איך מריצים משחקים במסך מלא על מסך משני?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
יש לי מסך ראשי 24', ומסך משני 40 אינץ' שאני משתמש בו כדי לשים סרטים וכולי. הם בקונפיגורציית Dual View כך שבעצם כל מסך עם הרזולוציה שלו (1920X1600 ל-24' ו- 1920X1080 ל-40'). כשאני מנסה להריץ משחקים על מסך מלא, הם אוטומטית נפתחים על המסך הקטן. איך אני יכול לגרום להם להיפתח על המסך הגדול?
תודה
תודה
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

טוב, הסתדרתי עם תוכנה בשם UltraMon. היא לא עושה קסמים, אבל היא מאפשר בלחיצת כפתור לשנות את המסך הראשי, ואז צריך פשוט לשנות את המסך הראשי לפני שמעלים את המשחק. לא הכי נוח, אבל נראה לי הפיתרון היחיד.
ואז הוא לא רץ על 2 המסכים.
בקיצר - אין פתרון קסם של להריץ דברים ברזולוציה ויחס תמונה אחר מושלם על 2 מסכים בו זמנית (כפי שגילית) והפתרון שמצאת הוא הפתרון היחיד.
פתרון יותר מוצלח הוא לא לעשות DUAL VIEW אלא לעבוד בתור הרחבה של השולחן עבודה ואת האייקונים של המשחקים לשים במסך שעליו אתה רוצה להריץ את המשחק - וככה זה אמור לפעול (כלומר הפעלה של תוכנה אמורה לרוץ על המסך שממנה היא הופעלה, כמובן שגם זה לא מושלם עקב כל מני שטויות בדיירקטX)
ליביו
בקיצר - אין פתרון קסם של להריץ דברים ברזולוציה ויחס תמונה אחר מושלם על 2 מסכים בו זמנית (כפי שגילית) והפתרון שמצאת הוא הפתרון היחיד.
פתרון יותר מוצלח הוא לא לעשות DUAL VIEW אלא לעבוד בתור הרחבה של השולחן עבודה ואת האייקונים של המשחקים לשים במסך שעליו אתה רוצה להריץ את המשחק - וככה זה אמור לפעול (כלומר הפעלה של תוכנה אמורה לרוץ על המסך שממנה היא הופעלה, כמובן שגם זה לא מושלם עקב כל מני שטויות בדיירקטX)
ליביו
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

הבעיה עם לא לעשות Dual View הוא שאז הרזולוציות של המסך אמורות להתאים אחת לשניה, וזה בעיה עם מסכים ששונים בצורה קיצונית בגודל כמו אצלי.
אבל אני לא ניסיתי שהמשחק ירוץ על שני המסכים במקביל, זה ממילא לא פרקטי למקד את תשומת הלב בשני מסכים במקביל. רק רציתי שהמשחק ירוץ במסך הגדול, ואת זה הצלחתי
אבל אני לא ניסיתי שהמשחק ירוץ על שני המסכים במקביל, זה ממילא לא פרקטי למקד את תשומת הלב בשני מסכים במקביל. רק רציתי שהמשחק ירוץ במסך הגדול, ואת זה הצלחתי