המלצה לכרטיס טלויזיה חדש
שלום לכולם
אני משתמש ב PVR150 מספר שנים, אני מוצא את עצמי פעמים רבות עובר לערוץ הישיר בטלויזיה (ללא ה HTPC ) רק כדי לראות טוב יותר (ללא מריחות והתמונה חדה יותר).
לאחרונה ראיתי שכרטיסי ה HVR של חברת hauppauge כבר לא ממש יקרים.
מישהוא עשה את המעבר מ PVR 150 ל HVR אני אשמח לקבל חוו"ד
תודה
אני משתמש ב PVR150 מספר שנים, אני מוצא את עצמי פעמים רבות עובר לערוץ הישיר בטלויזיה (ללא ה HTPC ) רק כדי לראות טוב יותר (ללא מריחות והתמונה חדה יותר).
לאחרונה ראיתי שכרטיסי ה HVR של חברת hauppauge כבר לא ממש יקרים.
מישהוא עשה את המעבר מ PVR 150 ל HVR אני אשמח לקבל חוו"ד
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
באיזה סוג חיבור של הממיר אתה משתמש? Composite או S-Video?
אם אתה מחובר ב-Composite, חיבור S-Video ייתן לך שיפור משמעותי באיכות התמונה ללא שדרוג הכרטיס.
אם אתה מחובר ב-Composite, חיבור S-Video ייתן לך שיפור משמעותי באיכות התמונה ללא שדרוג הכרטיס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תעבור קודם ל-S-Video לפני שאתה סתם מוציא כסף. השיפור הוא משמעותי.
כמו כן, תנסה לעבוד עם GBPVR (יש מדריך התקנה והגדרה). איכות ההקלטה בו טובה יותר מאשר במדיה סנטר.
כמו כן, תנסה לעבוד עם GBPVR (יש מדריך התקנה והגדרה). איכות ההקלטה בו טובה יותר מאשר במדיה סנטר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בטוח יעבוד יותר טוב אם הממיר תומך בכך.
איזה ממיר יש לך? אתה מנוי הוט או יס?
איזה ממיר יש לך? אתה מנוי הוט או יס?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז יש לך תמיכה ב-S-Video, מיציאת ה-SCART.
תקרא את המדריך לחיבור ממיר הוט/יס במדיה סנטר, יש שם הסבר איך מבצעים את החיבור הזה.
תקרא את המדריך לחיבור ממיר הוט/יס במדיה סנטר, יש שם הסבר איך מבצעים את החיבור הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה אתם לא מנסים S-Video?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממיר?... מה פתאום.
קראת את ההסברים במדריך לחיבור ממיר הוט/יס במדיה סנטר? מדובר באדפטר פצפון שעולה פחות מ-15 שקל:
http://www.daganm.co.il/rec/414-%D7%9E% ... A--S-VIDEO
קראת את ההסברים במדריך לחיבור ממיר הוט/יס במדיה סנטר? מדובר באדפטר פצפון שעולה פחות מ-15 שקל:
http://www.daganm.co.il/rec/414-%D7%9E% ... A--S-VIDEO
אז קניתי את הממיר היום בחנות, באמת 15 ש"ח חיברתי, הגדרתי מחדש את ה WMC7.
ואני חייב לומר שאין שיפור להפך התמונה פחות ברורה (ולכן גם המריחות פחות ברורות אבל שם).
אני לא יכול להסביר בדיוק מה פחות טוב , זה ניראה כאילו ביין כל פיקסל צבע עכשיו יש פיקסל שחור.
אז החזרתי את חיבור ה RCA (דרך המתאם או בלעדו ללא שינוי ניקר), שלא כזה טוב אבל בהחלט לא גרוע כמו החיבור הזה.
כמו כן הבנתי ש asafloz שידרג לכרטיס PVR 1100 (אני מנייח שהכוונה הייתה ל HVR 1100 כי לא מצאתי כזה כרטיס ) וגם שם התמונה גרועה, אם כן אז אני עובר למאג'ק, והמחשב ישמש אותי רק לסרטים וDVD.
אני אשמח אם למשהוא יש עוד רעיון כח אני ממש אוהב את ה HTPC שבניתי (אגב המחשב די חזק כך שזה כנירא לא הוא מעבד E8400 3Ghz זיכרון 2 ג'יגה DDR3 כרטיס מסך 8400GS).
תודה
ואני חייב לומר שאין שיפור להפך התמונה פחות ברורה (ולכן גם המריחות פחות ברורות אבל שם).
אני לא יכול להסביר בדיוק מה פחות טוב , זה ניראה כאילו ביין כל פיקסל צבע עכשיו יש פיקסל שחור.
אז החזרתי את חיבור ה RCA (דרך המתאם או בלעדו ללא שינוי ניקר), שלא כזה טוב אבל בהחלט לא גרוע כמו החיבור הזה.
כמו כן הבנתי ש asafloz שידרג לכרטיס PVR 1100 (אני מנייח שהכוונה הייתה ל HVR 1100 כי לא מצאתי כזה כרטיס ) וגם שם התמונה גרועה, אם כן אז אני עובר למאג'ק, והמחשב ישמש אותי רק לסרטים וDVD.
אני אשמח אם למשהוא יש עוד רעיון כח אני ממש אוהב את ה HTPC שבניתי (אגב המחשב די חזק כך שזה כנירא לא הוא מעבד E8400 3Ghz זיכרון 2 ג'יגה DDR3 כרטיס מסך 8400GS).
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הגדרת גם בממיר שיציאת ה-SCART שלו תוציא S-Video?