התייעצות בנוגע לקניית סטרימר
-
NirS22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
היי,
קראתי את המדריכים והלא-מעט שרשורים הקיימים בפורום בנוגע לקניית סטרימר, אך עדיין היצף המידע מונע ממני להעריך איזה סטרימר טוב עבורי.
אני מעוניין לקנות סטרימר פשוט ואמין עם ממשק ידידותי אשר יריץ סרטים וסדרות (עדיף שיתמוך בכל הפורמטים האפשריים, כולל MKV או פורמט HD). יחד עם זאת, אין לי צורך בסטרימר עם הארדיסק פנימי.
התקציב שלי הוא עד כ-1,000 ש"ח.
תודה,
ניר
קראתי את המדריכים והלא-מעט שרשורים הקיימים בפורום בנוגע לקניית סטרימר, אך עדיין היצף המידע מונע ממני להעריך איזה סטרימר טוב עבורי.
אני מעוניין לקנות סטרימר פשוט ואמין עם ממשק ידידותי אשר יריץ סרטים וסדרות (עדיף שיתמוך בכל הפורמטים האפשריים, כולל MKV או פורמט HD). יחד עם זאת, אין לי צורך בסטרימר עם הארדיסק פנימי.
התקציב שלי הוא עד כ-1,000 ש"ח.
תודה,
ניר
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
אקסטרימר
- orir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
אקסטרימר מאד יציב עם תמיכה מלאה בשמות קבצים ופולדרים בעברית.
עולה פחות מהפופקורן.
עולה פחות מהפופקורן.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
פופקורן תומך בפורמטי האודיו החדשים
בנוסף, ישנה קהילה פעילה מאוד, שמשפרת את האפליקציות למכשיר כל הזמן.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, הוא קטן מאוד וזול.
לפופקורן יש יתרון בהזרמה, מספר פתרונות ל-JB (כולל אחד פנימי), תמיכה בכל הפורמטים, מקום לכונן 3.5" פנימי (לא רלוונטי מבחינתך), יתרון באפשרויות חיבור מאחור, וגמישות בהתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.
לפופקורן יש יתרון בהזרמה, מספר פתרונות ל-JB (כולל אחד פנימי), תמיכה בכל הפורמטים, מקום לכונן 3.5" פנימי (לא רלוונטי מבחינתך), יתרון באפשרויות חיבור מאחור, וגמישות בהתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.
- yakirh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
אם חשוב לך תמיכה מלאה בעברית לך על האקסטרימר
-
NirS22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
תודה לכל העונים.
הבנתי ממספר שרשורים בעניין של- Xtreamer יש בעיה בפורמטים חדשים. באילו פורמטים מדובר? באילו בעיות מדובר?
הבנתי ממספר שרשורים בעניין של- Xtreamer יש בעיה בפורמטים חדשים. באילו פורמטים מדובר? באילו בעיות מדובר?
- meir7777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
לפני הפורמטים החדשים.NirS22 כתב:תודה לכל העונים.
הבנתי ממספר שרשורים בעניין של- Xtreamer יש בעיה בפורמטים חדשים. באילו פורמטים מדובר? באילו בעיות מדובר?...
חשוב מאוד לקחת בחשבון שהשלט של האקסטרימר בעייתי מאוד וזאת בהנחה שאתה רוכש מכשיר עם צלעות קירור, אחרת גם הרעש מהמאוורר בעייתי.
בקיצור, אם אין לך שלט אוניברסלי לא הייתי ממליץ לך לרכוש את האקסטרימר.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
אין קשר לבעיות.
כרגע, האקסטרימר אינו תומך בפורמטי האודיו החדשים וב-JB, לעומת הפופקורן שכן תומך בהם.
כרגע, האקסטרימר אינו תומך בפורמטי האודיו החדשים וב-JB, לעומת הפופקורן שכן תומך בהם.