותה חבילה תמורת 229 ש"ח לחודש.
המחיר נראה לי יקר בעיקר ללקוח ותיק + אין לי גם ככה שום טכנולוגיה אפילו לא הציעו.
ביקשתי להתנתק וחזרה אליי נציגה שהציעה לי בסיס + סרטים ב 200 ש"ח או בסיס + סרטים + חבילה ב 210 ש"ח.
עדיין לא הסכמתי וביקשתי להתנתק בסיום החוזה, הנציגה הסכימה ותיאמה לי איסוף ממירים ב 16.6.
עד כה אני בדילמה האם באמת להתנתק, גם ככה אני לא צופה הרבה שעות בחודש, מה גם שיש היום ממירים של ערוץ 22 10 11 ובעתיד הקרוב גם טלויזית WIFI שתוכל לראות סדרות ישירות בטלויזיה + ערוצים ישראלים.
זקוק נואשות לעצתכם, מה לעשות ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא אם כמות הצפייה שלך שווה השקעה של 220 ש"ח בחודש.
תכפיל ב12 זה 2400 ש"ח
זה עלות של איזה שני ממירים פלוס השכרות בלוריי מבלוקבאסטר ורכישת נגן כזה.
אפשר גם כמובן לרכוש מזרימדיה ולצפות דרכו בתכנים.
מי שלא צופה + לא חשוב לו ספורט LIVE - יכול להסתדר בדרכים אחרות - פשוט חבל על הכסף.
תכפיל ב12 זה 2400 ש"ח
זה עלות של איזה שני ממירים פלוס השכרות בלוריי מבלוקבאסטר ורכישת נגן כזה.
אפשר גם כמובן לרכוש מזרימדיה ולצפות דרכו בתכנים.
מי שלא צופה + לא חשוב לו ספורט LIVE - יכול להסתדר בדרכים אחרות - פשוט חבל על הכסף.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גם אני בדעה של איתי .. מי שאין לו כמות צפייה גדולה בחיבור ליס או הוט .חבל לו לו לשלם את הסכומים האלה .
בסכום הז של 2500 ש"ח . אפשר להציב צלחת על הגג + זוג ממירי HD איכותיים . ולקלוט עשרות ערוצים באיכות מייטבית . כולל ערוצי 1. 10 .22 .
בסכום הז של 2500 ש"ח . אפשר להציב צלחת על הגג + זוג ממירי HD איכותיים . ולקלוט עשרות ערוצים באיכות מייטבית . כולל ערוצי 1. 10 .22 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
עזבו צופה... לא צופה שאילו טיעונים נכונים... המחיר כמחיר פשוט גבוה!!! במחיר כזה מגיע לך הרבה יותר וזה מבחינתי העניין המשמעותי. במחיר הזה הייתי מצפה שכל הערוצים יהיו פתוחים (TOP) ותקבל גם ממירים מתקדמים ומקליטים זה המינימום בכלל כדי לשקול להשאר.
תודה על התגובות
תודה על התגובות עד כה.
לגבי צלחת על הגג אני לא יודע אם רלוונטי... א. אין גישה לגג (הגג הוא דירה ובעצם הגישה אליו היא דרך השכנים כל פעם כך שזה לא זמין) ב. אולי אעבור דירה עוד שנה.
עכשיו לאסטרטגיה... מה עושים ? מחכים עד יום הניתוק ?
מתקשרים ומבקשים מחיר מוזל הרבה יותר ? מתנתקים בפועל וחוזרים ?
איפה קונים היום ממירי ערוץ 11 22 10 ?
לגבי צלחת על הגג אני לא יודע אם רלוונטי... א. אין גישה לגג (הגג הוא דירה ובעצם הגישה אליו היא דרך השכנים כל פעם כך שזה לא זמין) ב. אולי אעבור דירה עוד שנה.
עכשיו לאסטרטגיה... מה עושים ? מחכים עד יום הניתוק ?
מתקשרים ומבקשים מחיר מוזל הרבה יותר ? מתנתקים בפועל וחוזרים ?
איפה קונים היום ממירי ערוץ 11 22 10 ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בתכלס - כמעט בכל מקום מוכרים ממירים/מתאמי USB למחשבים.
כמובן שעדיף לקנות משהו שבאופן יחסי מגיע מבית טוב.
כמובן שעדיף לקנות משהו שבאופן יחסי מגיע מבית טוב.